alekto Posted December 30, 2007 Share Posted December 30, 2007 За нова година искрено се радвам на хората,които знаят къде ще се проведе събитието.За съжаление аз още не знам и май чак утре по обяд може и по-късно ще разбера... ц ц ц несериозни хора значи-повече с блондинки няма да си имам работа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Ееееей, вземи ме и мен! В 14:15 има влак Пловдив-Габрово, парички, около 8,50.Пристига там към 19ч....Ако не се лъжа.Аре идвай Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Waiting for tonight, ohWhen you would be here in my arms Waiting for tonight, oh I've dreamed of this love for so long Waiting for tonight Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Добро утро на всички !!!!! Очертава се един хубав и усмихнат ден . В момента гледам как големия племенник се кълчи до мен на някакво радио лошото е , че нестига че слуша на аванта и се калчи ми и ми сви всички пари които бяха на бюрото Обаче неговото кълчене е безценно . Приятно изкарване на всички ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Нова Годинаа! Купон, хапване, пийване... пп Попринцип както всеки ден, с тая разлика, че с малко повече friends Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Second Life, като те гледам направо си някакво захаридно чудовище! Яж си каквото ти е сладко, бъди здрава българска жена! Ами то си е някаква моя приумица. Наумила съм си го от някакво време насам, та реших да го приведа в действие. Не е заради диети или други такива щуротии... :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Тц тц тц... Колко бързо минават годините не е истина... Иначе отиде си още една хубава година , но дано следващата е по хубава не само за мене ами за всички ВЕСЕЛО ПРЕКАРВАНЕ НА Новогодишната Вечер Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 За нова година искрено се радвам на хората,които знаят къде ще се проведе събитието.За съжаление аз още не знам и май чак утре по обяд може и по-късно ще разбера... ц ц ц несериозни хора значи-повече с блондинки няма да си имам работа Аз ще ти помогна - взимаш твоята руса приятелка и идвате на купон в един приятел Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Аз ще ти помогна - взимаш твоята руса приятелка и идвате на купон в един приятел Мерси за предложението,но вече се разбра къде ще сме Весела нова година и луда нощ ви пожелавам Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Нищо - другия път Весело посрещане и от мен и умната, че като пийне човек по някога прави мизерии! Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Весело посрещане довечера на 08-ма.Колко ме мързи да се оправям...май ще изляза по пижама Хайде,до другата година сладури И не се напивайте много! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 приятно изкараване довечера...кво довечара, кое време стана айде, аз отивам да се подвизавам в селския ресторант Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Весело изкарване на всички! Tomahawk leaves the building Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Който може да пие-да пие.Аз съм на антибиотици Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deyan Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Който може да пие-да пие.Аз съм на антибиотици И аз мамка му! ...точно сега ли трябваше да се разболея...@!!#%$% Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted December 31, 2007 Share Posted December 31, 2007 Май половината Пловдив е прихванал някакъв 'празничен' вирус. Много неприятна работа. Има опашки в аптеките за лекарства. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Честита нова година ... на патерици де , но нямаше начин да е по-рано . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Минава ми през главата, че освен ако Карамана не се е "пошегувал" искам да му честитя рождения ден! И на следващото юнашко събиране (скоро) искам да е с нас на масата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 За Много Години, Съфорумциии ! ! ! Естествено след така нощ не моа да спа повече от 3 часа Ха Ей ма, оп идвамм.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 ЗА МНОГО ГОДИНИ НА ВСИЧКИ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
intense Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 ЧНГ на всички,да сте много влюбени,щастливи и да не се давате на трудностите,които могат да се появят пред вас. Повече усмивки и добринка и светът ще е по хубаво място.Айде допринесете за това Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Честита Нова година и от мен! Всъщност... Покрай веселбите около Коледа и Нова година изобщо не считах за необходимо да се заглеждам в новини или информационни сайтове. И все пак подочух за някакво момче, което е намушкано с нож от австралиец в центъра на София. Понеже имам "вградени филтри" за лоши новини, както и неприязън към стереотипното отразяване и сравняване със стари случаи (Фокус веднага са отворили архива за Майкъл Шийлдс, въпреки че нямат нищичко общо ) даже не си направих труда да разбера как се казва загиналото момче. Днес погледнах - Андрей Монов. Хъм, фамилията ми е позната, а и не е от най-разпространените. В СУ имах един преподавател по психология - Христо Монов се казва, страхотен човек, широкоскроен, с усет, удоволствие да си общуваш с истински Учител. Освен с политическа психология се занимава и с деца, преживели тежки стресови ситуации. Това знам за него. Е, оказа се, че светът е наистина малък, а Андрей е син на моя преподавател. ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Goonie Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Еха, днес има 22-ма рожденници, като 5-ма от тях са столетници И честит имен ден на Васильовците!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Честита Нова година! Да сте живи и здрави и много щастливи Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted January 1, 2008 Share Posted January 1, 2008 Успешна Нова Година на всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.