gado Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Мня... не ма кефи ============================== Ся обаче открих нови измерения в злесията http://www.youtube.com/watch?v=tuvgwV05pwA Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Да се надяваме, че следващата версия ще е по - добра и ще дойде по - бързо. Прекалено остаряла версия беше до преди ъпдейта. На 3 или 4 години поне беше. Не е много добър вариант при сървър да се използва толкова стара. Излизат доста дупки в сигурността. На мен тази почна да ми харесва все повече. Само ако можеше при отговаряне да мога да разцепя оригиналното мнение за да отговоря на всяка от репликите поотделно щеше да е по-удобно. Освен аз да не съм разбрал как се прави това А колкото до това до колко се връзвам ... Факта, че си правиш труда да отговаряш на всяко мнение е показателен Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 На мен тази почна да ми харесва все повече. Само ако можеше при отговаряне да мога да разцепя оригиналното мнение за да отговоря на всяка от репликите поотделно щеше да е по-удобно. Освен аз да не съм разбрал как се прави това Факта, че си правиш труда да отговаряш на всяко мнение е показателен Като натиснеш копченцето горе в ляво, което е като ключ за лампа, се изключва форматирането и виждаш кода както беше преди. А за другото, сигурно и те така си мислят като теб, но явно факта да ми е скучно и просто да искам да си пиша е изключен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Всъщност по средата на цитата ако натиснеш Enter на празен ред го разделя на 2 Якооооо! Като натиснеш копченцето горе в ляво, което е като ключ за лампа, се изключва форматирането и виждаш кода както беше преди. Eто така А за другото, сигурно и те така си мислят като теб, но явно факта да ми е скучно и просто да искам да си пиша е изключен. Ако просто ти беше скучно (или като мен те мързеше да захванеш поредната грозна история и се разтакаваш преди да почнеш) щеше да се лигавиш като мен, не да го взимаш толкова насериозно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Мдааам....заверих пак жълтата книжка. Абсолютен психар! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Това ми харесва как е станало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Преди малко тръгнах да пускам миялната и установих, че има повече халби за бира и чаши за алкохол отколкото чинии и вилици. Ергенската квартира лесно се разпознава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Преди малко тръгнах да пускам миялната и установих, че има повече халби за бира и чаши за алкохол отколкото чинии и вилици. Ергенската квартира лесно се разпознава... Хахахахах. Така трябва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Хахахахах. Така трябва! Това говоря за тези които са използвани в последната седмица. Като се замисля обаче и по принцип в наличност са повече чашите. А наличните количества също не са никак малко. Най - много обаче се радвам на литровите халби Paulaner които си купих преди няколко месеца. Голям кеф е да се пие от тях. Предразполагат обаче към големите количества за погълване. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Така трябва. Бирата има много малко витамини и минерали в нея. Затова трябва да се пие в големи количества Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Бирата има много малко витамини и минерали в нея...За сметка на това съдържа всички необходими на организма . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Ангеле, трол такъв, да си жив и здрав Щастие и успехи ти желая Колкото можеш да понесеш :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Вокса рожден ден ли има? Айде да е жив и здрав и да иляди! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Честит РД и от мен. Айде да е жив и здрав и да иляди! Кое? Годините или постовете? :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Миро, как може да си толкова зъл, елементарен, дребнав и забравих още какво! Вие сте изперкали от егасия! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Миро, как може да си толкова зъл, елементарен, дребнав и забравих още какво! Вие сте изперкали от егасия!С много тренировки и лишения. Да не мислиш, че е е лесно? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Благодаря ви за пожеланията. Тия от Гугъл са най-големите.Това ми е на www.google.com и като посоча на него ми излиза "Happy Birthday Angel!".Същото ми се появява и най-отгоре като отворя Google Now на телефона си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 айде честито на Ангел a.k.a Woox .... много здраве, и по малко чалга Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Току що установих, че правейки поръчката си съм платил на 唐 梓卉, или преведено - Tang Tze Hui... Дано не ям някой 卉 накрая... Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Благодаря ви за пожеланията. Тия от Гугъл са най-големите. Това ми е на www.google.com и като посоча на него ми излиза "Happy Birthday Angel!". Същото ми се появява и най-отгоре като отворя Google Now на телефона си. Ха, и ти ли като мен си рожденик днес?! Честит Рожден Ден!!! Да си жив и здрав, желая ти много любов, здраве, щастие и сбъднати мечти!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 ЧРД Ангеле.Много здраве и късмет. РЕД.Авелина, и на теб ЧРД, и много здраве. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Авелина и ти да си жива и здрава Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Току що установих, че правейки поръчката си съм платил на 唐 梓卉, или преведено - Tang Tze Hui... Дано не ям някой 卉 накрая... Гугъл превежда последното като Трева - та да, притеснявай се да не те пратят да пасеш Иначе относно рожденния ден на Ангел си мисля, че трябва да се радва, че е днес, а не утре, че тогава какво щяхте да говорите, просто не ми се мисли. Сега ще чакам да дойде и моя РД , да видя Гугъл дали ще се сетят и за мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Миро, то го превежда трева, ама го накарай преводача да го произнесе, да видиш тогава Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted February 1, 2013 Share Posted February 1, 2013 Ха, и ти ли като мен си рожденик днес?! Честит Рожден Ден!!! Да си жив и здрав, желая ти много любов, здраве, щастие и сбъднати мечти!!! Благодаря ти! Честит рожден ден и на теб. Пожелавам ти всичкото щастие и късмет на света. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.