djadomraz Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Какво ѝ е на стандартната тема? Мен пък и темата ме кефи и новия форум. Мрънкала! Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Кефи те, щот си дърт и си недоскив, пък всичко е големичко с 3см празно пространство около редовете, за да може лесно да се вижда от пенсиите. И за МАК потребителите Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Какво ѝ е на стандартната тема? Ами за мен няма контраст и трябва да се вглеждам, за да различавам разни работи. Иначе нищо ѝ няма, но не ме кефи. Memory е много хубава. Чак не мога да излезна от форума, за да я гледам. И май сега е момента да разгледам всички раздели на форума и по-стари, позабравени темички. :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Кефи те, щот си дърт и си недоскив, пък всичко е големичко с 3см празно пространство около редовете, за да може лесно да се вижда от пенсиите. И за МАК потребителите В това отношение не виждам особена разлика между темите. Иначе за голямото и празното пространство - ами вземете си по-големи монитори де. На 30-ка е чудно всичко Ами за мен няма контраст и трябва да се вглеждам, за да различавам разни работи. Иначе нищо ѝ няма, но не ме кефи. Memory е много хубава. Чак не мога да излезна от форума, за да я гледам. И май сега е момента да разгледам всички раздели на форума и по-стари, позабравени темички. :D Ти и преди не излизаше много В този ред на мисли има ли шанс да разкараш досадната акула от подписа си. Много мразя подскачащи неща по екрана докато се опитвам да чета нещо близо до тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 В този ред на мисли има ли шанс да разкараш досадната акула от подписа си. Много мразя подскачащи неща по екрана докато се опитвам да чета нещо близо до тях. Може да ми скриеш подписа, а ако искаш да ми го виждаш утре специално заради теб ще я сменя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Какво ѝ е на стандартната тема? Мен пък и темата ме кефи и новия форум. Мрънкала! Точно така - ей виж ме мен, досега един път не съм се оплакал. П.П. ...и хубаво, че ме нямаше в Пловдив, че бая писаници щях да изпиша...отврат си е отвсякъде. Кефи те, щот си дърт и си недоскив, пък всичко е големичко с 3см празно пространство около редовете, за да може лесно да се вижда от пенсиите. Крайно време беше да помислят и за нас! Може да ми скриеш подписа, а ако искаш да ми го виждаш утре специално заради теб ще я сменя. Не забравяй, че на 30" тая малка акулка става поне 2 пъти по-голяма и дедо се плаши, като гледа как изскача директно върху него. П.П. Ебаси, загубих половин час, докато направя тоя троен риплей, а и досега за тоя половин час във форума намерих поне гадни 5 бъга - дано да са на скина, с който съм в момента... П.П. #2 Наистина и междуредието ще да е увеличено - само тоя пост ми заема целия екран на FullHD. П.П. #3 И що за решение с това хабене на полезно пространство - на почти всички скинове има две ленти празно пространство отляво и отдясно...и това за форум, в който се водят дискусии и където полезното място за текста е първостепенно. Само на един единствен скин текстът е разтеглен докрая, но пък тоя скин толкова черен, че направо....бой на негри в тъмна нощ. Едит: Всъщност попаднах и на още един, дето разпъва и е сравнително приличен...Retro Build2, ама и той с бая бъгове...не подчертава линковете и още какво ли не... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Вече може да си избирате дали да игнорнете даден подпис или всички - в дясно се появява х-че и то ти дава избор. Та може да разкарате каквото пожелаете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Ъ,преди на всяка страница се виждаше първото,въвеждащо мнение от темата.Сега-не Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Това се оправя от настройките. Преди беше от настройките на всеки потребител, но сега го няма. Явно е в настройките на форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Йеееей, акулата я няма вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Йеееей, акулата я няма вече Леко само да не цвръкнеш на клавиетурата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Ангеле, не знам какво ти става напоследък, но не отиват на добре нещата. Чак жал ми става - навсякъде се мъчиш да се заяждаш, сериозни напъни да тролваш, не знам... Желая ти да се оправиш бързо Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Нищо ново не ми става. Просто ми писна на шапката да се заяждат с мен, пък аз да си кротувам, за да не вземе да се обиди някой.Ето, и ти скачаш на щик, защото не си свикнал с такова поведение от моя страна, което само може да потвърди горното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Оле, боже, кой скача на щик бе, пфффф Ангеле, пий си хапчетата против параноя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Деа знам... Ангел е прав. Съсипвате го, а в 90% от случаите напоследък не сте прави, когато спорите с него. !НО! това е форум, при това Тролум! Така че - изяжте го с парцалите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Доста добра новина Цък Едит:Постването на линкове е някак тъпо направено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Оле, боже, кой скача на щик бе, пфффф Ангеле, пий си хапчетата против параноя Я па тоя. Пил съм си Презкурин-а. Не върви с други медикаменти. Само водица, банани и тролване по форумите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 !НО! това е форум, при това Тролум! Ахахахаа, добре казано Ангеле, пий и един "заебин", добре върви с Презкурамин. П.П. Редактирането на цитати е меко казано малоумно направено! Петнайсе пъти се мъча, докато го докарам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 П.П. Редактирането на цитати е меко казано малоумно направено! Петнайсе пъти се мъча, докато го докарам... Предпочитах си BB codes само че в онзи режим сега ми пренася думите където му падне а не на цяла дума Деа знам... Ангел е прав. Съсипвате го, а в 90% от случаите напоследък не сте прави, когато спорите с него. !НО! това е форум, при това Тролум! Така че - изяжте го с парцалите! Тролум. Хахаха. Ванчо е велик! Колкото до Ангел - ще престанат да го бъзикат като престане да се връзва. Някои хора го разбират на 15, други на 35, трети така и не успяват Преди време май бях споделил случка с една леля на бензиностанцията как си крещяхме. В аналогична ситуация мой приятел вместо да си крещи само ѝ прати една въздушна целувка и каза на висок глас "и аз те обичам" при което лелята просто онемя, втрещи се, каза "простак" след близо 20 секунди ступор и се прибра в колата си без да се стига до изцепки като моята. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Колкото до Ангел - ще престанат да го бъзикат като престане да се връзва. Някои хора го разбират на 15, други на 35, трети така и не успяват Много трудно се едитват тия цитати. Ужас. Трябва да изключваш с копченцето форматирането, за да го покаже в чист код. А колкото до това до колко се връзвам ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Каквото и да си говорим, новата версия е под всяка критика - някой в Инвижън тотално се е осрал, мъчейки се да направи нещата по-сложни и "по-куул", след като изобщо не е имало необходимост от това. За новите недомислия при модерирането пък изобщо не искам да споменавам...въобще, тия нови версии и ъпдейти при фирмите производителки на софтуер ми приличат на съвременното производство на филми - направи се някакъв добър филм и след това се почва "#2...#3...#4...", всеки следващ номер натруфен с все повече компютърни ефекти, всяка следваща серия - все по-грандиозна като визия, ама какво е останало от сюжета и първоначалната идея и дали вече изобщо има сюжет и смисъл между всичките тези ефекти - никой не се замисля...та и с новите версии така... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Да се надяваме, че следващата версия ще е по - добра и ще дойде по - бързо. Прекалено остаряла версия беше до преди ъпдейта. На 3 или 4 години поне беше. Не е много добър вариант при сървър да се използва толкова стара. Излизат доста дупки в сигурността. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Аз правилно ли помня, че IPB е платен софтуер? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Правилно помниш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 31, 2013 Share Posted January 31, 2013 Нашата е легална. Плаща се за нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.