RaptoR Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Искам си IPB PRO!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Ами аз какво ти казах - същото. Драгунов е повече от 50% калашник, ама все пак НЕ Е калашник. Говорехме само и единствено за поставянето на оптика, а не за тотална преработка. Абсолютно сериозно. Ако ти твърдиш, че най-обикновен АК-47 става за точна стрелба от далечно разстояние, значи живееш в някаква паралелна вселена. Да, точно за едното поставяне на оптика говоря! Всъщност, какво разбираш ти под - Далечна дистанция? Щото аз имам бая патрони изпукани на полигон, при това забележи, на дистанция 150 м и отново забележи, както по прави, така и по гръдни мишени. Трябва да ти кажа, че пушчицата прекрасно се представя на такова разстояние, освен това (вероятно не ти е хрумвало), стрелбата адски много зависи и от задпушечното у-во! Вероятно ще останещ втрещен ако ти кажа, че поразяващата способност (за жива сила) на проектила се запазва на разстояние 600-800 метра, въпреки, че за прецизна стрелба с АК на такива дистанции не може да се говори. Калашников е AR а не MG или SMG, така, че не мога да разбера какъв е проблемът да се води стрелба на средни дистанции, честно? И не го бъркай с недомислиците на Гаранд или която и да било - М! М-ките са проектирани с идеята да бъдат скорострелни за сметка на прецизност и поразяваща сила, АК има по-ниска скорост на стрелба, но по другите два показатела е много по-напред Та, така... Това все са работи научени в учебна зала и на полигон в БА, ама от нашата вселена. Само, че тия неща не се изучават в родовете войски в които досегът с личното оръжие или отиването на полигон са поводи за банкет П.п. Колкото до СВД... в класът и едва ли има по-добро нещо. Един жокер - Имал съм удоволствието да пострелям с такава пушка, производство 63 година. Имал съм още по-голямото удоволствие да наблюдавам как с нея стреля и инструкторът. Таа..., ако евентуално не ви става ясно за какво точно говоря, прочетете историята на СВД. П.п.2 И СВД не е 50% а над 90% Калашник и...., да Калашник е Просто е моднат вариант. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Галицин, заеби. Явно нашият добър приятел Момчил няма никакво понятие от АК 47. Не разбирам само защо продължава да се излага... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Къв да ГЕ е тоя форум....Три пъти цъках върху профила на Гадо преди да нацеля темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 И аз сега се уча, Стефчо. Абе другия път като ходя на вилата да поливам цветята ми трябва компания! Не може така! Запалих си кюмбенцето, опуках 2 пакета кожички на скара с едно Шуменско премиум в компанията на Радио 1, ама пусто не е достатъчно... Намерих емотиконите!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 А някой един Changelog ще може ли да сподели поне за нововъведенията, че без Changelog, надали ще ги забележим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Не знам... не знам... Дори и този скин е Некъф ужас, некъф ад... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Зленца! На ви за релакс малко истинска музика: http://www.youtube.com/watch?v=4mqZHdNm9w0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 И аз сега се уча, Стефчо. Абе другия път като ходя на вилата да поливам цветята ми трябва компания! Не може така! Запалих си кюмбенцето, опуках 2 пакета кожички на скара с едно Шуменско премиум в компанията на Радио 1, ама пусто не е достатъчно... Намерих емотиконите!!! Радио 1??? Да не пускаха песни от последния ледников период :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Бахти противният ъпдейт. С всеки следващ надминавате предишният , пуснете анкета да го даунгрейднем 4-5 версии назад Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 При ъпдейта логата с ГИФ са дали фира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 А някой един Changelog ще може ли да сподели поне за нововъведенията, че без Changelog, надали ще ги забележим. E не виждаш ли, че визуално всичко е силно отзад. От те т'ва по-голям чейндж лог здраве му кажи... Не знам, предполагам, че може и да е бил нужен тоя ъпдейт, ама хич не ми харесва новия вид... Не се вижда първото мнение в темата, някакъв отвратителен едитор, един единствен (ужасен) скин и стига толкоз... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Егати женичките. За един скин оревахте орталъка.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 ОжаснО е.... С нетърпение си чакам старите скинове... Бях към 6 месеца ''управител'' на стрелбище по време на службата.Картечния разчет беше на 350мт.Имахме цял ръст мишени на 250 и на 50мт. И торс (гръдна) на около 150мт. Стреляше се с АКС74.5,45мм.Сещайте се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Ангеле, ти пък баш да говориш за женички Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Ангеле, ти пък баш да говориш за женички Аз ако не говоря кой? Ти ли? Дето не спря да мрънкаш като ощипана баба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Прецакахте ми аватара с танцуващото циганче. Не мога да го открия пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Прецакахте ми аватара с танцуващото циганче. Не мога да го открия пак Предполагам като оправят форума и аватарите ще затанцуват, но засега ще са статични. Изчакай,. но май си сменил вече с нов... Предполагам като оправят форума и аватарите ще затанцуват, но засега ще са статични. Изчакай,. но май си сменил вече с нов... Иначе може да излезе, че го има запазено някъде във директориите на форума - нали трябва да го взима от някъде, че да го показва - но това някой админ на форума или сървъра само може да ти каже къде е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Мняяяя...Мноо зле...Сложих някъв черен скин..Ся форума мяза на посинен гъз на негърка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Обаче тъпия подпис на Ангел оцеля! Тва черното е по-добре от дифолта... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Аз май си харесах Gradient Blue... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Retro Build е близо до IPB PRO, аз без него съм като в небрано лозе... И това Dust blue дето си е баш черно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Подписите нямат никакво ограничение. Оправете ги докато не е станало късно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Paradox е темата ЕДИТ: Има опция FLAG AS SPAMMER. Не знам дали е за всички, но сега като редактирах подписа на Ангел бая ми се прииска да я тествам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Темата Memory е много готина и четливо контрастна.Малко ми липсва CoolCut-а, че му бях свикнал, но и с тази ще свикна. Не е зле изобщо.Общо взето: браво за ъпдейта. Много по-плавно се движи форума и много по-приятно(завършено) изглежда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.