RaptoR Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Относно целия фарс покрай Доган - мнението ми.... Много добро между другото! Забравих да те похваля! Туй ти е спот он и е най-доброто от месеци насам. ========================================= Редник Раков, нали съм ти казвал, че и ти си ми в архива: 7,62 АКС-47М1 ИН 362043 р-к Атанас Стоянов Раков ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Ама това не е голф, Момчиле. Самият факт, че сравняваш учебна стрелба по неподвижни мишени със задачите на един снайперист в реална обстановка е достатъчен да задави от смях всеки, който е поне малко наясно със ситуацията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Самият факт, че сравняваш учебна стрелба по неподвижни мишени със задачите на един снайперист в реална обстановка е достатъчен да задави от смях всеки, който е поне малко наясно със ситуацията. Пак казвам - това не е голф! Нито хокей! Да не споменаваме думата снайперист в българска реалност, защото досега имаме само ЕДНО подобно убийство преди 16 години - Крушата. И то е ЕДИНСТВЕНО. НЯМА други, дори убийството на Илия Павлов е от около няма и 150м. Повечето са кървави, от упор, с по 8-10-15 попадения в целта, в завсисимост от оръжието. В зоната от 150м можеш спокойно да направиш поражение с Калашников БЕЗ оптика. Освен ако не си некадърник, разбира се... Спри с глупостите, плийз. ================== Angel Ovcharov likes his own post. Ангеле, как можа ?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Еййй...като почнете да си мерите...познанията, не се сещате кога да спрете. А цяла тема съм ви направил, в подзаглавието на която фигурират "...спорове, мерения на дължини и др." П.П. Angel Ovcharov likes his own post. Twice! Ангел може и още... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 29, 2013 Share Posted January 29, 2013 Дядо, защо не спиш, кръвното ли не е в граници? Взе ли си хапчетата както трябва по списък? Притеснявам се за тебе Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Дядо, защо не спиш, кръвното ли не е в граници? Взе ли си хапчетата както трябва по списък? Притеснявам се за тебе Аз да си легна толкова рано??? Нещо се бъркаш струва ми се. Аз лягам след като Атанас поеме дежурството Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Taка е като има двама дядовци Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Момчиле, кавака се доработва само колкото да има къде се захване оптиката Тоест - слага се една скоба, след това желязото се слага на стенд, за да се калибрира и центрова и...имаме автоматична снайперска пушка. Ако беше чел внимателно, споменах това: и това: Сигурно ще кажеш, че и на "Калашников" не се слага заглушител... Няма да ти обяснявам теория на снайперската стрелба, щот цял ден няма да ми стигне, но Виден го каза - 100-150м. И това е максимална далност. Единици са хората, стреляли над километър, а да не говорим, че трябва да си защитил едва ли не докторска степен по балистика, че да стреляш успешно на такова растояние. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Абе с две думи - като гледам к'ви са аматьори наемните убийци - мисля да се пробвам в бранша... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Мирно...редници. Влиза ГЕНЕРАЛИСИМУС ДОН ЧЕФО . Падни за 20...1, 2...1, 2 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Това, че те се самонаемат по думи и писаници, не означава, че някой ще ги наеме, за да извършат някакво убийство. Пък и мога от личен опит да кажа Пеше, че Виден sux в PvP! Трябва му не такова малко оръжие, а siege машина, иначе е гола вода. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Storm in 3...2...1.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Това, че те се самонаемат по думи и писаници, не означава, че някой ще ги наеме, за да извършат някакво убийство. Пък и мога от личен опит да кажа Пеше, че Виден sux в PvP! Трябва му не такова малко оръжие, а siege машина, иначе е гола вода. Не обичам PvP, така си е. Но да се не случва на живо. Че съм много тежко въоръжен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Ангеле, как можа ?!?!? Факта, че е прецедент, подсказва за инцидент. Абе с две думи - като гледам к'ви са аматьори наемните убийци - мисля да се пробвам в бранша... Аз вече съм започнал да опипвам водите. Първото покушение ще ми е за удоволствие. Въпреки, че ми се иска да не е толкова бързо и безболезнено.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Ей тоя форум с килъри се напълни изведнъж. Сигурно при такава конкуренция цените ще паднат. Я да помисля аз кой ми е неудобен Жената само да посмее да ме ядоса Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Ей тоя форум с килъри се напълни изведнъж. Сигурно при такава конкуренция цените ще паднат. Я да помисля аз кой ми е неудобен Жената само да посмее да ме ядоса Аз ще се специализирам да ги правя и показни. Само да го имаш предвид.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Сигурно при такава конкуренция цените ще паднат. Ти виж кандидатите - всичките ще се напикаят при вида на прострелна рана, кръв, да не говорим труп. Големи убийци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Ти виж кандидатите - всичките ще се напикаят при вида на прострелна рана, кръв, да не говорим труп. Големи убийци. Ако бях на твое място, щях да си меря приказките от сега нататък ... За по-горното получаваш pass. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Ако бях на твое място, щях да си меря приказките от сега нататък ... За по-горното получаваш pass. I damn gone and wet meself! .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Да не забравите и темата за "истинските" мъже и казармата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Какво причинихте на форОма?!?!? :O Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 K'ъв е тоя к*р пиниз БЕЕЕЕ!!!! Какво ми направихте с форУмУ!!!!!!!!!!! Е*а.... т'ва е поредното доказателство, че човешките разбирания за еволюция са криви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Какво причинихте на форОма?!?!? :O WTF?!?!? Каква е тая свинщина?!?!?! ЕДИТ: Честит ъпгрейд до последна версия... Аз с това не мога да работя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 30, 2013 Share Posted January 30, 2013 Спокойно. Все още нищо толкова фрапантно не е станало и предполагам нещата ще се нормализират. Факт е обаче, че с всеки нов ъпгрейд минусите стават все повече. Преди два ъпгрейда като че ли форума беше най-добър визуално и технически. И моля ви се - направете inbox-a по-голям, турнете един i-trader или оценяване на коментарите и спрете с тия нови скинове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.