Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ние им предлагаме услуги. Два телекома в Пакистан обслужваме. И сега едни олигофрени се опитват да ни убедят, че щом те не си знаят IP-тата на SMS центровете, това е наш проблем... А тази седмица съм emergency support и всичките проблеми идват при мен...

Ние им предлагаме услуги. Два телекома в Пакистан обслужваме. И сега едни олигофрени се опитват да ни убедят, че щом те не си знаят IP-тата на SMS центровете, това е наш проблем... А тази седмица съм emergency support и всичките проблеми идват при мен...

Ми кажете им ги де :)

Мда, да си support особено пък emergency не е за всеки работа. Особено за нерваци като мен. Трябва човек с дебели нерви там ;)

Изобщо не ми прави впечатление. Обяснявам си им спокойно и тва е.

То не само за съпорт е така. Всякаква работа свързана с работа с клиенти.

Когато и колкото пъти да я пуснеш тази - не е грешка. Ако е за въпроса аз и едно diablo пак не бих върнал... верно като сипвам бензин сигурно ще рева ама пак половината сълзи ще са от радост

...верно като сипвам бензин сигурно ще рева ама пак половината сълзи ще са от радост

А когато му плащаш каското, ако между литрите сълзи намериш и една "радостна" - ще е голямо постижение...:devil

Даже мисля, че като те питат какъв е модела и разберат, че е Lamborghini sesto elemento - преди да сключиш застраховката няма да те питат "...в кой град ще се кара колата", а направо "- колата ще се кара ли или ще е затворена за постоянно в гараж..." :P

Аз за диаблото говорех. 15 годишно ламбо е някак по-възможно човек да мечтае за него :) За другото дори не се осмелявам. Щото дори с джакпота от тотото е невъзможно да си вземе човек подобно нещо че и да го кара :)

Когато и колкото пъти да я пуснеш тази - не е грешка. Ако е за въпроса аз и едно diablo пак не бих върнал... верно като сипвам бензин сигурно ще рева ама пак половината сълзи ще са от радост

ама и ти не знаеш какво да искаш. GT ли да бъде, че да останеш още по-разреван :D

edit: Погледни пак цените и ми кажи за мечтите

edit 2: С една Миура ще гледат на теб като на разбирач, а не като фукльо с кинти :D

Дедо, нали знаеш колко ще ти е смяната на един смачкан на паркинг калник или пък врата...:bgrin:...а щастието ще е пълно, ако ти го смачка някоя леличка с лада, объркала педала на газта с този на спирачката...:lol:

Грешен подход имаш Чефо. Не е въпроса в цената на нещо, а в твоите доходи. Не е въпроса да икономисаш от нещо, номера е да направиш така, че да не ти пука от неговата цена. Верно, това е много по-трудно постижимо, но според мен е правилния начин за разсъждаване

Midex, горното важи и за отговор на твоя въпрос също.

Надявам се някой ден да мога да си позволя такова... пък аз успея ли да си го позволя частите и намачканите калници ще са ми най-малкия проблем. Виж това да не ме очистят вероятно много повече ще ме вълнува тогава :lol:

Грешен подход имаш Чефо. Не е въпроса в цената на нещо, а в твоите доходи. Не е въпроса да икономисаш от нещо, номера е да направиш така, че да не ти пука от неговата цена. Верно, това е много по-трудно постижимо, но според мен е правилния начин за разсъждаване

Midex, горното важи и за отговор на твоя въпрос също.

Надявам се някой ден да мога да си позволя такова... пък аз успея ли да си го позволя частите и намачканите калници ще са ми най-малкия проблем. Виж това да не ме очистят вероятно много повече ще ме вълнува тогава :lol:

Ние нещо не се разбрахме. Аз разглеждах ситуацията все едно имаме 300 метрови яхти и колата не е проблем :D :D :D -> тва е към втория едит от горното ми мнениe :D

Еми не Пешо,ще ходя да работя в Германия сигурно :)

В Германия май няма да ти остане време да ти минават през главата такива неща като онова в горния пост, щото ония искат яко бачкане...;)

Мама му стара, който не може да кара да си седи у дОма майна....изпилих си нервите от рано сабаХлянтЪ. Писна ми на оная работа да чакам миндили и миндилки да ми се точат на десен завой ПРИ СВОБОДНА ШИБАНА ДЯСНА ЛЕНТА и те стоят на едно място...само щото в средната се движат коли. Аз за ляв завой не чакам толкова и то като влизам на Найчо Цанов от Съдийския квартал(след края на работния ден).

Тъкмо бяха минали 5-те секунди, които ме изнервят и бях решил да заобиколя тъпанара, който седи и чака да дойдат германците на въпросния десен завой и един пич ме изпревари, съответно аз нямаше как да ида в средната лента и седя и си чакам....добре, че в същия момент(оказа се жена) благоволи да завива. Няма да се научи тва стадо, че и дясната лента става за каране и после като си пуснеш левия мигач - можеш да се престроиш. Ай сиктир. Направих милЯрд нарушения за отрицателно време и дано да не е имало кукери. :) Не се изнервям така дори ако ми отнемат предимството(стига да мога да спра без да има инциденти), но чакането като сопол за десен завой ми кипва чайника за нула време.

Въпросната случка се разиграва за пореден път на ТРИлентов булевард. :@ :@

Да ти имам изнервящата ситуация...На мен вече ми е ежедневие, особено с ремонта на кръстовището до нас...

Наблегни на най-последното изречение. Говорим за ТРИ ленти....всеки път е така. Тука НЕ казвам да се отнема предимство, а чисто и просто да си тръгнеш в свободната дясна лента щото дори и на квартална уличка успяват да се съберат още 2 коли и рейс зад тебе ;) И другого готино е като ти се лепнат на задницата в очакване някой да ги пусне...като видят стоп светлините и им излиза бЕл косъм.

В Германия май няма да ти остане време да ти минават през главата такива неща като онова в горния пост, щото ония искат яко бачкане...;)

Дефинирай яко бачкане . Един приятел работеше тук на бетон-помпа и сутрин от 7 вечер до 23 24 се случваше да работи . Сега работи в Германия кара камион за строителна фирма . Каза , че стане ли 17 спират работа каквото е останало от днес се върши утре никой не дава зор .

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...