Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ако наистина пък се бръкнат за ония 300 млн еврА и удължат живота на 5 и 6 блок - ОК...приключваме въпроса :)

Въпросът трябва отдавна да е приключен точно по този параграф. Реакторите на 5 и 6 блок са АБСОЛЮТНО СЪЩИТЕ като тези, дето трябва да се слагат в Белене - ВВЕР 1000. Имат само козметични модернизации, което ще рече, че същите тези модернизации могат и трябва да се направят за 5 и 6 блок в Козлодуй, с което експлоатационния им срок да се удължи до този на реакторите за Белене. И да, 300 милиона евра за икономиката е някак си доста по-различно от 12 милиарда.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Не знам, аз съм доволен от рендето(широко ми е и ми е удобно), ама следващата мисля да е или Хонда или Лада...Нива. Просто хоничките са много шукаритетни колички....А пък с Нивата нека някой ми каже отде ша минавам laughing1.gif

Напълно те подкрепям, защото съм собственик на Хонда Сивик и на Лада Нива.

Хонда си ги знаем, че са номер едно в това отношение, но аз лично съм доволен, че италианките не водят класацията за най-лоши двигатели :bgrin:

+1 и от мен за хондите :))

Аз честно казано симпатизирам на Хонда, но по-скоро на чисто бензиновите им хечбеци. И винаги съм се чудел защо не пуснат някой голям дизел. Хонда Акорд с голям дизел би била прекрасно нещо.

...класацията за най-лоши двигатели :bgrin:

Класацията е малко измислена, защото е основана на популярността на посочените марки във Великобритания. Ако пренесем марките на местна почва, дали Rover или Saab изобщо ще фигурират някъде по точките? Много ме съмнява, но това няма да ги направи по-"нечупливи" по английската застрахователна класация. ;)

Интересно е защо VAG групата присъства толкова напред?! Те са МНОГО популярни последните 10г в UK - особено Шкода и Ауди, VW традиционно си имат добър дял. Някаксими е странно.

Ами аджеба де - сам си отговаряш...колкото една марка е по-разпространена, логично е най-много повреди да дава тя, пропорционално и спрямо общата бройка. Абсолютно съм сигурен, че тази застрахователна класация не отчита популярността и продажбите на различните марки, а извежда резултати единствено по постъпилите искове за обезщетения.

На Хонда Акорд багажника е меко казано малък. Иначе и мен много ме кефи :) Преди да взема моята очите ми бяха останали в един акорд с всички екстри млечно бял... само че цената му беше близо 2но на моята и това много бързо съкрати чуденето ми

Кой предпочитате да сте:

а) Сталин

б) Хитлер

в) Херкулес

г) чичо Скруч

..........................................

нещо изчатках :bgrin: :laughing1:

едит:

Ификъл (Ἰφικλῆς) в древногръцката митология е името на трима различни човека:

1.Братът-близнак на Херакъл (Херкулес). И двамата са синове на Алкмена и са родени едновременно, но Ификъл е син на съпруга ѝ Амфитрион, а Херакъл е син на Зевс. Баща е на приятеля на Херакъл - Йолай.

2.Син на Тестий, един от аргонавтите, и участник в лова на Калидонския глиган, където е убит от Мелеагър.

3.Тесалиец, син на Филак, баща на Протесилай и Подарк.

И аз ония ден се запознах с две близначки: французойка и италианка :laughing1:

CSI Miami, (LA), (NY) = любимите сериали на жена ми.

Чефо, какво е "патеричок"? :confused

П.П. Даже и Гугъл не знае...:P

Може би имахте предвид: катеричок

Да успееш, тоест родителите ти да ти купят една, тъй ли? :P

Абе, някой да може да даде отзиви за фирмата Zopo? Че има един техен телефон, дето на хартия и на ревюта изглежда доста добре.

Цъкам аз на линка към един сайт, който преди се отваряше безпроблемно, а сега явно има някакъв проблем, но вместо "404" получавам следното...и питам защо...

FrontPage Configuration Information

In the HTML comments, this page contains configuration information that the FrontPage Explorer and FrontPage Editor need to communicate with the FrontPage server extensions installed on this web server. Do not delete this page.

Цъкам аз на линка към един сайт, който преди се отваряше безпроблемно, а сега явно има някакъв проблем, но вместо "404" получавам следното...и питам защо...

Кратко и ясно - АДМИНА ИМ Е ЗА БЕСЕНЕ.. или идиота който е бърникал по сървъра :)

CSI Miami, (LA), (NY) = любимите сериали на жена ми.

Чефо, какво е "патеричок"? :confused

П.П. Даже и Гугъл не знае...:P

патенце ама по-големичко :D

И аз ги харесвам сериалите - без Ню Йорк обаче :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...