Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Не мога да си спомня как наричаха хора, които се бъзикат с някой който няма възможност да се защити?

Припомнете ми?

Момче, ако си влюбен - дал съм скайп. Пробвай се ако си мераклия. Някъде съм чувал, че търси мъж.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ти попита ли я дали е съгласна да ѝ публикуваш скайпа?

Скайп е филтрирана система, господине. Ако тя не пожелае - не можеш да й досаждаш. Ама нали много ти липсва? Дай да се разберем накрая. Аз с удоволствие веднага ще го изтрия!

но пък и не казва откъде се е сдобил. представям си например, че е с четене на ЛС на други съфорумци......

Мобстън, очаквах повече от тебе... Няма как да се четат ЛС между съфорумците, освен ако някой не покаже цитат. Поне аз не знам да има начин.

Егати, майна!

http://www.youtube.com/watch?v=81qljfqwI4Q

П.п. Всъщност има приставка за IPB, която позволява да се четат личните кореспонденции. Естествено за целта някой трябва да я инсталира...

П.п. Всъщност има приставка за IPB, която позволява да се четат личните кореспонденции. Естествено за целта някой трябва да я инсталира...

НИКОГА не сме правили подобно нещо. Аз например за пръв път чувам, че е възможно.

а за референдума нищо не казвате.

тва щото е забранено или щото си имате микроАЕЦ-и по мазетата?

НИКОГА не сме правили подобно нещо. Аз например за пръв път чувам, че е възможно.

а сега ходи доказвай, че сестра ти не е свръхкомуникативна личност :)

а междувременно мнението ми е, че наистина не е коректно да публикуваш чужди лични данни. да, знам, не ти пука. ама все пак трупаш лоша карма...

Упражнихте ли си правото на глас? Аз преди малко се върнах от секцията и хората вътре ми се оплакаха, че избирателната активност е била много ниска. За последния половин час никой нямало и само аз съм се "бил излъгал" :). Един от комисията ми каза, че даже нямало кой да ги напсува. :D

Направи ми впечатление, че списъци с имена нямаше, а секциите бяха разделени по адреси и номера на адресите.

а за референдума нищо не казвате.

тва щото е забранено или щото си имате микроАЕЦ-и по мазетата?

Имаме си микро АЕЦ естествено! Храним сървърите с него. laughing1.gif

Аз не се чувствам достатъчно компетентен за да взема отношение по въпроса и се радвам че повечето хора споделят моето мнение.

Защото все пак кой може да оцени пазара на енергия след 5-6-10 години за да даде правилен отговор на въпроса дали има смисъл да се инвестира в нещо такова. Аз поне не мога и предпочитам да кажа "не знам" отколкото да изтърся грешен отговор, но пък ухилен до уши.

Ти пък щото все знаеш всичко...

Дедо, не е важно дали на теб ще ти е ясно или не, какъв ще е пазарът след години. Проблемът е, че циганите даже не зная за какво гласуват днес, но пък прекрасно знаят кое квадратче трябва да зачеркнат. Освен това днес разни индианци ги интервюираха и ги питаха какво са ги агитирали и се оказва, че са им казали, че тия, дето имат хиляди левове неплатени сметки от не знам си коя година досега, щели да им опростят огромни суми - един имал 2000 лв. сметки за ток, казали му, че ако гласува с "да", щели да му станат само 500 и т.н. Тъжно...жалко...и не знам това докога ще продължава...

Не гласувах днес (всъщност май за първи път през живота си, откакто имам това право), защото въпросът стана не толкова за ядрената енергетика, колкото политически.

Хубаво е да има още мощности...дали с нов АЕЦ, дали с нови блокове, енергийната независимост е хубаво нещо....па ако може и някой леФ да се изкара от продажба, още по-добре :)

Айде може само единия реактор да ми дадете...ама да е "хилядник", "малките" не ги искам :D :D

Десет милиона....колко по 10....по 10...ни измъкнаха през последните 20+ години...а че е политическа игра - само слушай. В момента по телевизиите и едните, и другите се хвалят, че са победили. Едните казват, че 60% от гласувалите били казали "да", значи това е голяма победа ; другите казват, че са спечелили, понеже голямата част от хората изобщо не са гласували, значи реално с 20% от всичките няма как другите да казват, че те били победили....и все ей такива слушам в последния половин час...

Десет милиона....колко по 10....по 10...ни измъкнаха през последните 20+ години...а че е политическа игра - само слушай. В момента по телевизиите и едните, и другите се хвалят, че са победили. Едните казват, че 60% от гласувалите били казали "да", значи това е голяма победа ; другите казват, че са спечелили, понеже голямата част от хората изобщо не са гласували, значи реално с 20% от всичките няма как другите да казват, че те били победили....и все ей такива слушам в последния половин час...

Сам си си виновен! Аз слушам Еня, пия биричка и зидам каменна облицовка на терасата. Сега смъкнах от въжето рибицата и бекона и като резнах ми стана едно такова 'арно на душата... beer.gif

Слушаш Еня и не те е еня - браво, безотговорник такъв! :woot

Аз все пак да попитам 2-3 неща, дето и досега търсят отговор в мен:

- последно колко милиарда евра все пак трябва да платим за централа в Белене - 5 или 10?

- след като нямаме производство, а основно внос и след като в последните 10 години почти нямаме ръст на потребелението на електроенергията - ще ни трябва ли цяла нова централа?

- и в крайна сметка защо беше зададен така двусмислено тоя шибан въпрос за референдума?

Марти Макфлай от "Завръщане в бъдещето". :laughing1:

Страхотен филм между другото. :thumbs-up:

Любима фантастика ми е.

Айде ся поздрав!

Страхотен филм между другото. :thumbs-up:

Любима фантастика ми е.

Аз ако не дръпна трилогията да я изгледам, те ма на! От доста време се каня.

Пламене, теб ще те погна с диканя! ninja.gif

Айде ся поздрав!

По-здрав? Мерси - да ти се връща двойно! А това същото мога да ти го "просвиря" на клавиатурата (не тая на компютъра) с по един семпъл на всеки клавиш - вярно, няма да ми е така удобно като на тоя, понеже неговите са в квадрат, но пък аз все още помня как се свири на пиано. :rolleyes:

Реално...деба,не ми се обяснява за къв чеп беше цялата тая тупурдия и за кво се строят десетината микро-ВЕЦ-а по Искъра...Големи сте злета, както казва най-голямото зле.

Злето, получи ли ми смс-а ма? Човека е от Пловдив, някъде край Коматевско май му е работилницата...

Реално...деба,не ми се обяснява за къв чеп беше цялата тая тупурдия и за кво се строят десетината микро-ВЕЦ-а по Искъра...Големи сте злета, както казва най-голямото зле.

Злето, получи ли ми смс-а ма? Човека е от Пловдив, някъде край Коматевско май му е работилницата...

Защото, кауне, 80% е гювеча по съответната европейска програма. Сещай се, зле такова.

beer.gif

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...