netrootbg Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 И някой ходи ДОБРОВОЛНО на тая повърня? Света дево от Гуадалупе....Кажи, че е майтап и е просто няква пиянска ебавка...... Че пихме доста не мога да отрека. Доста са забавни обаче. Всеки петък свирят в един ресторант в София. Съвсем скоро планирам да ги посетя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2013 Share Posted January 26, 2013 ТУКА, ТУКА Е ШОУТО Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Уникално!!! Искам да ида да гледам на живо такова! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=gG_dA32oH44 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Ванка, Изумруд са големи пичове. Бая сме лочили с тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Аха, и какво ще се случи ако се появя през деня с дървесни или ориенталски нотки? Дружеството за защита на метросексуалните ще ме обвинят в харасмънт ли? Човече... сериозно.... недей.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Човече... сериозно.... недей.... :Facepalm: Абсолютно същите приказки съм слушал преди десетилетия по време на тийнейджърските ми лудории със съученички. Ти направо изби всичката риба, изкърти де що имаше мивки и чучурки и застреля ламята с фунийки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 ТУКА, ТУКА Е ШОУТО Страхотно! Евала на тези момчета и момичета! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=HrqXTHCGVEo&feature=autoshare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Аха, и какво ще се случи ако се появя през деня с дървесни или ориенталски нотки? Дружеството за защита на метросексуалните ще ме обвинят в харасмънт ли? Връхлитат трима агенти на Fashion Police в розови униформи и те заключват за радиатора с пухени белезници, докато не се научиш, че вечерния парфюм се слага след 18:47 :Facepalm: Абсолютно същите приказки съм слушал преди десетилетия по време на тийнейджърските ми лудории със съученички. Ти направо изби всичката риба, изкърти де що имаше мивки и чучурки и застреля ламята с фунийки. Или с две думи - избуши кочината --------- Заклевам се, Пловдив е станал е*ати и спрелия град... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Заклевам се, Пловдив е станал е*ати и спрелия град... Webster''s unabridged dictionary defines спрял as...? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Че не се разраства и не поглъща близките села! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Че не се разраства и не поглъща близките села! Не е това, защото то се случва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Че не се развива, че запада, че замира, че е скучен. Абе не исках да кажа "умрял", за това използвах тази дума... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Че не се развива, че запада, че замира, че е скучен. Абе не исках да кажа "умрял", за това използвах тази дума... И сега за главната роля във филма НАПРОТИВ..... Лично аз си вдигнах месечните доходи с над 1500лв - доживях да дойдат нови наематели, след 2 години застой. Така че, Пеше, задръж си неподготвения коментар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Абсолютно същите приказки съм слушал преди десетилетия по време на тийнейджърските ми лудории със съученички. Ти направо изби всичката риба, изкърти де що имаше мивки и чучурки и застреля ламята с фунийки. И как по-точно Fail-нах epically? Като ти казах да спреш да пишеш някакви глупости само защото искаш да се заяждаш? Ти лично някакъв смисъл да продължаваш да нищиш по темата виждаш ли? Имаш ли изобщо какво да кажеш освен да публикуваш снимки/meme-та? Засрами се. Дадени са ти някакви права в тоя форум, а ти се държиш като тийнейджър и си постоянно на контра, дори когато не си компетентен. Това, че ти не приемаш нещо, не го прави универсална истина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Специално за нещастните фенове на трътката - може да я откриете на скайп (надявам се интересуващите се да са си го записали вече - изтривам го). Там може да ви обяснява на лични колко сте тъпи, а може и да дискутирате какви гадни, долни, комплексирани модератори има Булфорум. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Защо така грубо...нали идеята на бана е била да бъде махната от тук, за да не пречи на някои хора и основно...да бъде забравена? Според мен постът ти беше излишен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Нищо грубо няма, нито пък излишно - гледам има мераклии, дето им липсва - да си гукат там. ЕДИТ: Идеята на бана е да не пречи на ВСИЧКИ хора, а не на някои определени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Имам предвид думите "нещастните фенове на трътката" - не мислиш ли, че така обиждаш и хора от форума, които може и да не се вписват в категорията "фен", но определено са нямали нищо против нея - в момента мога да ти напиша 5 имена и всичките, от най-старите потребители. Освен ако не си го написал на майтап, както често се случва в тая тема да се пише по начин, по който отсрещният не разбира дали го обиждат или просто се шегуват с него...като и аз вкл. може би съм го правил в някои от постовете си към Ангел, но пък съм се опитвал да съм максимално директен към него, без да употребявам обидни думи и единствено с цел да му отворя малко очите, че да му е по-лесно тук и навсякъде (без да съм успявал де...). Едит: И защо мислиш, че е пречила на всички? На мен например изобщо не ми е пречила, защото когато видех неин дълъг пост, който ме затормозява да го чета в момента...просто го пропусках... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Едит: И защо мислиш, че е пречила на всички? На мен например изобщо не ми е пречила, защото когато видех неин дълъг пост, който ме затормозява да го чета в момента...просто го пропусках... И на мен не ми пречеше. И аз като я видех да влиза в спор, просто пропусках постовете на нея и всички други участници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Имам предвид думите "нещастните фенове на трътката" За явно неразбиращите (може би от възрастта) хора, ще променя изказа на "тъжните фенове" Пречеше на тези които не обичат да им се противоречи.. Кой я банна??? Ти нещо караш ли се? Който я баннал - баннал я. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Кой я банна??? Аз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Специално за нещастните фенове на трътката - може да я откриете на скайп sofeia (empistosunh). Там може да ви обяснява на лични колко сте тъпи, а може и да дискутирате какви гадни, долни, комплексирани модератори има Булфорум. Да не те е издирила по скайп, за да ти изнесе есе на тема "Тъй несправедлив е светът за мен"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 27, 2013 Share Posted January 27, 2013 Да не те е издирила по скайп, за да ти изнесе есе на тема "Тъй несправедлив е светът за мен"? Не - аз я издирих заради опечалените - и виж каква благодарност насреща... И моля те - не може някой, който командва света, да каже, че той е несправедлив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.