Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Къде точно се е състояло това? Че уж следя форОма... Филмите ли?

С това съм като цяло съгласен. Дори си мисля, че Трити има по-сериозен принос форОма да е по-интересно място :)

-------

П.П.

- Селска забава с три букви?

- BMW

По първия ред - да ; по втория - пак така ; по това под чертата - вчера гледах едно ужасно и депресиращо клипче, където рейсърче с BMW на леко хлъзгав път в град, дрифти със 160 км/ч (не е точно установено, защото на различни места срещнах различни цифри) и с таран се забива в задната част на един, дето си се движи напълно нормално, от което ударената кола се подпалва и четирима човека изгарят живи. И на всичкото отгоре оня с BMW-то оцелява, зарязва колата и избягва пеша...сега го издирват (очевидци казали, че изглеждал доста пиян). Като ти е писано...все ще те намери, както и да си караш. :cry

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Не ми казвай само, че ги различаваш всичките тия "нотки". И кой е казал, че точно вечерта трябва да си с дървесни или там каквито се явяват "нотки". Баси, по-безсмислена "теория" не бях срещал. Всъщност, единственият смисъл на тази глупост е да накара образи като вокса да си купуват по няколко парфюма едновременно. Няма да кажа кои точно го правят този номер и всъщност за коя психология е предназначен този чисто маркетингов трик. :laughing1:

Ти мирис нямаш ли? Не можеш ли да различиш миризмата на лимон от тая на цвете, дърво или бонбон?

И тва не е теория. Не е като да съм си го измислил аз.

И ти написах защо е по-добре да си с дървесни или ориенталски нотки вечерта. Ако беше прочел, щеше да разбереш.

Тая кола докъмто 500000 няма шансове за строшаванв, освен ако не си я строшиш сам. Това не е Рено.

нема да стигне до 500к без ядове

агрегатите мине ли 250-300к км ще окапят един по един а точно на тоя двигател скъпите части са доста , само дюзите са едно 5-6к лв.......

480110_10151267103302099_1997996408_n.jpg

Понеже тръгна един спор. Може ли човек(бачкатор) ама пък видиш ли с огромно желание и тренировки да изглежда така за този период от време. Условието е да НЕ се занимава професионално и фитнеса да НЕ е начин на живот(все пак казахме, че е бачкатор - 8 часа на ден, 5 дни в седмицата....МИНИМУМ.)....а да за малко да забравя и да не е "химик". Понеже ми разправят, че имало милиони хора по света дето изглеждат така...с което няма как да не се съглася ако обаче ги нямаше горните условия :)

Понеже тръгна един спор. Може ли човек(бачкатор) ама пък видиш ли с огромно желание и тренировки да изглежда така за този период от време. Условието е да НЕ се занимава професионално и фитнеса да НЕ е начин на живот(все пак казахме, че е бачкатор - 8 часа на ден, 5 дни в седмицата....МИНИМУМ.)....а да за малко да забравя и да не е "химик". Понеже ми разправят, че имало милиони хора по света дето изглеждат така...с което няма как да не се съглася ако обаче ги нямаше горните условия :)

Ами този тренире поне по 6 часа на ден. Как да стане ако и работи по 8?

.....

В момента всички тежки за издръжка автомобили са на много ниски цени. Причините са лесни за разгадаване. Автомобили от този тип се закачат за компютър и за 5 минути е ясна тяхната история. Отделно лесно може да се провери в София. За още 15 мин се вижда и ходовата част. Тази кола, освен ако не я тряснеш жестоко, няма какво да й направиш. За нея 170000 са един добър старт. При положение, че не е удряна и е обслужвана редовно, в нея има още 10 години живот и поне 300000км преди евентуално да дойде време за тежък ремонт. Аз за 10 години съм минал около 150000 км. Нататък математиката става ли ясна? Защо вечно трябва да се професорства без подготовка и да се налагат 2 страници обяснения?!?!? Да не би да ангажирам някого с избора и предпочитанията си?!?!

за конкретния модел се приготви за тоя период поне два пъти да смениш всички въздушни възглавници:не еърбеговете в таблото, а тия на окачването (и да не забравиш да благодариш на ББ за чудните ни пътища!). на мерцедес GLК са 12К Лева комплекта, а ауди не вярвам да изостават много.

Ами този тренире поне по 6 часа на ден. Как да стане ако и работи по 8?

6 часа на ден тренират суперпрофесионалисти и то с тежки химии.

достатъчни са и 2 часа на ден, но с условия работата да не е зад бюро или по друг начин обездвижваща. тогава посочената фигура е напълно възможна при условията с работното време.

Приятел се върна от щатите здрав като биче. За 6 месеца от хилка стана като ей тоя горния почти... Със следния режим: става в 6, закусва, отива на работа с колелото щото кола не можеше да си позволи (разбирайте 20км каране), там бачка 10часа на строеж, после се прибира и по негови думи "гледах да хапна нещо прав и да взема душ, защото седна ли и заспивам"

Тук работеше на компютър и не е тренирал. Като се върна само чак такъв релеф като тоя нямаше, но и плочките бяха плочки и бицепсите бяха тройно по-големи от преди

Приятел се върна от щатите здрав като биче. За 6 месеца от хилка стана като ей тоя горния почти... Със следния режим: става в 6, закусва, отива на работа с колелото щото кола не можеше да си позволи (разбирайте 20км каране), там бачка 10часа на строеж, после се прибира и по негови думи "гледах да хапна нещо прав и да взема душ, защото седна ли и заспивам"

Тук работеше на компютър и не е тренирал. Като се върна само чак такъв релеф като тоя нямаше, но и плочките бяха плочки и бицепсите бяха тройно по-големи от преди

Ами тръгвай де, какво чакаш?!?!? laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

Уфффф, утре ще ходя на турнир по тенис на маса за аматьори и понеже ще ми е за пръв път, се притеснявам много, да не се изложа яко :unsure:

Уфффф, утре ще ходя на турнир по тенис на маса за аматьори и понеже ще ми е за пръв път, се притеснявам много, да не се изложа яко :unsure:

Да не си сложил пари, че да ти пука? Играй си с кеф и не се спичай!

6 часа на ден тренират суперпрофесионалисти и то с тежки химии.

достатъчни са и 2 часа на ден, но с условия работата да не е зад бюро или по друг начин обездвижваща. тогава посочената фигура е напълно възможна при условията с работното време.

Ами на мен тоя на професионалист ми мяса с тоя релеф. Даже на първата снимка си е с гащичките от състезанието. :)

Слагам 5 кинта, че въпросния човек от снимката не ходи от 8 до 5 да бачка в банката и после да ходи на тренира. Ляга, става и живее с мисълта за тренировка, храната му е според режима, тренира повече време от колко аз ходя на работа сигурно...дайте да не се лъжем. Посочете ми един човек такъв и ще си посипя главата с пепел, който да изглежда така и да не спи "във фитнеса"

Да не си сложил пари, че да ти пука? Играй си с кеф и не се спичай!

Проблемът е, че досега не съм играл срещу никой друг освен срещу спаринг партньор и не си знам реалното ниво. Ще е малко кофти да ме блъскат като шкембе в дувар :laughing1: Но ще гледам да се забавлявам и каквото сабя(хилка) покаже.

Тука стана весело - дефинирай "спаринг партньор" biggrin1.gif

ЦЕНИ НА ОСНОВНИТЕ УСЛУГИ от 10 до 17 часа от 17 до 22 часа

тренировка за двама на една маса 6 лв./ч. 6 лв./ч.

тренировка по двойки на една маса 10 лв./ч. 10 лв./ч.

тренировка с професионален треньор 15 лв./ч. 20 лв./ч.

тренировка със спаринг партньор 8 лв./ч. 10 лв./ч.

Понеже няма с кой да ходя да играя, а не ми се дават по 20лв. на час съм се спрял на компромисен вариант, спаринг партньор, нещо като непрофисионален треньор с който можеш да играеш в удобно за теб време.

Ами тръгвай де, какво чакаш?!?!?

Защо да тръгвам. Аз да съм казал, че искам подобен релеф? Пък и за 6 месеца той изкара горе-долу колкото аз за 1-2... разбирам да беше обратна пропорцията...

Много си лабилен ма!

To ако не може да заспи няма не-лабилен в тая работа. В един момент хващаш къра просто

Защо да тръгвам. Аз да съм казал, че искам подобен релеф? Пък и за 6 месеца той изкара горе-долу колкото аз за 1-2... разбирам да беше обратна пропорцията...

Това беше реторичен въпрос. Голяма грешка е да му отговаряш. laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

Представям си те на строеж.... pirate.gif

И ти написах защо е по-добре да си с дървесни или ориенталски нотки вечерта. Ако беше прочел, щеше да разбереш.

Аха, и какво ще се случи ако се появя през деня с дървесни или ориенталски нотки? Дружеството за защита на метросексуалните ще ме обвинят в харасмънт ли? :laughing1:

Днес беше поредната силна вечер. През цялата вечер слушахме тези момци:

http://www.youtube.com/watch?v=-o0n_YUlZRE

Велики са. Какви песни имат не е истина. Сега мислим да се организираме някоя вечер да ги посетим когато свирят.

edit:

И още една песен:

http://www.youtube.com/watch?v=SDVi9_RTyr4

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...