Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

смятай колко ги е страх от любовта на народа.

а европейските политици не ги е страх да ходят с метрото на работа. защо ли?

трябвало било да си навестявали районите. ами да се качат на влака, па да им платят картите за намаление от БДЖто. даже би трябвало да мине разход по оперативна програма "транспорт до работа".

иначе те и в момента си спазват само собствен правилник, а ЗДП е за другите. от 30-40 катастрофи годишно само 3 са по тяхна вина. в краен случай глоба до 100 лв на шоферчето и някое порицание.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Според теб възможно ли е да причислят към гейовете човек, който изглежда така:

sarkhan_vol-wide.jpg

Напълно възможно!

П.п. Щот тва е агресивен гей, вее... :tongue

Хъъм. Някой да ми обясни(от женените моля) защо жената, като и скъсат нервите лапето(лапетата) скача да си го изкара на мъжа си? И когато тоя мъж каже:"Бе пичка ти лелина, я да си вземаш партакешите и да отиваш да си съскаш с твоите колежки, дружки, майка, сестра и пр., а аз ще гледам лапето" тя се фръцва и отказва? Нещо не мога да си го обясня, я по-опитните(по-дъртите демек) да кажат. Па и недоебана не е....huh.gif

П.С. Не е ПМС. И цикъл не е.

Ми... щот е жена бе, майна.. Ама то и тва няма да го разбереш сега :unsure:

Сняг

Мне, това не е сняг. Ей това е сняг. Като стигне и при вас на това ниво над колите, тогава вече можеш да говориш за сняг. :P

20130103162230sm.jpg

вземи си две!

едната ако трябва за части ще я ползваш.....

Със сигурност 2 такива му трябват и 1 петролен кладенец да я издържа, не да я храни :rolleyes:

П.П. Като гледам сервизната книжка 2011 последно е била в сервиза, по това колко я карат сега вече трябва да е на около 200 000 км. Идеална е.....да почне да се троши :laughing1:

Със сигурност 2 такива му трябват и 1 петролен кладенец да я издържа, не да я храни :rolleyes:

П.П. Като гледам сервизната книжка 2011 последно е била в сервиза, по това колко я карат сега вече трябва да е на около 200 000 км. Идеална е.....да почне да се троши :laughing1:

Тая кола докъмто 500000 няма шансове за строшаванв, освен ако не си я строшиш сам. Това не е Рено.

Тая кола докъмто 500000 няма шансове за строшаванв, освен ако не си я строшиш сам. Това не е Рено.

А да бе, колкото по-нова толкова по-трошлива. Никой автопроизводител няма вече файда да прави коли дето издържат много и не случайно я продават.

А да бе, колкото по-нова толкова по-трошлива. Никой автопроизводител няма вече файда да прави коли дето издържат много и не случайно я продават.

Моля ти не говори подобни глупости. Излагаш се.

Не мога да повярвам кокло евтини са станали колите, които харесвам... devil.gif

Примерно ТАЗИ cool.gif

Ти си някъв извратен бре. Как ще покажеш такава кола, ама КОМБИ! :bgrin:

Моля ти не говори подобни глупости. Излагаш се.

Щом казваш, ще си говорим след 5 6 години като чукне 10 години тая в какво състояние ще е, камо ли да я карал някой италианец като нова преди това.

Щом казваш, ще си говорим след 5 6 години като чукне 10 години тая в какво състояние ще е, камо ли да я карал някой италианец като нова преди това.

В каквото е и моята на 10 години - перфектно.

В каквото е и моята на 10 години - перфектно.

Твоята си я взимал чисто нова доколкото знам... Ти знаеш как си я подържал и карал.

Относно Рено което засегна червената калинка Рено 5 я имаме от 94-та и се кара в България. Още върви и няма намерение да се предава. Еми нека да е Рено. Мегана ми е каран 10 години в Италия аз я карам вече 5-та в България един път ми направи прблем миналата зима да запали като вън беше -27 градуса и запали от 3-ти път. Еми мен си ме устройват рендетата :rolleyes:

Един вид реши че са по-здрави от Ауди ли? Ай сиктир с тия неграмотни квалификации от 90-те години по гаражните сервизи.

1. Караш кола от миналия век.

2. Да си жив и здрав да си купиш чисто нова, да я караш 10 години (както ти е кеф) и ТОГАВА да даваш оценки за състоянието й.

3. Не четеш!

Колата е закупена и поддържана единствено в Порше София Запад. Реални километри, пълна сервизна история - сервизна книжка! Всичко по автомобила е платено!

В момента всички тежки за издръжка автомобили са на много ниски цени. Причините са лесни за разгадаване. Автомобили от този тип се закачат за компютър и за 5 минути е ясна тяхната история. Отделно лесно може да се провери в София. За още 15 мин се вижда и ходовата част. Тази кола, освен ако не я тряснеш жестоко, няма какво да й направиш. За нея 170000 са един добър старт. При положение, че не е удряна и е обслужвана редовно, в нея има още 10 години живот и поне 300000км преди евентуално да дойде време за тежък ремонт. Аз за 10 години съм минал около 150000 км. Нататък математиката става ли ясна? Защо вечно трябва да се професорства без подготовка и да се налагат 2 страници обяснения?!?!? Да не би да ангажирам някого с избора и предпочитанията си?!?!

Един вид реши че са по-здрави от Ауди ли? Ай сиктир с тия неграмотни квалификации от 90-те години по гаражните сервизи.

1. Караш кола от миналия век.

2. Да си жив и здрав да си купиш чисто нова, да я караш 10 години (както ти е кеф) и ТОГАВА да даваш оценки за състоянието й.

3. Не четеш!

В момента всички тежки за издръжка автомобили са на много ниски цени. Причините са лесни за разгадаване. Автомобили от този тип се закачат за компютър и за 5 минути е ясна тяхната история. Отделно лесно може да се провери в София. За още 15 мин се вижда и ходовата част. Тази кола, освен ако не я тряснеш жестоко, няма какво да й направиш. За нея 170000 са един добър старт. При положение, че не е удряна и е обслужвана редовно, в нея има още 10 години живот и поне 300000км преди евентуално да дойде време за тежък ремонт. Аз за 10 години съм минал около 150000 км. Нататък математиката става ли ясна? Защо вечно трябва да се професорства без подготовка и да се налагат 2 страници обяснения?!?!? Да не би да ангажирам някого с избора и предпочитанията си?!?!

Как се подпали само :rolleyes: Споко. Не съм казал да не я взимаш, щом ти е марак скачай тъкмо да дадеш мнение от 1-во лице.

Карам кола от миналия век, понеже такава мога да си позволя. Трябва ми всеки ден, не съм от тия дето си дават последните стотинки и после ми седи като паметник пред нас, че не мога да я подържам и карам. Както казваш дано съм жив и здрав да си купя чисто нова кола и да я карам 10 години ще кажа.

П.П. Ето един интересен "Мерцедес" http://fakti.bg/avto...ilacheva-zvezda :rolleyes:

П.П. Еми като гледам Голфовете по улиците наистина някой вярват още на гаражните твърдения от 90-те, че от "Голфу по-здраво нема".

Ауч.... :confused Поредното недоразумение, като Ванеото.. :bgrin: Ужас..

Това е следствие на това:

http://autoblog.bg/D...29-gal4430.html

Новата С класа ще има двигатели Рено, също и А и Б класата.

Та както казах автомобилните компании не са това което бяха.

П.П. BMW и PSA също си сътридничиха, но вече се "разведоха":

http://automedia.investor.bg/a/0-nachalo/17692-psa-i-bmw-obiaviha-razvod/

Ухааа, найс...Няма стигане.. :bowdown:

Ауч.... :confused Поредното недоразумение, като Ванеото.. :bgrin: Ужас..

Така става като налееш някой и друг леФ в колата си :D. На един друг клип една RIZLA, не може да се справи с 850 коньова(на колелата) Супра.

.............................................

Сега гледам една лекцция на Ал Гор по Кино нова.....лоша работа.

Точно там някъде чашата преля.
Къде точно се е състояло това? Че уж следя форОма... Филмите ли?
очевидно еднолично.

и вокса и трити бръмчат безсмислици и се правят на префинени, с лек намек за интелектуален дефицит в неразбиращата ги публика.

ама единия преливал чаши, а на другия само му се фърлят солети по клетката, та да скача по-шумно.

С това съм като цяло съгласен. Дори си мисля, че Трити има по-сериозен принос форОма да е по-интересно място :)

-------

П.П.

- Селска забава с три букви?

- BMW

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...