Godfather Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Един на Dior гледах, който също мирише на цитрус, но много трудно доловимо и ми хареса. Може и него да си взема. Christian Dior - Dior Homme Intense За Бога, воксе, не си взимай този, че аз съм в момента с него. Не можах да разбера само каква е тази схема с различния "вечерен" парфюм? За мен парфюма си е парфюм и не мога да схвана какво точно е предназначението и по-различното на този вечерен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Ма вие банясахте ли я? уоксе, за мен лично, ако някой се обижда от който и да е форумен индивид с НИКНЕЙМ Х, то за мен този човек е леко нестабилен и няма голям шанс да се оправи реално в животЯ. Винаги ми е било през х*я, когато някой ме полива форумно през компа. Колкото до изказването към дедо: п.п. нали знаеш, че след тая дискусия и теб ще те качат на гей влака с мен? Според теб възможно ли е да причислят към гейовете човек, който изглежда така: Оня ден го рисувах дедо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 За Бога, воксе, не си взимай този, че аз съм в момента с него. Не можах да разбера само каква е тази схема с различния "вечерен" парфюм? За мен парфюма си е парфюм и не мога да схвана какво точно е предназначението и по-различното на този вечерен. женен си...за тва Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 За Бога, воксе, не си взимай този, че аз съм в момента с него. Не можах да разбера само каква е тази схема с различния "вечерен" парфюм? За мен парфюма си е парфюм и не мога да схвана какво точно е предназначението и по-различното на този вечерен. Е ще си го взема. Той е готин. Това дали един парфюм е вечерен или за през деня се определя от силата и водещите нотки в аромата. Като излезнеш на заведение вечер, слабия парфюм няма да се усеща, защото се предполага, че хората около теб също имат миризма. Затова е хубаво да се сложи парфюм с по-силен и натрапчив аромат. От друга страна, ако сложиш мега силен парфюм през деня, като влезеш в някой асансьор, хората около теб може да понападат. Просто не е приятно за теб и за околните, защото миризмата се усеща прекалено силно, а няма нужда. Не ти ли се е случвало на някой парфюма да е толкова силен, че да те удари в главата чак? Това не винаги е от къпане с парфюма, а и от неподходяща миризма при неподходящ повод. Отделно, че на някои хора, определени миризми им носят настроение. Вечерните парфюми са по-тежки, докато дневните парфюми са по-свежи и лекички. Нотките в ляво от средата (цитрус, свежи цветя) са присъщи за дневен/летен парфюм. Нотките в дясно от средата (ориенталски аромати, дървесни нотки) са присъщи за вечерен парфюм. Dior Homme Intense става и за двата случая, но хората го препоръчват за вечерен заради дървесната нотка като мине цитруса. женен си...за тва Точно така! Кажи им малко. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Точно така! Кажи им малко. ем така си е. бръмтиите обичат да им мирише на с*кс :D ....а аз съм свободен и обичам бръмтии Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 БраНтии, Стечфе, браНтии = уруспии, шаврантии, пиростии! БРЪМтиите са друга работа. ====================== Ангеле.... не, нямам думи просто.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Да, преди няколко дена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Колкото до изказването към дедо: Според теб възможно ли е да причислят към гейовете човек, който изглежда така: Оня ден го рисувах дедо. :bowdown: Хахахахахаха ама верно на моменти искам да набуча ей тъй нечия тиква Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Нотките в ляво от средата (цитрус, свежи цветя) са присъщи за дневен/летен парфюм. Нотките в дясно от средата (ориенталски аромати, дървесни нотки) са присъщи за вечерен парфюм. Не ми казвай само, че ги различаваш всичките тия "нотки". И кой е казал, че точно вечерта трябва да си с дървесни или там каквито се явяват "нотки". Баси, по-безсмислена "теория" не бях срещал. Всъщност, единственият смисъл на тази глупост е да накара образи като вокса да си купуват по няколко парфюма едновременно. Няма да кажа кои точно го правят този номер и всъщност за коя психология е предназначен този чисто маркетингов трик. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Всъщност, единственият смисъл на тази глупост е да накара образи като вокса да си купуват по няколко парфюма едновременно. Няма да кажа кои точно го правят този номер и всъщност за коя психология е предназначен този чисто маркетингов трик. HEADSHOT!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Да, преди няколко дена. Абе аз последно ѝ обяснявах че от нея нищо не става след като взе да обижда Миро и се нядявах с подобни серсеми той да си няма работа, защото го познавам и е свестен, сега си обяснявам защо не ми е отговорила подобаващо колко съм задръстен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Абе аз последно ѝ обяснявах че от нея нищо не става след като взе да обижда Миро и се нядявах с подобни серсеми той да си няма работа, защото го познавам и е свестен, сега си обяснявам защо не ми е отговорила подобаващо колко съм задръстен... Точно там някъде чашата преля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Не ми казвай само, че ги различаваш всичките тия "нотки". И кой е казал, че точно вечерта трябва да си с дървесни или там каквито се явяват "нотки". Баси, по-безсмислена "теория" не бях срещал. Всъщност, единственият смисъл на тази глупост е да накара образи като вокса да си купуват по няколко парфюма едновременно. Няма да кажа кои точно го правят този номер и всъщност за коя психология е предназначен този чисто маркетингов трик. Майна, жена ми ги различава всичките. Освен това вече като помирише някакъв вика "еее тоя много прост, като компотче е". Най-неприятното е, че тези по които взе да се прехласва на мен някак почна пък да не ми харесва цената им... какво знаеш... всъщност може и да знаеш, и ти си женен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Майна, жена ми ги различава всичките. Освен това вече като помирише някакъв вика "еее тоя много прост, като компотче е". Най-неприятното е, че тези по които взе да се прехласва на мен някак почна пък да не ми харесва цената им... какво знаеш... всъщност може и да знаеш, и ти си женен Анджък де, нали и аз за това говоря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 очевидно еднолично. и вокса и трити бръмчат безсмислици и се правят на префинени, с лек намек за интелектуален дефицит в неразбиращата ги публика. ама единия преливал чаши, а на другия само му се фърлят солети по клетката, та да скача по-шумно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Верно??? Не мога да повярвам... Това колективно решение ли е, или еднолично? Определено не е колективно...може би 'еднолично' или пък 'двулично', каквото и да значи това...знам ли... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Хъъм. Някой да ми обясни(от женените моля) защо жената, като и скъсат нервите лапето(лапетата) скача да си го изкара на мъжа си? И когато тоя мъж каже:"Бе пичка ти лелина, я да си вземаш партакешите и да отиваш да си съскаш с твоите колежки, дружки, майка, сестра и пр., а аз ще гледам лапето" тя се фръцва и отказва? Нещо не мога да си го обясня, я по-опитните(по-дъртите демек) да кажат. Па и недоебана не е.... П.С. Не е ПМС. И цикъл не е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Решението не еднолично. Повече коментари на пазара. И да прекъсна предварително "професорите" - не съм го взел, нито изпълнил аз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 То ако зависеше от тебе, отдавна щеше да е взето... П.П. Тая Ернестина Шинова на колко години стана, а какви крака има.... (в момента гледам "Комиците") Едит (пак от там): Кубрат Пулев се бил похвалил в интервю, че имал най-тихите в света съседи-металисти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Хъъм. Някой да ми обясни(от женените моля) защо жената, като и скъсат нервите лапето(лапетата) скача да си го изкара на мъжа си? И когато тоя мъж каже:"Бе пичка ти лелина, я да си вземаш партакешите и да отиваш да си съскаш с твоите колежки, дружки, майка, сестра и пр., а аз ще гледам лапето" тя се фръцва и отказва? Нещо не мога да си го обясня, я по-опитните(по-дъртите демек) да кажат. Па и недоебана не е.... П.С. Не е ПМС. И цикъл не е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 има такива крака щото пуши... Къде, долу ли... Той мъжът й наваксва с пушенето за цялото семейство. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 То ако зависеше от тебе, отдавна щеше да е взето... True, true... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Между другото в скоро време ако ви се случи да ви застигнат коли на НСО (или за такива като мен - "да застигнете коли на НСО" ) - не им се пречкайте, защото приемат закон, разрешаващ колите от конвоя да имат право безнаказано да изблъскват останалите коли от пътя. Почти не го повярвах като го чух, но е напълно официално. При подозрение за атентати - ОК, ама така могат да си правят всякакви своеволия и после да се оправдаят само с едно "помислих, че е заплаха". Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Няма страшно, те на авенсиси не налитат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.