Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Един на Dior гледах, който също мирише на цитрус, но много трудно доловимо и ми хареса. Може и него да си взема.

Christian Dior - Dior Homme Intense

За Бога, воксе, не си взимай този, че аз съм в момента с него. Не можах да разбера само каква е тази схема с различния "вечерен" парфюм? За мен парфюма си е парфюм и не мога да схвана какво точно е предназначението и по-различното на този вечерен. :laughing1:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ма вие банясахте ли я?

уоксе, за мен лично, ако някой се обижда от който и да е форумен индивид с НИКНЕЙМ Х, то за мен този човек е леко нестабилен и няма голям шанс да се оправи реално в животЯ. Винаги ми е било през х*я, когато някой ме полива форумно през компа.

Колкото до изказването към дедо:

п.п. нали знаеш, че след тая дискусия и теб ще те качат на гей влака с мен?

Според теб възможно ли е да причислят към гейовете човек, който изглежда така:

sarkhan_vol-wide.jpg

Оня ден го рисувах дедо. :ninja:

За Бога, воксе, не си взимай този, че аз съм в момента с него. Не можах да разбера само каква е тази схема с различния "вечерен" парфюм? За мен парфюма си е парфюм и не мога да схвана какво точно е предназначението и по-различното на този вечерен. :laughing1:

женен си...за тва :D

Е ще си го взема. Той е готин.

Това дали един парфюм е вечерен или за през деня се определя от силата и водещите нотки в аромата. Като излезнеш на заведение вечер, слабия парфюм няма да се усеща, защото се предполага, че хората около теб също имат миризма. Затова е хубаво да се сложи парфюм с по-силен и натрапчив аромат. От друга страна, ако сложиш мега силен парфюм през деня, като влезеш в някой асансьор, хората около теб може да понападат. Просто не е приятно за теб и за околните, защото миризмата се усеща прекалено силно, а няма нужда. Не ти ли се е случвало на някой парфюма да е толкова силен, че да те удари в главата чак? Това не винаги е от къпане с парфюма, а и от неподходяща миризма при неподходящ повод. Отделно, че на някои хора, определени миризми им носят настроение. Вечерните парфюми са по-тежки, докато дневните парфюми са по-свежи и лекички.

wheel2.gif

Нотките в ляво от средата (цитрус, свежи цветя) са присъщи за дневен/летен парфюм. Нотките в дясно от средата (ориенталски аромати, дървесни нотки) са присъщи за вечерен парфюм.

Dior Homme Intense става и за двата случая, но хората го препоръчват за вечерен заради дървесната нотка като мине цитруса.

женен си...за тва :D

Точно така! Кажи им малко.

БраНтии, Стечфе, браНтии = уруспии, шаврантии, пиростии! БРЪМтиите са друга работа.

======================

Ангеле.... не, нямам думи просто....

jesus-facepalm.jpg?w=311

Колкото до изказването към дедо:

Според теб възможно ли е да причислят към гейовете човек, който изглежда така:

sarkhan_vol-wide.jpg

Оня ден го рисувах дедо. :ninja:

:bowdown: :bowdown: :bowdown:

Хахахахахаха ама верно на моменти искам да набуча ей тъй нечия тиква :lol:

Нотките в ляво от средата (цитрус, свежи цветя) са присъщи за дневен/летен парфюм. Нотките в дясно от средата (ориенталски аромати, дървесни нотки) са присъщи за вечерен парфюм.

Не ми казвай само, че ги различаваш всичките тия "нотки". И кой е казал, че точно вечерта трябва да си с дървесни или там каквито се явяват "нотки". Баси, по-безсмислена "теория" не бях срещал. Всъщност, единственият смисъл на тази глупост е да накара образи като вокса да си купуват по няколко парфюма едновременно. Няма да кажа кои точно го правят този номер и всъщност за коя психология е предназначен този чисто маркетингов трик. :laughing1:

Всъщност, единственият смисъл на тази глупост е да накара образи като вокса да си купуват по няколко парфюма едновременно. Няма да кажа кои точно го правят този номер и всъщност за коя психология е предназначен този чисто маркетингов трик. :laughing1:

HEADSHOT!!! beer.gif

Да, преди няколко дена.

Абе аз последно ѝ обяснявах че от нея нищо не става след като взе да обижда Миро и се нядявах с подобни серсеми той да си няма работа, защото го познавам и е свестен, сега си обяснявам защо не ми е отговорила подобаващо колко съм задръстен...

Абе аз последно ѝ обяснявах че от нея нищо не става след като взе да обижда Миро и се нядявах с подобни серсеми той да си няма работа, защото го познавам и е свестен, сега си обяснявам защо не ми е отговорила подобаващо колко съм задръстен...

Точно там някъде чашата преля.

Не ми казвай само, че ги различаваш всичките тия "нотки". И кой е казал, че точно вечерта трябва да си с дървесни или там каквито се явяват "нотки". Баси, по-безсмислена "теория" не бях срещал. Всъщност, единственият смисъл на тази глупост е да накара образи като вокса да си купуват по няколко парфюма едновременно. Няма да кажа кои точно го правят този номер и всъщност за коя психология е предназначен този чисто маркетингов трик. :laughing1:

Майна, жена ми ги различава всичките. Освен това вече като помирише някакъв вика "еее тоя много прост, като компотче е". Най-неприятното е, че тези по които взе да се прехласва на мен някак почна пък да не ми харесва цената им... какво знаеш... всъщност може и да знаеш, и ти си женен :)

Майна, жена ми ги различава всичките. Освен това вече като помирише някакъв вика "еее тоя много прост, като компотче е". Най-неприятното е, че тези по които взе да се прехласва на мен някак почна пък да не ми харесва цената им... какво знаеш... всъщност може и да знаеш, и ти си женен :)

Анджък де, нали и аз за това говоря. :laughing1:

очевидно еднолично.

и вокса и трити бръмчат безсмислици и се правят на префинени, с лек намек за интелектуален дефицит в неразбиращата ги публика.

ама единия преливал чаши, а на другия само му се фърлят солети по клетката, та да скача по-шумно.

Верно???

Не мога да повярвам...

Това колективно решение ли е, или еднолично?

Определено не е колективно...може би 'еднолично' или пък 'двулично', каквото и да значи това...знам ли...;)

Хъъм. Някой да ми обясни(от женените моля) защо жената, като и скъсат нервите лапето(лапетата) скача да си го изкара на мъжа си? И когато тоя мъж каже:"Бе пичка ти лелина, я да си вземаш партакешите и да отиваш да си съскаш с твоите колежки, дружки, майка, сестра и пр., а аз ще гледам лапето" тя се фръцва и отказва? Нещо не мога да си го обясня, я по-опитните(по-дъртите демек) да кажат. Па и недоебана не е....huh.gif

П.С. Не е ПМС. И цикъл не е.

Решението не еднолично. Повече коментари на пазара.

И да прекъсна предварително "професорите" - не съм го взел, нито изпълнил аз.

То ако зависеше от тебе, отдавна щеше да е взето...

П.П. Тая Ернестина Шинова на колко години стана, а какви крака има....:wub: (в момента гледам "Комиците")

Едит (пак от там): Кубрат Пулев се бил похвалил в интервю, че имал най-тихите в света съседи-металисти. :lol:

Хъъм. Някой да ми обясни(от женените моля) защо жената, като и скъсат нервите лапето(лапетата) скача да си го изкара на мъжа си? И когато тоя мъж каже:"Бе пичка ти лелина, я да си вземаш партакешите и да отиваш да си съскаш с твоите колежки, дружки, майка, сестра и пр., а аз ще гледам лапето" тя се фръцва и отказва? Нещо не мога да си го обясня, я по-опитните(по-дъртите демек) да кажат. Па и недоебана не е....huh.gif

П.С. Не е ПМС. И цикъл не е.

25936_10151487249963465_857940808_n.jpg

Между другото в скоро време ако ви се случи да ви застигнат коли на НСО (или за такива като мен - "да застигнете коли на НСО" :laughing1:) - не им се пречкайте, защото приемат закон, разрешаващ колите от конвоя да имат право безнаказано да изблъскват останалите коли от пътя. Почти не го повярвах като го чух, но е напълно официално. При подозрение за атентати - ОК, ама така могат да си правят всякакви своеволия и после да се оправдаят само с едно "помислих, че е заплаха". :ghost

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...