Antares Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Темата за пубиса я почна ти, не разбирам защо сега се опитваш да избягаш от нея. И недей точно ти да ми говориш за запиране, щото по-голям спам бот от теб наистина няма. Господин на всяка манджа - мерудия и по всяка тема - специалист. Похвално е, че се въздържа да се изкажеш компетентно по темата за студения ядрен синтез, явно има някакъв напредък за последните осем години... Ангеле, ти си човека, който твърди, че розовите чорапи са мъжествени, така че е нормално да изпитвам притеснения. Между другото с няколко жени съм си говорил на тая тема и реакцията им е същата, както на мнозинството в този форум - искрен смях. П.П. Би ли ми обяснил с кое точно дву-мегапикселовата камера улеснява нещата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Темата за пубиса я почна ти, не разбирам защо сега се опитваш да избягаш от нея. И недей точно ти да ми говориш за запиране, щото по-голям спам бот от теб наистина няма. Господин на всяка манджа - мерудия и по всяка тема - специалист. Похвално е, че се въздържа да се изкажеш компетентно по темата за студения ядрен синтез, явно има някакъв напредък за последните осем години... Ангеле, ти си човека, който твърди, че розовите чорапи са мъжествени, така че е нормално да изпитвам притеснения. Между другото с няколко жени съм си говорил на тая тема и реакцията им е същата, както на мнозинството в този форум - искрен смях. П.П. Би ли ми обяснил с кое точно дву-мегапикселовата камера улеснява нещата? Скучно е вече. Сериозно. А това, че розовите чорапи са мъжествени е поредния плод на твоето съзнание. Поне никой друг мъж не знае как изглежда моя пубис. Не така обаче стои въпроса при теб и Гримджаура. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 ...В момента си като пияна, разгонена, непривлекателна девойка в дискотека... Ваньооо, бързо да си слагаш новия подпис! Защо?! Щото десетки пъти си слагал подобни бисери, ама щом сега питаш...значи си пораснал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Защо?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Няма непривлекателни жени в дискотеките, особено пияни и разгонени. Просто ти малко пиеш..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Няма непривлекателни жени в дискотеките, особено пияни и разгонени. Просто ти малко пиеш..... Има, има. Не пия изобщо малко последните месеци. Просто още не съм свалил до там летвата. Няма и да я сваля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Не така обаче стои въпроса при теб и Гримджаура. /Mod: след рапорт от "неизвестен съфорумец"/. Къде съм казал, че знам как изглежда пубиса на Пешо? Казах, че знам с какво оперение е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Атанасе! Как можа да използваш груба дума?! Сега ще се обиди... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Къде съм казал, че знам как изглежда пубиса на Пешо? Казах, че знам с какво оперение е. Who cares какво си казал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Пешо свикнал съм да казвам истината. Я да пратим и Аню при Тръти. По-малко глупави постове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Няма непривлекателни жени в дискотеките, особено пияни и разгонени. Просто ти малко пиеш..... да бе да...в някой паралелен свят, може би...в тоя, въпросната сентенция НЕ върви...ама грам Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Баткоооо... някой да натисне средния от педалите (хммм...) или ръчната?! Къде се засилихте, бря!? Пекна малко слънце Януари и ви удари в главите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Само аз ли не съм достатъчно дърт, че да видя, че въпросната тема за вълци просто е преместена в раздела "Размисли и страси"? Или по времето на задаване на прдишните питанки поте мата - я е нямало? Щото още вчера я видях преместена, но пък не знам дали не сте я трили и пак връщали докато ме е нямало. Не точно. Открай време чичо Пламен като мести тема забравя да махне отметката, която оставя марка на мястото, от което се мести темата. След него идва Любо, вижда две еднакви теми в два раздела и разкарва излишната. Чичо Пламен на свой ред вижда в секция Deleted items да свети темата ВЪРКОЛАК и решава, че някой я е изтрил. Веселба общо взето! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Не точно. Открай време чичо Пламен като мести тема забравя да махне отметката, която оставя марка на мястото, от което се мести темата. След него идва Любо, вижда две еднакви теми в два раздела и разкарва излишната. Чичо Пламен на свой ред вижда в секция Deleted items да свети темата ВЪРКОЛАК и решава, че някой я е изтрил. Веселба общо взето! Т.е само чичо/дяод Пламен е достатъчно дрът, че да забравя отметката? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Понякога ги оставяме за известно време, че да види авторът къде сме го преместили, но чичо Пламен от едно време си ги забравя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Препоръчвам ти и вечерна рокля и вечерен грим! На тоя влак ти си вече старши машиниста! Закво са ми грим и рокля бе, да не съм траверс? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Защото са перфектно допълнение на вечерния парфюм! Ай стига спам тука. ЕДИТ: Ха, ма ние сме където си требе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Защото са перфектно допълнение на вечерния парфюм! Ай стига спам тука. ЕДИТ: Ха, ма ние сме където си требе! Перфектно допълнение за някоя жена или жена в мъжко тяло. Не за мен. Са сетиш. Аз съм досетлив и преместих спама със замах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 ама и трити ли сте изгонили, бре? дали не се се преизагресили? а тролбота с псевдонима Woox го траете..... ето сега и на мен ще отговори, безотказен като всеки разговорен бот. не ви ли е поне малко страх да не свърши мястото на сървъра? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Аз Аню го бутнах в игнора. Изведнъж се смали скролването, темите станаха по-подредени и приятни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 ама и трити ли сте изгонили, бре? дали не се се преизагресили? а тролбота с псевдонима Woox го траете..... ето сега и на мен ще отговори, безотказен като всеки разговорен бот. не ви ли е поне малко страх да не свърши мястото на сървъра? Ангел може да е спам бот и вентилатор, но не обяснява всеки път на всеки съфорумец колко е тъп. Има една такава тънка разлика... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Ше съдя Триумфа...заради развалено мляко си купих 2 литра бира и ся трябва да я изпия Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Аз Аню го бутнах в игнора. Изведнъж се смали скролването, темите станаха по-подредени и приятни... Нови слипове си купи, че да можеш да събереш допълнителния чифт топки. Имам Le Parfum и от 2те, аз затова ги и взех май. Не знаех че YSL и той е такъв, но ако съм имал избор съм го взел такъв. А за цитрусите нещо се бъркаш. Не знам кой ги е писал - иди си пръсни и го виж. Жена ми го избра тоя за някакъв повод и верно е много свестен. Нещо се бъркаш май. EDP не е Le Parfum. Le Parfum на YSL е отделен аромат. Пише му го в името. Ами гледах нотките обявени от производителя. Върхова нотка Цитрус и после аромат на Какао. Не знам къде да го помириша. Не съм го срещал тоя дизайнер до сега. ----------- @RaptoR: Нивгаш няма да обидя някой в прав текст. Особено пък във форум. Прекалено културен съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 @RaptoR: Нивгаш няма да обидя някой в прав текст. Особено пък във форум. Прекалено културен съм. Тя и трътката не го правеше точно в прав текст, но го правеше всеки път. Така леко, културно, но системно, нагло и високомерно. Е, всичко си има граници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.