DON_CHEFO Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Искате ли да ми направете МОЙ АЕЦ. Обещавам по някое време като се нагуша колкото трябва, ще го завещая на народа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Галя, втория най-голям мърляч, който познавам е от женски пол... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Аз цъкам Reply и работи перфектно Абе трудно ще ти е точно с тоя пост, ама аз нали прилагам някои дребни модераторски тарикатщини... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 като се нагуша колкото трябва Как го виждаш това в цифрово отношение? При мен е 14 600 000 лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Минава ми през главата, че и днес за пореден път се отказах от половин милион в зелено....аман вече, за кой ли път...за кой ли път... в моя сън пристигаш все по-хубава Miss Zilda...а може би все пак трябваше да ги дам на Чефо да си купи едно Ферари...колко съм лош... http://www.youtube.com/watch?v=i5p1QwzUHqs Цъ. Не вАжиш! Мен искаха да ма правят заирски принц и освен това прикята на булката ми щеше да е няколко милиона (два и нещо) лично за мен, а останалите три и кусур, щяха да са семейно богатство Ама аз нали съм скромен, учтив, добре възпитан и човек отдаден на духовното, та не се полакомих. Хъм...как повече да подразня жената, освен с факта, че се тъпча като прасе, ям сладко на корем, лоча пиенье и слабея...А тя пази откачена диета, ограничава се и пак не отслабва.... П.С. Нямам глисти. П.С. 2 И само ходя пеша, а тя прави някакви откачени упражнения Ъъъ... Начи малко таковаш бе, Този Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Как го виждаш това в цифрово отношение? При мен е 14 600 000 лв. А докато ги вземеш, предвидил ли си в тая цифра инфлацията...и евентуалните бъдещи деноминации....и изчезването на човешкия род...и други ей такива дребни неща, за които трябва да помислиш, че като гледам какви са ти претенциите, бая време ще мине.... Цъ. Не вАжиш! Мен искаха да ма правят заирски принц и освен това прикята на булката ми щеше да е няколко милиона (два и нещо) лично за мен, а останалите три и кусур, щяха да са семейно богатство Ама аз нали съм скромен, учтив, добре възпитан и човек отдаден на духовното, та не се полакомих. А...и мен искаха да ме женят за африканска принцеса с наследство, но беше преди 2 години...даже и снимка като че ли искаше "оная", ама не й пратих и пак изпуснах келепира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Как го виждаш това в цифрово отношение? При мен е 14 600 000 лв. Къщи на две морета и два балкана в 4 различни точки на света(грубо), яхта, за самолет не съм мислил. Може би 5(поне) модела на Ферари и най-важното от всичко....завъртяна вече "пералня" за правене на другите кинти след като се откажа от АЕЦ-а....значи 500-те милиона ще ги мина майна едит: за тва правете го по-бързо, за да се откажа и аз по-бързо после :D А докато ги вземеш, предвидил ли си в тая цифра инфлацията...и евентуалните бъдещи деноминации....и изчезването на човешкия род...и други ей такива дребни неща, за които трябва да помислиш, че като гледам какви са ти претенциите, бая време ще мине.... А...и мен искаха да ме женят за африканска принцеса с наследство, но беше преди 2 години...даже и снимка като че ли искаше "оная", ама не й пратих и пак изпуснах келепира. За тва поне 10-тина гигавата и нагоре в братски Китай....смятам, че ще могат да поемат тая енергия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 All hail king Midex. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 За тва поне 10-тина гигавата и нагоре в братски Китай....смятам, че ще могат да поемат тая енергия Що, и ти ли смяташ да изнасяш нелегално през граница електроенергия в куфари? All hail king Midex. Хубаво, че не го написа като "heil", че трябваше да пускам мустачки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Що, и ти ли смяташ да изнасяш нелегално през граница електроенергия в куфари? ще оставя сметките на счетоводителите...аз искам да прибирам парсата Не знам дали има на света човек с по-ясни, точни и прости искания от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Хубаво, че не го написа като "heil", че трябваше да пускам мустачки. https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/550002_10200121140498994_1335666069_n.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 https://fbcdn-sphoto...335666069_n.jpg От къде ги взе тия къдрави косми, дето си си ги сложил над устната, ако не е тайна? Подозрително къдрави, къси и гъсти са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Подозрително къдрави, къси и гъсти са. Лош, лош, лош!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Ами, Ангеле, на мъжете им растат косми по лицето, след достигане на полова зрялост Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Ами, Ангеле, на мъжете им растат косми по лицето, след достигане на полова зрялост Типа косми, който на теб (явно) ти расте на лицето е присъщ за една друга зона от мъжкото тяло. Над и около пениса. Тва при мъжете де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Радвам се, че си извадил представителна извадка на половите косми при мъжете. Предполагам не е от личен опит :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 ROFL.... Вие двамата сте голяма любов - от сутринта сте се зачекнали нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 ROFL.... Вие двамата сте голяма любов - от сутринта сте се зачекнали нещо Чшт, Любо, не така, че любимата ми чете тук и знаейки каква розова пантера е Ангел, може да почне да ме ревнува... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Радвам се, че си извадил представителна извадка на половите косми при мъжете. Предполагам не е от личен опит :] Не е нужно да гледам/правя извадка на половите косми при мъжете. Достатъчно е да погледна своите полови косми и космите по брадата си. После да погледна космите по брадата на околните хора, защото това да гледаш някой мъж в лицето не означава, че си хомосексуалист, и да преценя дали космите на тия хора приличат повече на половите ми косми, или на космите по брада ми ( която в интерес на истината е доста по-гъста от твоята ). След кратко наблюдение мога да установя, че мъжете, които срещам/виждам в ежедневието си, имат на брадата същите косми, като тези, които имам и аз, от което мога да съдя, че половите косми по твоето лице не са нещо нормално, колкото и да се опитваш да ме убедиш в противното. ... розова пантера е Ангел...1 Се обиждаме ли ся? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Интересът ти към мъжете е забележителен Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Интересът ти към мъжете е забележителен Roger that, Captain Pubic Hair. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Ангеле, ласкае ме желанието ти да опознаеш генеталиите ми и заобикалящите ги косми, но съм длъжен да те разочарован - първо съм хетеросексуален и второ - обвързан :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Ангеле, ласкае ме желанието ти да опознаеш генеталиите ми и заобикалящите ги косми, но съм длъжен да те разочарован - първо съм хетеросексуален и второ - обвързан :] Не мисля, че си хетеросексуален, щом видя желание да ти опознавам рошколите в написаното от мен до тук. Гузен не гонен бяга ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Ах, Интернет! Едит: "негонен" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.