Grimjaur Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Хъм...как повече да подразня жената, освен с факта, че се тъпча като прасе, ям сладко на корем, лоча пиенье и слабея...А тя пази откачена диета, ограничава се и пак не отслабва.... П.С. Нямам глисти. П.С. 2 И само ходя пеша, а тя прави някакви откачени упражнения Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Понеже не мога да цитирам мнението на Grimjaur - само с цитата вътре - да питам - Това някой го е написла сериозно ли? Частта с реакторите за студен синтез във входовете и апартаментите? Интерсно ми е кой болен мозък агитира с това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 На предишните избори гласувах не за този, който харесвах, а срещу Доган и ДПС, давайки гласа си за най-сериозния им конкурент. Сега горко съжалявам за тази грешка и не смятам да я повторя. Това наистина е огромна грешка. Да гласуваш не за някого а против друг. До момента не съм го правил. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Ало, Адам...Кажи Евче? Да не ти свърши кремчето, та тръгваш с рогата напред Това наистина е огромна грешка. Да гласуваш не за някого а против друг. До момента не съм го правил.Ами аз го направих веднъж. И не смятам да повтарям. Аньо, ако наистина само това извлече като смисъл от поста ми, бих те посъветвал да си флашнеш фърмуера, че нещо си взел здраво да бъгясваш Иначе - да, Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Кажи Евче? Да не ти свърши кремчето, та тръгваш с рогата напред Аньо, ако наистина само това извлече като смисъл от поста ми, бих те посъветвал да си флашнеш фърмуера, че нещо си взел здраво да бъгясваш Иначе - да, Името обърка. И не се притеснявай, аз каквото си ползвам, си го имам. А с рогата напред не съм тръгнал хич, искам да ти кажа.. Ами то смисъла на поста ти е главно това, като изключим силния егоцентризъм, говориш за чистка на населението. Имаше няколко такива секти. Едните се самообесваха, за да избавят планетата от човечеството. Другите си режеха тестисите ако съгрешат, за да не разнасяли лошо семе. п.п. Колегата срещу мен постоянно хрупа някви чипсове и зрънчота, мляска в тихия офис и шумоли с пакета. Не издържам вече... И на всичкото отгоре докато яде тия мазнотии си пипа клавиатурата и мишката. Как може да има такива мърлячи, ума не ми го побира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 И сигурно се облича отвратително и не носи розови чорапи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Емииии, трябва да се съглася с Ангел... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Понеже не мога да цитирам мнението на Grimjaur - само с цитата вътре... Що да не можеш? Ще гласувате ли на референдума на 27.01.2013г."ЗА" или "ПРОТИВ" нова атомна централа?Не са ни нужни нови неефективни мощности, и то атомни на горещ разпад (вече има прототипи на мини-атомни централки със студен синтез, които работят с вода като енергиен източник и е въпрос на 10-20 години да започнат да ги внедряват за индивидуално отопление на един вход или няколко апартамента!) Не искам да се капсулира системата на зависимост на отделния индивид от обществени (държавни) енергийни монополни системи (които могат всеки момент да се превърнат в частни монополи), с която зависимост олигархията и мафията могат да манипулират и изнудват! Не искам да гарантирам на енергийната мафия и олигархията нови държавни енергийни обекти за ограбване и далавери! И т.н. негативни доводи!Затова призовавам всички да отидат и да гласуват "ПРОТИВ"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 И сигурно се облича отвратително и не носи розови чорапи? Облеклото изобщо не го обсъждам, въпреки, че няма човек, който да прави такива неща и да се облича добре. Мърлявщината не е въпрос на хигиена. Мърлявщината е манталитет и състояние на ума. Той е мърляв и в работата си, и в поведението си към околните, а не само към външния си вид. Днес е облечен с една от ония хипарските блузи от варен памук. Need I say more? Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Само да се изка..изходя по въпроса за Мерцедеса по-горе... ок, модела е за разбирача - т'ва е най-широката и удобна S-Class без да има стреч. Ама защо трябва като първия селянин 320cdi С AMG пакет?! Защо? 225кс дизел, припадащи от всякакви кошници със спортен пакет... на автомобил в един клас, където спорта идва чак при 6.3/6.5?! Никога не съм го разбирал?! И то не само тази марка, модел и т.н. принципно. Купуваш си икономичен, удобен автомобил...със спорт пакет!? Ъ?!(няма да споменавам и любимото ми, най-малкия двигател в гамата за модела и СПОРТ ПАКЕТ! ) Луда работа. А за Мерцовете... Е420 http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11356524423649775&f1=details&slink=1v8o9x ... е т'ва за мен е семейна кола..., ама аз съм си увреден от малък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 ...Ама защо трябва като първия селянин... Ами той Виден си е селянче, даже половината тука сме му ходили в селото, така че няма да ти се обиди. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Много добре знаеш, че нямам далеч това предвид Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Абе знам аз...и много други неща знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Ще ми се да ви покажа манталитета на Българския собственик на среден бизнес (производител на боза) по отношение на дизайна на продукта му (а най-вероятно и не само това), но не ми се занимава да махам текста от етикета, за да го показвам, пък не върви да го лепна с цялата информация. Имам много интересна прогресия в 5 стъпки. Стар етикет > Нови предложения > Нов етикет. П.П. Можеби като го предам на клиента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Емииии, трябва да се съглася с Ангел... Абсолютно! Аз не бих и мълчал дълго по въпроса. Само да се изка..изходя по въпроса за Мерцедеса по-горе... ок, модела е за разбирача - т'ва е най-широката и удобна S-Class без да има стреч. Ама защо трябва като първия селянин 320cdi С AMG пакет?! Защо? 225кс дизел, припадащи от всякакви кошници със спортен пакет... на автомобил в един клас, където спорта идва чак при 6.3/6.5?! Никога не съм го разбирал?! И то не само тази марка, модел и т.н. принципно. Купуваш си икономичен, удобен автомобил...със спорт пакет!? Ъ?!(няма да споменавам и любимото ми, най-малкия двигател в гамата за модела и СПОРТ ПАКЕТ! ) Луда работа. А за Мерцовете... Е420 http://nfs.mobile.bg...ls&slink=1v8o9x ... е т'ва за мен е семейна кола..., ама аз съм си увреден от малък. Ето типипчен пример на човек, който хал хабер си няма от автомобили в определен аспект, тъй като освен себе си, никой друг не е качил в колата. За пореден път мога да употребя израза "пикае на шумка да му тропа". Като ти знам каква е колата, а ако добре помня е и с две врати - картинката се затваря. Като пораснеш пак може да ги коментираме тия въпроси ако искаш. "...припадащи от всякакви кошници със спортен пакет" - ето тази мисъл показва точно колко си наясно с целта на подобен автомобил. Това не е S, а R, ако трябва да сме точни, но това не е важно. Аз съм забелязал отличен СЕМЕЕН автомобил, 4х4, на ОТЛИЧНА цена, автомобил, който ми пасва НА МЕН идеално. Останалите един тон екстри ми идват дюшеш - не съм ги изисквал, но няма да ги откажа. Пука ми на к*ра за спорта! Аз съм на улицата, не на пистата. Големите "спортисти" знаем обикновено как свършват. ЕДИТ: Предлагаш кола 1993-та?!?!?!? Абе това човек да не спомене нещо конкретно... Около 10 професора излизат насреща... Пеше, да взема да ти избера колело викам другия път, как ще ти се стори? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Не, Видене, предлагам аз да ти кажа какъв алкохол да пиеш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Не, Видене, предлагам аз да ти кажа какъв алкохол да пиеш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 спи ми се, но и цици е приемлив вариант Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Щом Стефчо ми лайкна снимката у фейса, работата е сериозна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 ем готиничък си бре, кво ...пък и така приличаш на френски милионер(кат мен дИмек) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 ХХАХААХАХХАХААХАХАХАХАХ! Грам не го разбирам тоя фейсбук. Хората лайкват мноооо странни неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Що да не можеш? Щот като натисна Отоговор или Цитиране->Нов отоговор не зарежда нищо. За това. Празно е, даже няма празни скоби с името и времето на мнението, което опитвам да цитирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 аз не се опитвам и да го разбера...играя Отмъстителите, пиша простотии по статусите и до там :D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 http://kandimirov.com/tekushti/272-yadrena-energetika-ili-da.html Много добре написано: Ако трябва да използуваме малко думи, ще речем, че това е фарс, граничещ с престъпление. Или дори фарс, плавно преливащ в такова. Защото е опит да се прехвърли отговорността за решаването на един важен и труден въпрос върху раменете на некомпетентното мнозинство. ------------------------------ Щот като натисна Отоговор или Цитиране->Нов отоговор не зарежда нищо. За това. Празно е, даже няма празни скоби с името и времето на мнението, което опитвам да цитирам. Аз цъкам Reply и работи перфектно Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 24, 2013 Share Posted January 24, 2013 Готина е снимката И аз мразя мърлячи в работата, в живота, навсякъде. Не е нужно да е чисто като в болница или подредено като в аптека, но (както каза Ангел) да има мазно по мишката, бляк И като гледам някои мои познати жени, чудя се дали са такива мърли в къщите си. Или на работа (защото ни плащат малко, както е всеобщото оправдание), не им пука дали им е чисто и подредено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.