Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Някой да знае работеща на Вирус 7 версия на ХАЛО 2?

Аз съм я подкарвал на виста.Мисля,че след това я врътнах и на вирус 7.

edit:В замундата има една на Razor ?

И като идеш в Китай, питай моля ти се дали някой не познава тоя китаец 刘 新元, че да се сетя какво съм поръчвал от него да го ева - все някой ще го знае, колко са...има-няма милиард и нещо там... :woot

Потърси си email-ите за неговия email - има голям шанс да имаш invoice от същия email

Потърси си email-ите за неговия email - има голям шанс да имаш invoice от същия email

Нямам...само едно потвърждение от пейпал с фактурата, че съм платил за нещо на този продавач. :ghost

Аз съм излизала от България два пъти за 2 седмици (преди 7 години). В една и съща страна (Гърция). Много ме е яд, че не можем да си позволим да ходим на разходка навън. Иначе подкрепям Пешо за обикалянето в България. Хубаво е то да ни е приоритет пред излизането навън. Пусти график, не ми позволява да се засичам с Жоро у нас, пък какво остава да плануваме разходки някъде в почивните дни (които никога не са еднакви за двама ни).

За референдума : (да не ни мине котка път) Ще участваме, твърдо!

За изборите тази година : Не знаем за кого да гласуваме. Никой не заслужава.

На предишните избори гласувах не за този, който харесвах, а срещу Доган и ДПС, давайки гласа си за най-сериозния им конкурент. Сега горко съжалявам за тази грешка и не смятам да я повторя.

За референдума съм категоричен, макар и да съм скептичен относно тежестта на гласа ми... Но смятам, че трябва да покажа гражданската си позиция, вярвам или не.

Минава ми през главата, че и днес за пореден път се отказах от половин милион в зелено....аман вече, за кой ли път...за кой ли път... в моя сън пристигаш все по-хубава Miss Zilda...а може би все пак трябваше да ги дам на Чефо да си купи едно Ферари...колко съм лош...:blush:

http://www.youtube.com/watch?v=i5p1QwzUHqs

GOD BELSS YOU

Hi Dearest ,

How are you today, Please accept my sincere apologises if my email does not

meet your business or personal ethics, I really like to have a good

relationship with you, and I have a special reason why I decided to

contact you because of the urgency of my situation here

Please I write not only to introduce myself to you, but also tender a

joint investment business proposal for your considerations and

acceptance. I know that receipt of my communication shall be a great

surprise to you considering the fact that we did not know each other or

had any business negotiations before now,

I however, pray your

respected self not to allow the above unnatural abnormalities to

influence your decision to accept my genuine proposal and intentions

which undoubtedly would be of immense mutual benefits to both of us. I

pledge to you for urgent and dedicated attention which this issue

deserves.

I deemit necessary to introduce myself in detail for you and the need

for your assistance to claim and invest my inheritance for me, I am

Miss. Zilda Thomas D. Voer Hanson, 26years old girl from Liberia, the

only daughter of Late National Bank of Liberia Governor, Thomas Hanson

who died on June 8, 2009 at the Delaware County Memorial Hospital in

Upper Darby from a massive stroke. Meanwhile he had earlier undergone a

kidney transplant in

April 2009 at the university hospital of Pennsylvania in Philadelphia.

I am constrained to contact you because of the maltreatment I am

receiving from my step mother. She planned to take away all my late

father's treasury and properties from me since the unexpected death of

my beloved Father. Meanwhile

I wanted to escape to the Europe but they hide away my international

passport and other valuable traveling documents. Luckily they did not

discover where I kept my Father's File which contains important

documents. So I decided to run to

the refugee camp where I am presently seeking asylum under the United

Nations High Commission for the Refugee here in Ouagadougou Republic of

Burkina Faso. I wish to contact you personally for a long term business

relationship and investment assistance in your country.

My father secretly deposited the sum of US$3,628, 000.00 in one of

the prime bank with my name as the next of kin. However, I shall forward

you with the necessary information of the deposit on confirmation of

your acceptance to assist me for the transfer and investment of the fund

in your country. As you will also help me in an investment, and I will

like to complete my studies, as I was in the school in Monrovia-Liberia,

before the death of my

father.

It is my intention to compensate you with 15% of the total money for

your services and the balance shall be my investment capital. This is

the reason why I decided to contact you. Please all communications

should be through this email address only for confidential purposes. As

soon as I receive your positive response showing your interest I will

put things into action immediately. In the light of the above, I shall

appreciate an urgent message indicating your ability and willingness to

handle this transaction sincerely.

I am staying at the female hostel. Awaiting your urgent and

positive response. Please do keep this only to your self please I advice

you not to disclose it to a third party till I come over, once the fund

has been transferred into your account. I hope my explanation is very

clear but if you need further clarification, then send in your

questions.I will try to scan my picture to send in my next mail.

Thanks as I hope to receive from you soon.

Yours Sincerely

Miss ZildaThomas

Sorry if you received this letter in your spam, Due to recent connection error here in the country

Ще участвате ли в референдума ? Какви са вашите виждания , че ми е интересно :)

Къв референдум? Какво искат? Освен да прибарат няколко милиона от самия референдум.

Ти ги дай на Стефчо, а за мен отдели малко да си купя ТОВА... После ще ти ги върна на траншове, ако слушаш. laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

Е да де...те оставаха малко отгоре освен половиния милион за ферарито на Стефчо, щото точната сума като я сметнем се получава $544200, айде там - разни такси за пейпал, банки и прочие, ама все щяха да стигнат и за едно R320. :bgrin:

П.П. ...'бах тия нигерийци - бетер наш'те цигани, дето звънят по телефоните и лъжат я за катастрофа, я за свински грип...ама не знам, кой все още им се връзва и на едните, и на другите.

На мен пък нито един циганин не ми се е обадил по телефона - явно мутренски номера като моя избягват, обаче редовно ми звънят да инвестирам в петрол, ценни книжа и прочее. Едните първо ги псувах, после им затварях, накрая реших да се ебавам и онзи като почне да ми говори викам, пич, оценявам хората с чувство за хумор, ако ще правим бизнес искам да ми разкажеш един хубав виц - от това зависи дали ще продължим разговора си... Честно, съжалявам че в този момент нямам видео да му видя физиономията на спамъра отсреща :lol:

Пламене, не можеш да отречеш, че им са много весели писмата. Все има някаква трагедия, все има някакви милиони ей така случайно забравени и всеки път - баш ти си най-достойния за тях. Аз отскоро почнах да получавам подобни писма и даже и си ги чета, защото определено ме забавляват, но виждам, че на теб ти пращат направо романи ;)

Ти ги дай на Стефчо, а за мен отдели малко да си купя ТОВА... После ще ти ги върна на траншове, ако слушаш. laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

За тва комбо-ван-кола...нивгаш. Харесай си друг НОРМАЛЕН Мерцедес и сядаме на масата за преговори :laughing1:

А референдума е интересно нещо. Хем ми се искат още няколко гигавата, хем се чудя още как да гласувам.

Ще гласувате ли на референдума на 27.01.2013г."ЗА" или "ПРОТИВ" нова атомна централа?Не са ни нужни нови неефективни мощности, и то атомни на горещ разпад (вече има прототипи на мини-атомни централки със студен синтез, които работят с вода като енергиен източник и е въпрос на 10-20 години да започнат да ги внедряват за индивидуално отопление на един вход или няколко апартамента!) Не искам да се капсулира системата на зависимост на отделния индивид от обществени (държавни) енергийни монополни системи (които могат всеки момент да се превърнат в частни монополи), с която зависимост олигархията и мафията могат да манипулират и изнудват! Не искам да гарантирам на енергийната мафия и олигархията нови държавни енергийни обекти за ограбване и далавери! И т.н. негативни доводи!

Затова призовавам всички да отидат и да гласуват "ПРОТИВ"!

Психиатър да ходи на психиатър е едно от най-идиотските неща на света. Наравно е с това да държиш телефона с едната ръка на нивото на гърдите, а с другата да си приближил микрофона до устата. То бива толерантност, ама някои хора просто трябва да бъдат унищожени. Нечъръл селекшън, майна.

Е к'во да кажем за тия, дето вървят, с телефона на микрофон и като говорят го приближават до устата си? Не, че всички чуваме какво говори отсрещния...

Борисе, ако трябва да отсеем всичката човешка плява от човечеството, ще останем 10-на милиона на планетата. На мен лично ще ми е скучно да съм сам в България :lol:

Е к'во да кажем за тия, дето вървят, с телефона на микрофон и като говорят го приближават до устата си? Не, че всички чуваме какво говори отсрещния...

Борисе, ако трябва да отсеем всичката човешка плява от човечеството, ще останем 10-на милиона на планетата. На мен лично ще ми е скучно да съм сам в България :lol:

Ало, Адам. Пред "че" не винаги се слага запетая. FYI

И интересен пример за човешка плява... "Хора, които си пускат говорителя като говорят по телефона."

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...