alekto Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Защо като искам да се напия не се напивам, а когато не искам- става мазало?! И на всичкото отгоре вчера бях много културна(пих прилично,без да прекалявам) а днес така ме боли главаааааааа Мисълта в главата ми е бум бум кафе бум кафе бум бум кафееее. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Отивам да тренирам за предстоящата среща със Симбестия....Че му чупя кокалите на тоя плъшок Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Олеее ама аз днес имам имен ден , опалаааа повод за пиенееее, обличам се и се запътвам към някой бааар Наздраве на всички именници , рожденнициии и тем подобнииии Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Нещо Mila ми се губи... Което принципно е загуба за форума Питбуле, ЧИД, да си жив и здрав! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Проблема ми е следния сложих картата пуснах компютъра и зачаках но след като мина онова дето ти пише майкро софт линдолс xp ала бала и се зареждат ени сини и трябва да почне онова надписче лелкоме ми излиза черен екран и това е а чувам ,чв скайп се вписва издава ми звук дето го издава секи път като пусна пц-то ама само тва стои така с черен екрах. Извадих картата сложих е пак огледах сичко пробвах пак ама пак прави същото може ли някои да ми каже какво да права.ЕДИТ:тряваше ли да преинсталивам линдолса ? мерси предварително аха ама с коя карта да влезна с тая дето сам в момента или с тая детои праи проблеми ? заболя ме главата докато го прочета това... шантава работа Edit: нямахме ли тема за форумни бисери... това би паснало идеално там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 имам чувството,че Grimjaur се чуди как да трупа постове... Абе той тия 5000+ поста не ги натрупал с мълчене. Аз пак се чудя да пия ли... Поне вече съм във второто ми у дома... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Само ми падне, няма да я оставя да диша Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Някой май си има нов аватааар ай честито на печелившите, бутилката е празна , мезето е изядено , мизерията е наравена, остава да си легна , това май ще е най-ранното ми приключване с пиенето и глупостите. Наздраве на тези които още си пийват и Лека нощ на останалите , аз тази нощ ще спя сам , защото съм голям ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 АМАН ОТ ЯДЕНЕ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Отивам да тренирам за предстоящата среща със Симбестия....Че му чупя кокалите на тоя плъшок Минава ми през главата, че малко му беше на Гримьора 4:0 Трябва да почна да му давам частни уроци по билярдене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted December 27, 2007 Share Posted December 27, 2007 Минава ми през главата, че малко му беше на Гримьора 4:0 Трябва да почна да му давам частни уроци по билярдене. е поне напихте ли се или само той Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 оле инфинити е пепел...много зловещо се напихмеее ВАНИЛИЯЯЯЯЯЯ..моята сервитьоркааааааа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 Минава ми през главата, че малко му беше на Гримьора 4:0 Трябва да почна да му давам частни уроци по билярдене. Ммм, а на тебе зареди ли ти се акумулатора? Да не говорим и за двете игри гювеч Питбуле, само аз пих...Че той докато дойде...А, да...Абе, понеже вече не помня, дали бях в 503 или 504 - около мивката има ли налепени много алкохолишки картинки?Ако има, начи и аз съм бил в тая стая...Срещу банята точно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 Адашът и Линус Торвалдс са родени на един и същи ден! Днес! Да са ми живи и здрави и двамката! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 Питбуле, само аз пих...Че той докато дойде... не съм очаквал друго ........... мале това кафенце е златно ,само незнам на нова година в онези балкани как ще си го правя, трябва да си взема някво канче да си варя супичка от кафенце сутринта към 6 ме гореше за вода от водката , странно но сега не забелязвам къде е отишла бутилката Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 Адашът и Линус Торвалдс са родени на един и същи ден! Днес! Да са ми живи и здрави и двамката! чъ ръ дъ на пилето и от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 The newest member is T1rsq kolesnici na hubava cena Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 The newest member is T1rsq kolesnici na hubava cena Оригинално ... кво ... Аз пък ми минава през главата, че и сам човек може да се омаже тотално на транс парти Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 дано не си счупя много кокали на кънките които отивам да карам за първи път Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 ццццц след 24 години, най-накрая разбрах в колко часът съм роден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 Сега, като си разгледах пак "Силмарилион"-а, се зачудих, дали някой помни как ми беше първия ник тука... Мхм, баш Турин Турамбар си беше.Да. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 Agarvaen [Edit] Това какво значеше? "Окървавения" ли, какво беше? [/Edit] Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 имам чувството,че Grimjaur се чуди как да трупа постове... Само така ти се струва на теб.... ццццц след 24 години, най-накрая разбрах в колко часът съм роден Дребен, честит празник и ти пожелавам повече гадинки наоколо и да се виждаме по-често, че се забравихме. Поздрав с Whitesnake - Sailing Ships Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 Най долната сган в България са сотаджиите Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted December 28, 2007 Share Posted December 28, 2007 Най долната сган в България са сотаджиите сега пък какво са направили момковците ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.