Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Гледам новите филми в Замунда и виждам Хензел и Гретел качен с отвратително качество. Не знам дали тръгна по кината или от другата седмица се чака, но ЗАЩО? Каква полза да се гледа филм с толкова отвратително качество? Някой изобщо сваля ли ги тези?

Освен ако качеството не е абсолютно в гъза, от време на време си позволявам да свалям такива TS релийзове, ако филмът е очаквана (от мен) боза. Ако не ме грабне за 20-30 мин. го доглеждам със скипване, ако ми хареса, го спирам и чакам 720 или 1080p версия.

Ае пак да скочим в спора... Филми се гледат НА КИНО. ТОЧКА.

Та тъй.

А за останалите ви представям най-доброто клипче създавано някога: (у фейса също съм го шернал, лайк and шер too)

http://www.youtube.com/watch?v=MVbeoSPqRs4

:bowdown: за клипа, :thumbsdown: за коментара за гледането на филми на кино. Съгласен съм с Раптора, че филми се гледат, когато му е приятно и удобно на човек.

Тия от Близард няма ли най-накрая да се сетят да направят пълнометражна 3д анимация по Старкрафта? Според мен ще избият рибата.

:bowdown: за клипа, :thumbsdown: за коментара за гледането на филми на кино. Съгласен съм с Раптора, че филми се гледат, когато му е приятно и удобно на човек.

Тия от Близард няма ли най-накрая да се сетят да направят 3д анимация по Старкрафта? Според мен ще избият рибата.

Принципно буквичките TS а мен са като много силен репелент - няма начин да гледам такова нещо.

За гледането не само когато, но и КЪДЕТО му е удобно на гледащия.

А Близард верно блеят, особено при положение, че имат материал за трилогия ПОНЕ. Важи и за СТАР, и за УОР крафт!

Принципно буквичките TS а мен са като много силен репелент - няма начин да гледам такова нещо.

Ба, оная пУмия Лайнянка и хънтсмена знаеш ли как добре ми дойде на TShit. Но в последно време има някаква тенденция на изчезване на TS форматите и подмяната им с изтекли WEBrip-ове, които бих казал са с много добро качество. Нещо като DVDrip, а междувременно филмът върви още по кината.

PS Гладен съм и май ще ям!

Мдааам, впечатляващо.Никога не съм цъкал играта, жанра не ме привлича, но филм...мдаа бих гледал с удоволствие.Без значение анимация или игрален.

АНАТЕМА! На кладата!!!!!!!!

Някой да ме упъти как да добавя нещо във Вирус файъруола, че е кракнато и не требе да пипа нет, а аз файъруол не съм пипал от 90-те...

АНАТЕМА! На кладата!!!!!!!!

Стига дрънка, ами ми помогни. laughing1.gif

Стига дрънка, ами ми помогни. laughing1.gif

Отваряш Firewall-a.

Отиваш на Inbound или Outbound rules, в зависимост какво искаш да направиш.

В дясно цъкаш на New Rule и следваш Wizard-а.

Разрешавам публичен линч.Имате право да ме замервате с кИфтета, кИбапчета и да ме поливате с бира....

Нека да съм до теб в "страданието" ти :D :D

Някой да ме упъти как да добавя нещо във Вирус файъруола, че е кракнато и не требе да пипа нет, а аз файъруол не съм пипал от 90-те...

ЧИЧО Видене.... :D :D

Отваряш Firewall-a.

Отиваш на Inbound или Outbound rules, в зависимост какво искаш да направиш.

В дясно цъкаш на New Rule и следваш Wizard-а.

beer.gif

ЧИЧО Видене.... :D :D

Да, Чичовата... gangstah.gif

Да, Чичовата... gangstah.gif

Минавай на Монстър тая година :D :D, гледах на кафе и не видях хубави неща за РБР :D

edit: напред сте с комповете...аз като видя знак ВНИМАНИE и преинсталирвам :D

Минавай на Монстър тая година :D :D, гледах на кафе и не видях хубави неща за РБР :D

edit: напред сте с комповете...аз като видя знак ВНИМАНИE и преинсталирвам :D

Каквото ще да става, аз подкрепям Кими и Фетел. Другото са подробности.

Ти нямаш компютър. Какво преинсталираш на пишеща машина - не знам. laughing1.gif

Каквото ще да става, аз подкрепям Кими и Фетел. Другото са подробности.

Ти нямаш компютър. Какво преинсталираш на пишеща машина - не знам. laughing1.gif

За Фетел ще се съглася, ама на финския темерут какво му харесваш.... :D :D

Имам комп бре :D. Нищо, че Ноут 2 го гони по показатели :D.

Сопотчани обмислят да съберат личните си карти и да ги изпратят с колет до Мухльобойко, с молба за отказ от българско гражданство. След като хлябът и лука не са му харесали, белким на тях се зарадва.

Да ти пусна ли цялата дискусия? Могат да поискат и автономия. Много варианти. Просто си представи как общински център с население почти 9000 души, със стратегическо предприятие на своя територия се отказва от принадлежност към държавата, на чиято територия се намира. Има ли смисъл да ти обяснявам какво се случва по-натам или сам ще се сетиш?

Да ти пусна ли цялата дискусия? Могат да поискат и автономия. Много варианти. Просто си представи как общински център с население почти 9000 души, със стратегическо предприятие на своя територия се отказва от принадлежност към държавата, на чиято територия се намира. Има ли смисъл да ти обяснявам какво се случва по-натам или сам ще се сетиш?

Няма как да се досетя, така че можеш да ми дадеш да прочета информация, защото ми е интересно какво ще се случи ако им уважат искането и ги премахнат.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...