Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Абе що само в нашия форум и в нашия тракер клипчетата от ютюба не могат да се пускат на цял екран, та трябва да ходя до ютюба, за да ги гледам големи - никъде другаде не съм го засичал това...

Интересно е, че това не важи за всички клипове и мисля, че е проблем от Ютюб. Същото става и във Фейсбук.

Голяма грешка е да се напие човек с греяно вино :wacko:.

Така си е, докато се пие е приятно, но после.... wacko.gif

Интересно е, че това не важи за всички клипове и мисля, че е проблем от Ютюб. Същото става и във Фейсбук.

Не знам...тук не съм случвал нито един клип, дето да може да се разпъва - ако можеш да вградиш някой такъв, задължително ми дай линк да го видя, щото направо не вярвам, че мога да го направя от нашия форум.

Филми се гледат там, където на човек му е приятно и удобно. ТОЧКА.

Ше те подкрепя. Ако ми се гледат ефекти, ще ида на кино. НООО, ако искам да не ми се шумка с пуканки, да не слушам тъпи коментари и да моа се насладя на филма - ще си го гледам дома.

Ше те подкрепя. Ако ми се гледат ефекти, ще ида на кино. НООО, ако искам да не ми се шумка с пуканки, да не слушам тъпи коментари и да моа се насладя на филма - ще си го гледам дома.

Вече минаха 10 и повече години от времето, когато киното нямаше алтернатива. Нямаше как да гледаш филм ако не отидеш в салона.

Отселно остави шумкането и дрънкането - пропусна дрънчането на телефони. В тоя момент лично на мен ми идва да му изтръгна гръцмуля на боклука и да му завра телефона в асофагуса! И нататък вече гледането не е същото... Отделно, Насе, друго си е тертиплийската да си подготвиш мезетата и питиетата предварително, да си полегнеш в риклайнера и да се кефиш на спокойствие.

Единствено IMAX и 3D си заслужават ходенето. Като 3D малко е колебливо, защото често докарва главоболие вместо удоволствие. А с навлизането на новите телевизори и 3D технологиите при тях, мисля че в близко бъдеще ще окача едно около 60 инчово прасе на стената. Чакам още малко да станат изгодни и саунд системите, че тия, които харесвам, са много тежки откъм пари... biggrin1.gif

Оооо, я не ми бягайте от идеята. Говорим си за нови филми. Като излезе на blu-ray си го гледайте и на Марс ако искате.

Това ли ти била идеята.... Ми че аз нямам НИКАКВИ проблеми да си го изчакам филма да излезе вариант 5 или 7 гб и да си го изгледам. Слаби откъм ефекти филми, които нямат нужда от високо качество, спокойно мога да гледам и във вариант около 2 гб.

Чакам още малко да станат изгодни и саунд системите, че тия, които харесвам, са много тежки откъм пари... biggrin1.gif

Саунд системите не падат поради липса на нови технологии. Едни тонколони на Tannoy от около 8 години не са паднали и с 1лв.

Направих си омлет с лук, кисели краставички, сирене и лютив сос. Тъкмо приключих с облизването на чинията, отивам да обера останките по тигана. :rolleyes:

Саунд системите не падат поради липса на нови технологии. Едни тонколони на Tannoy от около 8 години не са паднали и с 1лв.

Силния звук в киното винаги ме е дразнел. Прекалено силен е на моменти.

И не само те - особено пък про-усилвателите и тонколоните изобщо не мърдат, дори и да са втора употреба.

Чак професионални няма да търсим, но маркови и качествени - задълже. Мен големият ми проблем все още е прекарването на задни колони, но имам разни идеи.

Под "Про-аудио" имах предвид тези за професионално озвучаване (те са в отделен клас) и определено неща от тази категория няма да ти свършат работа за вкъщи...освен разбира се ако не си мразиш съседите. :bgrin:

Нямам нерви аз да играя такива извращения дето мога и на телефона да си ги подкарам вече. На стария телефон, отпреди 4 години.

Малък си още и нищо не разбираш. :P

Наскоро си качих един емулатор и подкарах каратеката от 80-те години...голям кеф.

Даже имах опции да симулирам дали процесорът да ми е 1 или 2 мегахерца, а за паметта можех да избирам стойности между 128 и 640 килобайта. :lol:

Аз пък дочух новото вайкане относно изследването колко алергенно било розовото масло... е и? Меда и ядките също предизвикват алергии, но това никого не спира. Какво сега са се затръшкали. Ми нека са алергени, и кво от това? Който не му понасят тези парфюми да се пръска с други, голям праз. Да си избършат задниците с въпросния доклад само да не внимават да не се изподраскат че не е като 5 пластовата тоалетна хартия това.

Някой да ме упъти как да добавя нещо във Вирус файъруола, че е кракнато и не требе да пипа нет, а аз файъруол не съм пипал от 90-те...

Ъмпфф... Три страници с

guy-pooping.gif

Невероятни злета сте, пичове :wacko:

Ама гледам, че за нЕкои има светлинка, щот са почнали да го осъзнават :bgrin:

Малък си още и нищо не разбираш. :P

Така е, Ангел е голямо зле... Аз последно се бях хванал да превъртам Кадилаци и Динозаври.

Да не чувам лоши думи за DOOM, WOLFENSTEIN 3D, HERETIC, SETTLERS II, SYNDICATE, THEME HOSPITAL, DUNGEON KEEPER I&II, WARCRAFT I & II, DUNE, NFS I & II, AGE OF EMPIRES, LANDS OF LORE, COMMAND & CONQUER, THIEF, FAR CRY, DELTA FORCE, IGI PROJECT и т.н., защото ще има правосъдие! ninja.gif

Да не говорим пък ако видя деца да се опитват да се изказват неподготвени...

Да не чувам лоши думи за DOOM, WOLFENSTEIN 3D, HERETIC, SETTLERS II, SYNDICATE, THEME HOSPITAL, DUNGEON KEEPER I&II, WARCRAFT I & II, DUNE, NFS I & II, AGE OF EMPIRES, LANDS OF LORE, COMMAND & CONQUER, THIEF, FAR CRY, DELTA FORCE, IGI PROJECT и т.н., защото ще има правосъдие! ninja.gif

Очевидно си вникнал в същността на спора. Доста на дълбоко обаче.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...