w00x Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Наистина всички започнаха да изтрещяват! Баси и лудите хора... Каквато и да е причината, дори да му е изневерявала, няма право да убива. Като не му се нрави нещо в нея или в брака им, да се разведе, и толкова... Как ще посегне на човешки живот, да не говорим, да си убие и децата?! Може да звучи кофти, но ако не е искал да живее поради някакви си причини, да убие себе си, защо ще посяга и на семейството си... Това българите са егати и ориенталците... Ами не са само Българите. Той най-вероятно е нямал друга жена през живота си. Нормално е да понесе евентуална изневяра/раздяла тежко. Ей затова не ги разбирам ранните бракове и хората, които се женят на по 18-19 години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Само един бърз въпрос от къде точно разбрахте колко години са женени ? Иначе е нещо неописуемо тежко , няма как да бъде извършено от нормален. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Ами не са само Българите. Той най-вероятно е нямал друга жена през живота си. Нормално е да понесе евентуална изневяра/раздяла тежко. Ей затова не ги разбирам ранните бракове и хората, които се женят на по 18-19 години. Дам, не са само българите, но явно тук подобно разбиране е масово. В повечето цивилизовани страни е друго, хората и да се разделят, си поддържат после нормални човешки отношения, особено, като имат и деца... Всеки по пътя си, но няма такива изстъпления. Прав си, доста мъже понасят евентуална изневяра или раздяла тежко, гадно е, но животът продължава. Именно това ме дразни, защото се среща честичко тук, мъжът не може да понесе изневяра на жена си, или дори факта, че тя иска да си отиде и да се разведе, дори да няма друг... И само и само да не си отиде, започват едни заплахи, едни чудесии... По-добре разфасована или гръмната, само не и с друг!!! Баси, това си е чиста лудост, няма незаменими хора... За съжаление, това не важи само за ранните бракове, и за другите се отнася... Никой не е застрахован... А и на малко хора пише на челото, че е "луд", обикновено човек изплясква по-късно, или най-вероятно си е бил такъв, но добре прикрит... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Кой и защо ми изтри поста?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Само един бърз въпрос от къде точно разбрахте колко години са женени ? Иначе е нещо неописуемо тежко , няма как да бъде извършено от нормален. Ами, тя е на 28, голямото дете е на 9... Официалния брак няма значение в момента. Заедно са почти половината си съзнателен живот, а това има значение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Кой и защо ми изтри поста?! Поста ти го преместих в темата с нестандартните въпроси, с единствената цел - твоя интерес, защото тук вече се заформи дискусия по друга тема и никой няма да обърне внимание на това, дето питаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Да ви се изтропам на дискусията. А някой да обади нещо за ВМЗ, а? Злета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Аз покарах малко ски. Установих, че съм едно голямо Зле. Изтървах ли нещо тука? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Аз покарах малко ски. Установих, че съм едно голямо Зле. Изтървах ли нещо тука? Ми не. Нямаше големи драми. На Шипка всичко е спокойно. И аз установих същото като теб! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Тихо, голямото зле дебне. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Той презарежда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Някой го е рестартирал най-накрая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 21, 2013 Share Posted January 21, 2013 Да ви се изтропам на дискусията. А някой да обади нещо за ВМЗ, а? Злета. Голям проблем...също както гнусните шапкари Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 Гледам новите филми в Замунда и виждам Хензел и Гретел качен с отвратително качество. Не знам дали тръгна по кината или от другата седмица се чака, но ЗАЩО? Каква полза да се гледа филм с толкова отвратително качество? Някой изобщо сваля ли ги тези? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 Има и такива, дедо....Ама аз му гледах трейлъра и хич не съм вдъхновен да го гледам...Поредната мозъчна пръдня.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 Гледам новите филми в Замунда и виждам Хензел и Гретел качен с отвратително качество. Не знам дали тръгна по кината или от другата седмица се чака, но ЗАЩО? Каква полза да се гледа филм с толкова отвратително качество? Някой изобщо сваля ли ги тези? Не прави грешката да задаваш този въпрос в секцията за коментари в Замунда. Погнаха ме даже на лични съобщения да ми обясняват колко съм зле Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 Не прави грешката да задаваш този въпрос в секцията за коментари в Замунда. Погнаха ме даже на лични съобщения да ми обясняват колко съм зле Раптора? Или някой от другите "киномани"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 Като видя баща ми да гледа филм с такова качество ми иде да му спра Интернета. Явно се чувства важен като го гледа първи, не мога да си го обясня. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 Най-вероятно повечето от тези, дето гледат новите филми в качество "видеокасети от началото на прехода", не са сигурни дали утре ще са живи, та затова бързат, а на останалата по-малка част от гледащите такива филми, мотивите им за мен са пълна загадка. Като оставим шегата, наистина е неразбираемо защо трябва да се измъчваш, само и само за да кажеш или напишеш някъде, че си първи, вместо да се насладиш впоследствие и пак да напишеш дали ти е харесал филма. Единствено мога да оправдая и разбера тези под 14 години, защото все още са си глупави, но пък си мислят, че всичко знаят и могат най-добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 Не прави грешката да задаваш този въпрос в секцията за коментари в Замунда. Погнаха ме даже на лични съобщения да ми обясняват колко съм зле Коментари в Замунда не пиша. Не мога да се сравня с умствените гиганти пишещи коментари там. То и модераторите им такива междувпрочем - бяха ме баннали за 1 седмица за коментар относно анкетата им, че нито въпроса нито отговорите са коректни... тогава беше последния път когато си направих труда да напиша нещо там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 Мен 3 пъти са ме банвали от subs.unacs.bg за негативни коментари под субтитри, които не струват. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 Ае пак да скочим в спора... Филми се гледат НА КИНО. ТОЧКА. Та тъй. А за останалите ви представям най-доброто клипче създавано някога: (у фейса също съм го шернал, лайк and шер too) http://www.youtube.com/watch?v=MVbeoSPqRs4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 Раптора? Или някой от другите "киномани"? Като ти тресна един зад врата... Ае пак да скочим в спора... Филми се гледат НА КИНО. ТОЧКА. Та тъй. Филми се гледат там, където на човек му е приятно и удобно. ТОЧКА. А за останалите ви представям най-доброто клипче създавано някога: (у фейса също съм го шернал, лайк and шер too) Много е добро, но най-добро няма как да е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 Много е добро, но най-добро няма как да е. Не мога да взема на сериозно хора мнението за клипче на хора, дет си мислят, че 42 инуата млазма може да замени Киното... Ох, ауч, стига ма пляска зад врата, бе! Уф, Аааааааа, не по клавиатурйакв35 кйдгн кй4а нйк445ва йнк Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 22, 2013 Share Posted January 22, 2013 Абе що само в нашия форум и в нашия тракер клипчетата от ютюба не могат да се пускат на цял екран, та трябва да ходя до ютюба, за да ги гледам големи - никъде другаде не съм го засичал това... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.