Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Моа и със сламка да и изпия сока от бикините, Гадине. И пак няя ми е зле. Само 4-ка ли бреее, ооооу? И сте мезили? Кви некадърни пиячи сте бря?

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Моа и със сламка да и изпия сока от бикините, Гадине. И пак няя ми е зле. Само 4-ка ли бреее, ооооу? И сте мезили? Кви некадърни пиячи сте бря?

Галицин мези повече от мен и повече издържа...

Некадърни? Някой ден може ди кажа колко пъти съм ти изпил теглото, аматьор. ninja.gif

Някой спешно да ми обясни, обаче като на пълен лаик в материята (може да се приложат и картинки за по-лесно възприемане :bgrin:) - що за хвалба е да се похвалиш колко литра си изпил и евентуално как си се освинил?

Забележка: Държа да уточня, че този път изобщо не тролвам Виден, а си питам като абсолютен аматьор, който в младежките си години също се е напивал с прилични количества алкохол, но не се е сещал да се похвали с това на другия ден.

Забележка #2: Гадо, знам, че съм предводителя на злетата, няма нужда да ми го казваш.

Пуснали са новата версия на Mega Upload.. интересно :), някой вече направи ли си регистрация?

За отрицателно време се претовари от много желаещи и не може да се отвори. По 50гб на акаунт ще има.

Не е хвалба. Това е статистика. Като навремето, в една от пловдивските квартири, до поставката за тетриса имаше лист и химикал, и всеки си задраскваше броя сранета...Само янлъш-къркачите се хвалят колко са изпили. Мераклиите водят сметка, та да се запасят с повече следващия път.

Някой спешно да ми обясни, обаче като на пълен лаик в материята (може да се приложат и картинки за по-лесно възприемане :bgrin:) - що за хвалба е да се похвалиш колко литра си изпил и евентуално как си се освинил?

Забележка: Държа да уточня, че този път изобщо не тролвам Виден, а си питам като абсолютен аматьор, който в младежките си години също се е напивал с прилични количества алкохол, но не се е сещал да се похвали с това на другия ден.

Забележка #2: Гадо, знам, че съм предводителя на злетата, няма нужда да ми го казваш.

Както ти е казал и Наско, никой не се хвали. Това си е жива срамотия. И пак както той е казал - просто отчитаме статистика. И да - тотално зле си, дори само поради факта, че си помислил, че се хвалим... Лайк с лайка!

Мераклиите водят сметка, та да се запасят с повече следващия път.

ninja.gif

Не, не. Ти не си им предводителят! Ти си сам техният Йода :bowdown:

Де виде някой да се фали бре, лайк!? Въпреки, че сериозно мислих да повлека и един бекап от още две кила ама ме домързя, яко при това :bgrin:

П.п. Видене, можехме и тубата да оправим, обаче реших, че тия родопските взеха да стават прекалено шумни и можеше да имаме близки срещи от третия вид с комшиите :rolleyes: Сигурен ли си, че това от което си избягал е от виното? Щот на мен нищо ми нямаше, ама спах и до три след обед :unsure: ?

Де виде някой да се фали бре, лайк!? Въпреки, че сериозно мислих да повлека и един бекап от още две кила ама ме домързя, яко при това :bgrin:

Ами щото за няк'ви литри нещо прочетох....обаче се сдобих с рядкото видео от бебешките години на бат' ви Виден - много моля да бъде изгледано докрая и със звук, защото има какво да се види и чуе! :bowdown:

http://www.youtube.com/watch?v=NZTbi-s8_ds

Шшш голяма тишина тука днеска беее.Къде се покрихте?Или ви е едно такова понеделнишко..,а? :lol:

Още ви тресе неделния махмурлук май?! :laughing1:

Мхъ! Мани ги, ве... Злета!

Досега в "Булфорум и красота":

Големи сте злета..

Ама честно сте невероятни злета...

...какви злета сте

кви сте злета, де.

исках само да кажа, че сте уникални злета

Ония са още по-големи злета ;)

Тъкмо щи обясня в 3D, колко точно сте злета :))

Ма тва, че имате нещо между ушите, ич ви не пречи да сте такива злета

Пичове, тотални злета сте, майна!

Злета!

:laughing:

На ви ся по-здрав!

Напълно. И децата ще си изтрепе... Кой знае каква е причината.. Тази дали да не е изневерявала? С малък рисърч може да видите дори и профила ѝ във Фейсбук. Изглеждат си съвсем нормално семейство.

Досега в "Булфорум и красота":

:laughing:

На ви ся по-здрав!

Пффф... ПраФ е Йода! Голямо си зле :blink:

Баре, като си си дал труда да я правиш тая компилация, успя ли да сФанеш колко, аджеба, си зле? :rolleyes:

Аз не мога да разбера как се стреля 4 пъти без да се чуят изстрели. Освен ако не е разнасял някакво одеало и да стреля през него, но не знам дали и тогава може да се заглуши достатъчно, за да не чуят съседите.

Напълно. И децата ще си изтрепе... Кой знае каква е причината.. Тази дали да не е изневерявала? С малък рисърч може да видите дори и профила ѝ във Фейсбук. Изглеждат си съвсем нормално семейство.

Наистина всички започнаха да изтрещяват!

Баси и лудите хора... Каквато и да е причината, дори да му е изневерявала, няма право да убива. Като не му се нрави нещо в нея или в брака им, да се разведе, и толкова... Как ще посегне на човешки живот, да не говорим, да си убие и децата?! Може да звучи кофти, но ако не е искал да живее поради някакви си причини, да убие себе си, защо ще посяга и на семейството си... Това българите са егати и ориенталците...

ха-ха-ха! Те новините станали интересни, да взема да сложа край на 3-годишното ми лишение от всякаква българска медия ли, не знам.

Относно горното мнение: няма как да прилагаш "нормална" логика и начин на мислене върху явно ненормално мислещ човек. Все едно да питаш пиян защо е тръгнал да кара кола с хора, като не е бил в състояние и т.н. Явно човека нещо не е бил с всичкия си, затова трябва да се правят по-обстойни психо-профили/прегледи на военни, полицаи и др. разполагащи с огнестрелни оръжия.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...