Mockingbird Posted January 19, 2013 Share Posted January 19, 2013 Как какви, предизборни.... А относно изявлението на СГП...просто нямам думи....При условие, че "нападателят" е вече обезвреден и затиснат на земята, без да продължава да бъде опасен по някакъв начин, а и единият от охранителите на НСО едвам го опазваше от ритниците на мангалите наоколо, и те ще ми говорят за "необходими вреди в рамките на обезвреждане на престъпник".Майната им, скапани подкупни нещастници.Майната им на всички подкупни скапани ченгета, съдии и прокурори..Простотия... Хиляда кюрди да ги онодят по двайсе пъти в гърба напукан всичките.Мамичката им долна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Момци, те точно това искат - да им обръщат внимание.. и всички точно това правят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Пфу, бях забравил какъв кеф е да си пиеш кафето гледайки леденото шоу от NHL. Днес най-накрая почнаха първите мачове от принудително съкратения сезон. ПП. Абе кви са тия циркове от типа "евтин туски сериал" с Доганя бе? Напълно са те асимилирали. Никога няма да разбера какво толкова му гледат на хокей, "футбол" и бейсбол. Единственият американски спорт, който ми е бил интересен някога (преди 10-15години?) е баскетбола. Знам, че си в Канада, но все пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Напълно са те асимилирали. Никога няма да разбера какво толкова му гледат на хокей, "футбол" и бейсбол. Единственият американски спорт, който ми е бил интересен някога (преди 10-15години?) е баскетбола. Знам, че си в Канада, но все пак. Е ти сега нищо не каза. Как можа да сложиш хокея в една група с американския футбол и бейзбола? Човече, хокея е втория по популярност спорт в Европа след футбола. В някои дръжави като Финландия и Русия дори може да се каже, че е по-популярен и от футбола. Поне половината (ако не и повече) от звездите в NHL са европейци, дошли от професионалните лиги на Русия, Финландия, Швеция, Дания, Чехия, Германия, Норвегия, Швейцария, Словакия, Австрия, че дори и от Сърбия. Най-големите звезди в нашия тийм от Ванкувър са шведите (братя близнаци) Хенрик и Даниел Седин (първия от които е капитан на отбора). Изобщо в България витаят някакви кошмарни заблуди относно тази велика игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 В Русия и Финландия той Е по-популярен от футбола..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Не знам за какви заблуди става дума, но колкото пъти да съм пробвал да го гледам все едно съм си мислил - голф/кърлинг да гледам, по-интересно ще ми е. Иначе знам, че е популярен из скандинавските региони и Русия, но все пак за мен той е северноамерикански спорт (какъвто си е и в действителност де). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 В Русия и Финландия той Е по-популярен от футбола..... Аха, в Швейцария също футбола и хокея са на кантар, като напоследък хокейната им лига набира сериозна популярност. Някои от NHL играчите (включително нашия вратар) отидоха да игаят в тяхната професионална лига, докато траеше локаута в NHL. Не знам за какви заблуди става дума, но колкото пъти да съм пробвал да го гледам все едно съм си мислил - голф/кърлинг да гледам, по-интересно ще ми е. Иначе знам, че е популярен из скандинавските региони и Русия, но все пак за мен той е северноамерикански спорт (какъвто си е и в действителност де). Просто НЕ Е ВЪЗМОЖНО да си гледал хокей и да го сравняваш с голф/кърлинг. Гледал си нещо друго и са те излъгали, че е хокей. Хокеят е най-динамичната игра от всички възможни отборни игри. Всяка секунда БУКВАЛНО се случва нещо. Понякога различни голове могат да паднат в интервал от няколко секунди. В сериозни мачове (например по време на плейофите за Стенли Къп) седиш буквално на нокти по време на ЦЯЛАТА ИГРА. Такъв интензивен екшън не съществува в НИКОЯ ДРУГА ИГРА. Заспивал съм на мачове от Световното по футбол, но на плейофи за Стенли Къп НИКОГА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Стефанеееееееееее, тая беше шизофеничка брат. Докато излизаме от Инфи обяснява как искала само секс без обвързване и после не иска да дойде с мен. Патка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 И как да дойде с теб?!?!?!? След тая последната снимка с червеното сако и двата КУДУПА в ПЛАНЕТ ПАЙНЕР клуб, в ОФИЦИАЛНИЯ им албум (?!?!) и аз не бих искал никъде да ида с теб!!! Чалгар, бетер мангала Калайджиев! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 И как да дойде с теб?!?!?!? След тая последната снимка с червеното сако и двата КУДУПА в ПЛАНЕТ ПАЙНЕР клуб, в ОФИЦИАЛНИЯ им албум (?!?!) и аз не бих искал никъде да ида с теб!!! Чалгар, бетер мангала Калайджиев! Фак ю бе. Кво разбираш ти от стил... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Стефанеееееееееее, тая беше шизофеничка брат. Докато излизаме от Инфи обяснява как искала само секс без обвързване и после не иска да дойде с мен. Патка. Алкохола не прощава. Аз се спасих по-рано и добре, че Евридея не беше отворен в 7 без 10, че щеше да се объркат и без това обърканите работи . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Чурвеното сако рути крайпътни чучури, бе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 ТОТАЛНИ чалгарски злета сте.... Тоя цвят и той кърти чучури, нали Ангеле? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Тоя цвят и той кърти чучури, нали Ангеле? Това е бяло, Видене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Бат Видене, против червеното не искам да се говори :D . Най-готиния цвят в тая и в още няколко галактики :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Няма такава смехория като при нас.. За атентата в Бургас вече няколко месеца няма никакви резултати, а за 'атентата' срещу доган - мале, мале - предсмъртно писмо от 'атентатора', признания половин час след атентата !??!!? направени от 'атентатора' пред прокурор Кокинов, че 'искал да убие доган'. Веднага го разплетоха кълбото.... Няма такава смехория... Че и психологически портрет ще му правят дали е бил адекватен в момента на 'атентатора'... А идиотите, които го ритаха и удряха са герои... Да не говорим, че така мразения от мен доган едва ли не ще го канонизират. Толкова добре режисирана постановка отдавна не съм гледал, а всички актьори от драматичният театър могат само да си водят бележки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Няма такава смехория като при нас.. За атентата в Бургас вече няколко месеца няма никакви резултати, а за 'атентата' срещу доган - мале, мале - предсмъртно писмо от 'атентатора', признания половин час след атентата !??!!? направени от 'атентатора' пред прокурор Кокинов, че 'искал да убие доган'. Веднага го разплетоха кълбото.... Няма такава смехория... Че и психологически портрет ще му правят дали е бил адекватен в момента на 'атентатора'... А идиотите, които го ритаха и удряха са герои... Да не говорим, че така мразения от мен доган едва ли не ще го канонизират. Толкова добре режисирана постановка отдавна не съм гледал, а всички актьори от драматичният театър могат само да си водят бележки. няколко милиона са...и аз също съм в тоя кюп. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Видене, мисля, че това вино беше отлично! След такова изпито количество, днес съм като репичка Егати... Не го вярвах, че в днешно време е възможно това П.п. Аа, да! Пичове, тотални злета сте, майна! Насю да се чувства особено посочен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Галине, твойта кожа...Щеше още лятото да ми даваш акъл за индукционна пещ... Порицан си публично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Галине, твойта кожа...Щеше още лятото да ми даваш акъл за индукционна пещ... Порицан си публично. Да го идеш, Танасе... Сополиф да го идеш Щи дам, бе. Ама трябва да седнем и да те светна на някои хитринки, пък ти сам ще си решаваш после, кво точно искаш да правиш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Ша ма светнеш ти...Анадолка с висменки като на свиня-майка да си трие потната с...мишница в мутрата ти...Я кажи от де мое се намерят от старите кремиковски графитени електроди... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Ша ма светнеш ти...Анадолка с висменки като на свиня-майка да си трие потната с...мишница в мутрата ти...Я кажи от де мое се намерят от старите кремиковски графитени електроди... Да и ядеш спрънджата на тая анадолка, Танасе. Ем с малка виличка за пасти Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Пуснали са новата версия на Mega Upload.. интересно , някой вече направи ли си регистрация? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Видене, мисля, че това вино беше отлично! След такова изпито количество, днес съм като репичка Егати... Не го вярвах, че в днешно време е възможно това П.п. Аа, да! Пичове, тотални злета сте, майна! Насю да се чувства особено посочен. Галицин, не знам дали си наясно, но сме изпили двамата ЧЕТИРИ литра!!! Аз те предупредих, че вече не мога да пия и днес съм като сгазен. Събудих се с лилави устни и език, нема 'ти разпраам кво пуснах отзад, но мисля, че избяга... Ще ти се обадя допълнително да ми разкажеш подробности... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.