Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

...защото Шумахер е единствения пилот, на които съм фен :laughing1: ...

Не се учудвам...само иконката горе трябваше да я боядисаш червена и да й сложиш една емблема на Ферари. :lol:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Начи... ся нямам никаква идея за какво спорите вие двамцата, защото не съм и чел обстойно, но съм за Мидекс и залагам 10 марки. :rolleyes: :laughing:

Шшшшшт, Ангеловците да мълчат, че много станахте в тоя форум. :woot

Ангел #2, надали си виждал наживо дойче марки, камо ли да си се разплащал с тях.

П.П. Честит имен ден на Атанасовците!

Начи... ся нямам никаква идея за какво спорите вие двамцата, защото не съм и чел обстойно, но съм за Мидекс и залагам 10 марки. :rolleyes: :laughing:

почерпи по 1 бира....по-еФтино щи легне :bgrin: ....и няма да загубиш(иначе не съм много сигурен) :laughing1:

..........................................................

Добре ли е? :rolleyes:

П.П. Честит имен ден на Атанасовците!

Ей, вярно бре. Честито и от мен.

Нашия Атанас да не се рови по някви дупки, ами да почерпи. :beerchug

Ангел #2, надали си виждал наживо дойче марки, камо ли да си се разплащал с тях.

1. Защо аз съм Ангел #2, при положение, че съм регистриран по-рано?

2. Не съм се разплащал, но съм виждал. Подценяваш ме.. :)

Насьовците, живи и здрави.

Грим, много здраве и повечко влажни и топли дупки през тази година. :beer:

...а ако няма влажни и топли - вазелинът също върши работа, със сигурност ти го знаеш най-добре...:lol:

П.П. Само уточнявам, че говоря за някои тесни пещери, а Атанас е напълнял напоследък и му е трудно да се вре на тесни места....да не си е помислил някой нещо друго...:P

Как може в 21 век в компютърна фирма да няма терминал за плащане с карта. Дълбоко съм възмутенangry1.gif

защото банката събира такса от търговеца за поддръжката на такъв терминал. и ако генерирания по този начин оборот е под нейната себестойност, то няма никакъв смисъл от съществуването му.

в нашата мила родина все още с предимство са разплащанията по трите основни метода от памтивека: кеш, в брой или на ръка.

защото банката събира такса от търговеца за поддръжката на такъв терминал. и ако генерирания по този начин оборот е под нейната себестойност, то няма никакъв смисъл от съществуването му.

в нашата мила родина все още с предимство са разплащанията по трите основни метода от памтивека: кеш, в брой или на ръка.

Не знам каква е причината, но в кварталните магазинчета има подобни терминали вечеbiggrin1.gif Както и да е фирмата с тази издънка + още някои други ме изгуби като клиент. Не че купувам кой знае колко много хардуер и едва ли на тях ще им пука за дребна риба като мен, но принципите са важни ;)

http://24gadget.ru/1161053185-vintovka-s-avtopricelom-pod-upravleniem-os-linux.html

Колкото и Виден да бучи против фишки-те....

Е, и!? Копирали били прицерната система на самолетите и я встроили в пушка. Велико! Само, че за разлика от реактивните снаряди дет ака самолетът, куршумите на тази пушка не са самонасочващи! Не, че вече не съществуват и такива..., съществуват си, но са за съвсем друг тип оръжейни системи. Така, че гордите създатели на това недоразумение, предназначено за хора които за сефте изобщо се докосват до оръжие, могат единствено да си продухат аналите с него. Давайки в своя чест салют от 10 (десет) изстрела.

П.п. Пиша го горното, понеже се поразрових и се оказа, че тази недомислица дори не изчислява корекция за отместването на проектила поаради собственото му въртене и тежест, че дори и едното съвсем елементарно предварение спрямо скоростта на обекта...! Айде, моментната скорост на вятъра няма да я намесвам, понеже така или иначе недомислицата няма от къде да взима данни за нея.

П.п.2 Аа..., да! И да вземеш да почерпиш, гаден именяк такъв! Честито :))

Преди време го бях пуснал във ФБ, ето статистиката когато са били заедно :)

Отчитаме състоянието и развитието на колите на Бенетон, Уилямс и Макларън през споменатите години, нали? :))

Отчитаме състоянието и развитието на колите на Бенетон, Уилямс и Макларън през споменатите години, нали? :))

А през 94-та щетата Хил довежда битката до титлата до края....е верно, че имаше там измислени банове и дисквалификации заради Спа(смукане от пръстите), но накрая аз лично се радвам, че Хил избърза на Аделаида и се набуха в може би повредения вече Бенетон. ;)

И за да избързвам с редовното: "ама след 93-та Уилямса не е същото страшилище заради промяната в правилата", може да видиш какви времена е давал Хил и Сена със СЪЩАТА кола ;). Аз също не харесвах промените след 04-та, но колелото се върти и тогава беше ред на Ферари да ги принудят да слезнат от върха. Ще видим след 1 година с новите правила какво ще се случи ;)

edit: Midex, със същата достоверност(както вашата за Сена и Шумахер) аз мога да твърдя, че ако Шумахер беше останал до края на 08-ма с Ферари, сега щеше да има още 2 титли

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...