Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Видях го това...ама защо по животни да ги ева (първия клип)...нали все пак трябва да имат някакъв шанс, а и по принцип цялото удоволствие от професионализма и усъвършенстването изчезва.

Само аз ли съм извратен/повреден....няма ден, в който да ми се мисли за работа :laughing1: ...в смисъл това е задължение, което приемам като най-големия бич на човечеството след болестите естесвено :unsure:

Джереми, прочети от някъде това, спаси ме като ме вземеш да бачкам при теб :laughing1:

Само аз ли съм извратен/повреден....няма ден, в който да ми се мисли за работа :laughing1: ...в смисъл това е задължение, което приемам като най-големия бич на човечеството след болестите естесвено :unsure:

Джереми, прочети от някъде това, спаси ме като ме вземеш да бачкам при теб :laughing1:

Местата при Джеръми май са позапълнени... :) Пък и ти кандидатствал ли си? Никога не знаеш какво може да се случи в тоя живот..

...Пък и ти кандидатствал ли си? Никога не знаеш какво може да се случи в тоя живот..

Чефо явно го кара по вица за оня, дето се молил на Господ "- Боже, Божееее - помогни ми да спечеля на тото!" и една вечер след поредната молитва чул глас отгоре "- Ами пусни поне един фиш де!".

Майтапа настрана, но по-миналата година имаше широко обявен в медиите (вкл. и в Интернет) конкурс за хора, които да правят тестовете на новите коли, които се разглеждат ежемесечно от едно автомобилно списание (забравих кое точно)...и изискванията съвсем не бяха големи и бяха напълно достижими от всеки с малко бензин в кръвоносната си система. Така че ако беше кандидатствал, сега можехме да прочетем нещо от рода "...нашият тестови пилот Чефо, по прякор Стиг остана недоволен от новия GT-R - не бил боядисан в червено....". :laughing1:

Тука от един сайт за 2 блейзъра и един панталон са ме набутали до сега със 130лв, защото след като си поръчам артикула от разпродажба, те му свалят цената още!

angry1.gifangry1.gifangry1.gifangry1.gif

Тука от един сайт за 2 блейзъра и един панталон са ме набутали до сега със 130лв, защото след като си поръчам артикула от разпродажба, те му свалят цената още!

Кой сайт е това?

Поръчай го пак на друг адрес/име и върни първата поръчка :) Жена ми е правила такива номера

Поръчай го пак на друг адрес/име и върни първата поръчка :) Жена ми е правила такива номера

Трябва да платя разноските по връщането, а и панталона вече го няма такъв цвят и размер. 2-та блейзъра обаче ги има ................................................

Освен да пробвам да ги продам във форума и да си ги купя пак. :D

Кой сайт е това?

На Scotch and Soda официалния.

Освен да пробвам да ги продам във форума и да си ги купя пак. :D

Да бяха джамини да успееш..

Нали над 100лв са те цакали? Връщането с пощата е около 20 - пак си 80 на далавера

Чефо явно го кара по вица за оня, дето се молил на Господ "- Боже, Божееее - помогни ми да спечеля на тото!" и една вечер след поредната молитва чул глас отгоре "- Ами пусни поне един фиш де!".

Майтапа настрана, но по-миналата година имаше широко обявен в медиите (вкл. и в Интернет) конкурс за хора, които да правят тестовете на новите коли, които се разглеждат ежемесечно от едно автомобилно списание (забравих кое точно)...и изискванията съвсем не бяха големи и бяха напълно достижими от всеки с малко бензин в кръвоносната си система. Така че ако беше кандидатствал, сега можехме да прочетем нещо от рода "...нашият тестови пилот Чефо, по прякор Стиг остана недоволен от новия GT-R - не бил боядисан в червено....". :laughing1:

А кое е предавенето, че скоро не съм попадал на такова :)

.................

Льоб е уникален пилот. Добре, че се отказа та да могат и другите да вземат някоя титла. Води с над минута и половина пред втория в един от 4-те кръга, през които ще кара този сезон.

Да бяха джамини да успееш..

Нали над 100лв са те цакали? Връщането с пощата е около 20 - пак си 80 на далавера

Какво ме хвърляш сега в размисли.. Едното сако съм го слагал 2 пъти, но пък още им пазя кутиите и етикетите... Разликата в цената сега и тогава, когато ги купих (миналата седмица) е 100лв. 37лв е пратката по въздушен път до Холандия с БГ Пощи..

А кое е предавенето, че скоро не съм попадал на такова :)

"Предаването" е всякакво - предно, задно или и двете...:P....и не е скоро - през 2009-та беше...и не е предаване...

Льоб е уникален пилот. Добре, че се отказа та да могат и другите да вземат някоя титла....

"Добре", че Сена си отиде, че Шумахер да може да си започне кариерата....

Какво ме хвърляш сега в размисли.. Едното сако съм го слагал 2 пъти, но пък още им пазя кутиите и етикетите... Разликата в цената сега и тогава, когато ги купих (миналата седмица) е 100лв. 37лв е пратката по въздушен път до Холандия с БГ Пощи..

Страх ме е да си помисля ако се заприказвате с жена ми за поръчки, сайтове, марки, връщане и т.н. какво ще стане

ДругарЮ Мидекс, той си я започна още след оная първа квалификация на Спа, повтори го година по-късно и завършва и пред Сена дори в един от сезоните. Има и още...ама за сега толкова :rolleyes:

Онова за Льоб го казах като фен на Макинен, Солберг и Бърнс(да почива в мир).

ДругарЮ Мидекс, ...

Господин Стефчо, не мислите ли все пак, че щеше да бъде доста по-интересно, ако Сена не се беше 'похарчил' на Тамбурело...щото ако се сещате пак по онова време и "Прост-ия" напусна формулата...

А Шумахер успя да се вреди в началото, защото точно тогава започнаха простотиите в правилата с махането на това и онова. Не отричам, че е много добър пилот, но успехът на кариерата му се дължи на комплексни причини. ;)

Искаш да кажеш че е адаптивен, имал е италант, освен това е късметлия да е бил на точното място в точното време? Това припокрива 100% от дефиницията за успех.

Точно това имам предвид. ;)

А иначе за тебе имам едно подходящо предложение под фóрмата на 2-терабайтово SSD - знам, че ще му се зарадваш. :bgrin:

Господин Стефчо, не мислите ли все пак, че щеше да бъде доста по-интересно, ако Сена не се беше 'похарчил' на Тамбурело...щото ако се сещате пак по онова време и "Прост-ия" напусна формулата...

А Шумахер успя да се вреди в началото, защото точно тогава започнаха простотиите в правилата с махането на това и онова. Не отричам, че е много добър пилот, но успехът на кариерата му се дължи на комплексни причини. ;)

Така са се наредили нещата, така е станало. Прост напуска иначе пак трябваше да е в един отбор със Сена....а знаем тяхната история от Сузука(два пъти и то). Ако не бяха сезони 96, 99 и 05 и 2012...щях да се съглася с теб(не сигурно нямаше защото Шумахер е единствения пилот, на които съм фен :laughing1: ). В момента, аз също не смятам, че Фетел трябваше да е с 3 титли защото изкара уникален късмет(или комплексни причини както го наричаш ти), ама ей го на - трикратен е...и също като теб не отричам, че е много добър пилот. :rolleyes:

едит: началото, а и развитието на кариерите и на двамата е такова, че.....ще се опитам да не взимам страна(до колкото ми е възможно)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...