Antares Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Много зависи и колко си висок. Не виждам скорпиона какво се е закахърил при положение, че е близо 1.90. Аз съм 1.76 и на 4-ти януари кантара удари 83 килограма. Взех се в ръце и в момента съм 78. Още 1-2 килограма и си влизам в нормата. А и от седмица пак започнах тренировките, та мисля, че ще заприличам на човек. Мотобойс, аз си го казах - доста слаби ръце и рамене имам. И от там идва несъразмерност. То не опира до килограми. Аз за това не ги споменавам. Опира до това къде са разположени тези килограми. хАпсолютно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Ммммм, за точно това, което съм показал, не става само с ядене и тренировки и ген.... A с какво става, бре Ваньо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 A с какво става, бре Ваньо? Протеинови шейкове поне? Ако не друго.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Протеинови шейкове за плочки на корема... Wait.... What?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Протеинови шейкове my ass... Здрави тренировки и още по-здрава химия за да ги направиш точно такива тея плочки... Протеиновите шейкове са в периода преди да изкараш фаянса. Съквартиранта ми си ги беше поставил за цел, като резултата беше, че в хладилника имаше повече хапове и инжекции, от колкото някаква храна. И излизаше с обяснението, че това е много по-безвредно от алкохола и цигарите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Един френд беше станал като тоя на снимката с Ретаболил + Винстрол + добри тренировки + добро хранене. Някой ако иска може да пробва Ако искате да чистите съветвам поне Л-карнитинче да си вземете и да забравите за сладко, хляб и алкохол. Ако пък не ви се занимава с глупости направете един курс Кленбутерол (пил съм го и гарантирано работи, но не се отразява добре на нервната система) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Протеинови шейкове за плочки на корема... Wait.... What?! Не знам. Не съм приемал. Само налучквам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Actor Nicholas Cage is reported to have died shortly after a snowboard accident earlier today - January 17, 2013. WTF Искрено се надявам това да е някаква измислица Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 АЙ СИКТИР!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 АЙ СИКТИР!!! За сега новината я виждам само в този сайт (http://nicholas.cage...ctor_skiing.php) и си мисля, че може да е fake щом никъде другаде не се споменава нищо edit: Midex, и аз на това лежа, че ако беше истина всичко щеше да е гръмнало до сега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Според мен си е партенка - има го на няколко места в нета и нито едно от тях не ми се струва достоверно. Ако беше истина, световните медии щяха да гръмнат досега... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Toчно и аз щях да пиша същото. Още 1-2 малоумни сайта го показват но те показват като умрели направо цялата му рода (и не само тях) така че не може да им се вярва Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Щом в IMDB не го пише, значи е фейк. Колко народ "умря" от началото на годината, не е истина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 В Google News щом няма нищо... https://www.google.com/search?hl=en&gl=us&tbm=nws&q=nicholas+cage&oq=nicholas+cage&gs_l=news-cc.3..43j43i400.1716.3547.0.3672.13.6.0.7.7.0.205.707.2j3j1.6.0...0.0...1ac.1.n9iX-gk5k3w#q=nicolas+cage&hl=en&tbo=d&gl=us&tbm=nws&source=lnt&tbs=qdr:d&sa=X&ei=Fuj3UNroA8-Q4gT_4IGwAw&ved=0CBwQpwUoAg&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_cp.r_qf.&bvm=bv.41018144,d.Yms&fp=17654b29f8ce8cb8&biw=1706&bih=979 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 КАЗАЛА МУ Е ЧЕ Е НАБЛИЗО ТРЯБВАЛО Е САМО ДА ИЗЧАКА ДА СЕ МАХНЕ НО ТОМА НЕ Е РАЗБРАЛ ДА НЕ БИ ЧАЛГАРКАТА ДА МУ Е ВЯРНА ТОИ ГО НЯМА ПО МН ВРЕМЕ.ЗА РАЗЛИКА ОТ 4АЛГАРКАТА ТОМА ПЕЕ СТОИНОСТНА МУЗИКА А 4АЛГАРКАТА КАКВО ПЕЕ ИЛИ ПО ТОЧНО СВИРИ ЗА6ТОТО ЕДВА ЛИ МОЖЕ ДА ПЕЕ НО ДА СВИРИ САС СИГУРНОСТ МОЖЕ ТОИ КОКО ДИНЕВ ГИ Е НАУЧИЛ ВСИЧКИ И БЕБЕТА ЩЕ ИМ НАПРАВИ... Да....как такъв индивид ще претендира, че еди коя си музика е еди каква си и ще прави някви изводи. Мотиката и кОпай сине майчин и никога не хващай химикал....дори ако искаш да си го забиеш в дивия, че по погрешка може да си извадиш окото. едит: Дето се вика....за всичко може да си затворим очите, но за "САС"... едит 2: за толкова години тва ми е първия коментар за правопис....начи съм се изервИл яко Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 След първоначалната ми реакция относно "развитието на конкуренцията" относно Пайнер медия (понеже не виждам каква точно конкуренция пък имат те ама айде) аз пък съм доволен - все пак пристигат европейски пари в БГ. Верно звучи тъпо, не ги харесвам, но то пък от друга страна аз доста неща не харесвам, почвайки от големи фирми като Adobe примерно, от чието име само ми се присира... Стефчо, а тоя специално искам да му навра клавиатурата отзад. Как е възможно някой да пише на кирилица и да слага 4 вместо Ч и 6 вместо Ш? Ей това конкретно като го видя ако е до мен човека ще му строша клавиатурата в кратуната и после парчетата ще му ги набутам там дето не свети слънцето... или поне ще опитам преди да изям аз боя... но гарантирам че няма да пропусна да го направя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 На мен един познат постоянно ми пише "Пе6о"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 И още ти е познат? Аз откачам като видя подобен род писаници. Не че аз и познатите ми пишем хипер грамотно, обаче чак толкова идиотия няма... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 На мен един познат постоянно ми пише "Пе6о"... И още не си му прегризал гърлото? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Да, не ми е много лесно. Особено когато Здрасти Пе6о, не мога да си пусна апацхето, може6 ли да ми помогне6? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Защо не му направиш забележка, ако толкова те дразни? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 ... тоя специално искам да му навра клавиатурата отзад. ..... като го видя ако е до мен човека ще му строша клавиатурата в кратуната и после парчетата ще му ги набутам там дето не свети слънцето... Я, дедо се е изнервил нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Този на снимката не е достатъчно страшен. Липсват кървясалите очи, безумния ми поглед и озъбената ми физиономия която добивам в такива случаи. Иначе съм мил човек. И внимателен. Скромен и тих... Добре де, скромен не съм, но другото ... Леле това идеално се вписва с описанието на 50% от серийните убийци... мдааа... внимавайте да не ме ядосвате много Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Бахти... Баре някое беззъбо скубане под мищниците да си бяхте спретнали, бе... Теми бол. Тва бирената пяна, тва сапунчета за топки, тва чурки и чучурки на кенефните седалки... Да не споменавам пък за винаги топлите и дъхави мъжка козметика и розови <рандъм шитс> Пенсионерска история, да ва и в злетата, пенсионерскаа.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Всеки десети мъж, с грим.Аз като ви разправям, че народа се е изпедерастил.... Ами прав е Гадо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.