Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Много зависи и колко си висок. Не виждам скорпиона какво се е закахърил при положение, че е близо 1.90. Аз съм 1.76 и на 4-ти януари кантара удари 83 килограма. Взех се в ръце и в момента съм 78. Още 1-2 килограма и си влизам в нормата. А и от седмица пак започнах тренировките, та мисля, че ще заприличам на човек. :ninja:

Мотобойс, аз си го казах - доста слаби ръце и рамене имам. И от там идва несъразмерност.
То не опира до килограми. Аз за това не ги споменавам. Опира до това къде са разположени тези килограми. :)

хАпсолютно!

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Протеинови шейкове my ass... Здрави тренировки и още по-здрава химия за да ги направиш точно такива тея плочки... Протеиновите шейкове са в периода преди да изкараш фаянса.

Съквартиранта ми си ги беше поставил за цел, като резултата беше, че в хладилника имаше повече хапове и инжекции, от колкото някаква храна. И излизаше с обяснението, че това е много по-безвредно от алкохола и цигарите... :rolleyes:

Един френд беше станал като тоя на снимката с Ретаболил + Винстрол + добри тренировки + добро хранене. Някой ако иска може да пробваbiggrin1.gif Ако искате да чистите съветвам поне Л-карнитинче да си вземете и да забравите за сладко, хляб и алкохол. Ако пък не ви се занимава с глупости направете един курс Кленбутерол (пил съм го и гарантирано работи, но не се отразява добре на нервната системаlaughing1.gif)

АЙ СИКТИР!!! confused.gif

За сега новината я виждам само в този сайт (http://nicholas.cage...ctor_skiing.php) и си мисля, че може да е fake щом никъде другаде не се споменава нищо unsure.gif

edit: Midex, и аз на това лежа, че ако беше истина всичко щеше да е гръмнало до сега.

Според мен си е партенка - има го на няколко места в нета и нито едно от тях не ми се струва достоверно. Ако беше истина, световните медии щяха да гръмнат досега...:thumbsdown:

Toчно и аз щях да пиша същото. Още 1-2 малоумни сайта го показват но те показват като умрели направо цялата му рода (и не само тях) така че не може да им се вярва

КАЗАЛА МУ Е ЧЕ Е НАБЛИЗО ТРЯБВАЛО Е САМО ДА ИЗЧАКА ДА СЕ МАХНЕ НО ТОМА НЕ Е РАЗБРАЛ ДА НЕ БИ ЧАЛГАРКАТА ДА МУ Е ВЯРНА ТОИ ГО НЯМА ПО МН ВРЕМЕ.ЗА РАЗЛИКА ОТ 4АЛГАРКАТА ТОМА ПЕЕ СТОИНОСТНА МУЗИКА А 4АЛГАРКАТА КАКВО ПЕЕ ИЛИ ПО ТОЧНО СВИРИ ЗА6ТОТО ЕДВА ЛИ МОЖЕ ДА ПЕЕ НО ДА СВИРИ САС СИГУРНОСТ МОЖЕ ТОИ КОКО ДИНЕВ ГИ Е НАУЧИЛ ВСИЧКИ И БЕБЕТА ЩЕ ИМ НАПРАВИ...

Да....как такъв индивид ще претендира, че еди коя си музика е еди каква си и ще прави някви изводи. Мотиката и кОпай сине майчин и никога не хващай химикал....дори ако искаш да си го забиеш в дивия, че по погрешка може да си извадиш окото. :wacko:

едит: Дето се вика....за всичко може да си затворим очите, но за "САС"... :pirate

едит 2: за толкова години тва ми е първия коментар за правопис....начи съм се изервИл яко :D

След първоначалната ми реакция относно "развитието на конкуренцията" относно Пайнер медия (понеже не виждам каква точно конкуренция пък имат те ама айде) аз пък съм доволен - все пак пристигат европейски пари в БГ. Верно звучи тъпо, не ги харесвам, но то пък от друга страна аз доста неща не харесвам, почвайки от големи фирми като Adobe примерно, от чието име само ми се присира...

Стефчо, а тоя специално искам да му навра клавиатурата отзад. Как е възможно някой да пише на кирилица и да слага 4 вместо Ч и 6 вместо Ш? Ей това конкретно като го видя ако е до мен човека ще му строша клавиатурата в кратуната и после парчетата ще му ги набутам там дето не свети слънцето... или поне ще опитам преди да изям аз боя... но гарантирам че няма да пропусна да го направя

И още ти е познат?

Аз откачам като видя подобен род писаници. Не че аз и познатите ми пишем хипер грамотно, обаче чак толкова идиотия няма... :sick

... тоя специално искам да му навра клавиатурата отзад. ..... като го видя ако е до мен човека ще му строша клавиатурата в кратуната и после парчетата ще му ги набутам там дето не свети слънцето...

Я, дедо се е изнервил нещо. :laughing1:

Santa-Shooting-2nd-Amendment.jpg

Този на снимката не е достатъчно страшен. Липсват кървясалите очи, безумния ми поглед и озъбената ми физиономия която добивам в такива случаи. Иначе съм мил човек. И внимателен. Скромен и тих... Добре де, скромен не съм, но другото ...

Леле това идеално се вписва с описанието на 50% от серийните убийци... мдааа... внимавайте да не ме ядосвате много :)

Бахти... Баре някое беззъбо скубане под мищниците да си бяхте спретнали, бе... Теми бол. Тва бирената пяна, тва сапунчета за топки, тва чурки и чучурки на кенефните седалки... Да не споменавам пък за винаги топлите и дъхави мъжка козметика и розови <рандъм шитс>

Пенсионерска история, да ва и в злетата, пенсионерскаа....

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...