Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Гадо, ти просто нямаш мазнини, но това не значи, че имаш мускули.

Тоз пич на снимката е около 90 кила живо месо и е не повече от 1,75.

Хуу, бе! ЕлА да са надвдигваме, надмъкваме, надвлачваме, пък ако щеш и надяждаме, надпиваме и над... както и да е, пък да видим, ъм!? Навитак?

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Галине. Мноо си добре..Нищо ти няя. И между ушите ти нищо няя.

Тъй, Насьо, тъй... emoticon-0144-nod.gif Съ сетиш :))

Ма тва, че имате нещо между ушите, ич ви не пречи да сте такива злета emoticon-0122-itwasntme.gif

Свинщината също трябва да се позабрави, ама чак па да спирате пиенето (както Иван пробва наскоро :laughing1: ), това вече е прекалено!

+ 1

Като че ли не самото пиене е чак такъв проблем, колкото всички благинки, които вървят покрай него. :) По едно време развивах някакви теории пред един приятел колко калории има в алкохола и т.н., а той ми отвърна: Ти дебел алкохолик виждала ли си някога?

Сигурно някой вече го е "казвал" този виц тук, но е много уместен в момента, та:

- Докторе, 117 кг съм. Колко трябва да съм висок при това тегло?

- Къмммм... 2,10.

- Е`ми, ето - като й разправям на моята, че не съм дебел - нисък съм! :laughing:

В тоя ред на мисли новата серия мезета са готови за обесване...

Жоре, бекон съм изсушил аз първия път, не рибица. Сега окачвам още един брус бекон, контрафилето и свински сърца. В близко бъдеще ще купя и други работи, заедно с малко телешко за проба. Ще издирвам и домашна сланина из село. Установих и нещо друго - мезелъците се правят бавно и с чалъми, а изчезват за минути.... biggrin1.gif

=======================================

Кажете ми, мили мои, как се живее с такава комшийка:

561936_549921325024988_1568671194_n.jpg

КАААААААК!?!?!?!? devil.gif

laughing1.giflaughing1.giflaughing1.giflaughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

За съжаление е абсолютна истина...

Не ти вярвам. Не за друго, а защото вече много пъти те хващам в грешка за неща за които уж си сигурен.

Не ти вярвам. Не за друго, а защото вече много пъти те хващам в грешка за неща за които уж си сигурен.

Аз четох огромна статия със същото съдържание за същия човек в на-големия български вестник. Ти ако щеш ми вярвай.

Оня са ибе и са ни мий. И той същото зле, ма ние сме му виновни. Видене, следващия месещ имам одене до Карлово, мое да мина да та видя.

Къде ми изчезна поздрава за Виден?? Видене, ти ли го изтри бре? :woot

Аз го изтрих. Стана грешка понеже бях с таблета. Скина за мобилни устройства директно трие мнението без да иска потвърждение...

Аз четох огромна статия със същото съдържание за същия човек в на-големия български вестник. Ти ако щеш ми вярвай.

Качествените журналисти в най - големия български вестник са безброй! Тези в голяма част от телевизиите също! Вярвам им на всичко което кажат или напишат.

Ванка, това не ти е политическа статия, че да говориш по тоя начин. Както ти казах - в крайна сметка не ме притеснява дали ми вярваш или не - фактите са си факти.

Щастливо? :rolleyes:

Прекалено голяма зле е за да го зацепи това :rolleyes:

Седя, набивам салата и си мисля....

Ама ти можеш и да мислиииш.... :woot

Ся'ж дой оня 'ти каже, че мислиш кви сме злета....laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

Да не би па да излъжа!?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...