gado Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Гадо, ти просто нямаш мазнини, но това не значи, че имаш мускули. Тоз пич на снимката е около 90 кила живо месо и е не повече от 1,75. Хуу, бе! ЕлА да са надвдигваме, надмъкваме, надвлачваме, пък ако щеш и надяждаме, надпиваме и над... както и да е, пък да видим, ъм!? Навитак? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Галине. Мноо си добре..Нищо ти няя. И между ушите ти нищо няя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Галине. Мноо си добре..Нищо ти няя. И между ушите ти нищо няя. Тъй, Насьо, тъй... Съ сетиш Ма тва, че имате нещо между ушите, ич ви не пречи да сте такива злета Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Имаме...ушна кал имаме Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Свинщината също трябва да се позабрави, ама чак па да спирате пиенето (както Иван пробва наскоро ), това вече е прекалено! + 1 Като че ли не самото пиене е чак такъв проблем, колкото всички благинки, които вървят покрай него. По едно време развивах някакви теории пред един приятел колко калории има в алкохола и т.н., а той ми отвърна: Ти дебел алкохолик виждала ли си някога? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Аз от 7 месеца само плюскам и все съм си 65+- кила. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Т'ва щот' нИ пиииш.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Сигурно някой вече го е "казвал" този виц тук, но е много уместен в момента, та: - Докторе, 117 кг съм. Колко трябва да съм висок при това тегло? - Къмммм... 2,10. - Е`ми, ето - като й разправям на моята, че не съм дебел - нисък съм! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 В тоя ред на мисли новата серия мезета са готови за обесване... Жоре, бекон съм изсушил аз първия път, не рибица. Сега окачвам още един брус бекон, контрафилето и свински сърца. В близко бъдеще ще купя и други работи, заедно с малко телешко за проба. Ще издирвам и домашна сланина из село. Установих и нещо друго - мезелъците се правят бавно и с чалъми, а изчезват за минути.... ======================================= Кажете ми, мили мои, как се живее с такава комшийка: КАААААААК!?!?!?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Кажете ми, мили мои, как се живее с такава комшийка: КАААААААК!?!?!?!? На колко години е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Става Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Не си го и помисляй - ангажирана е от години. Всъщност като се замисля поне мислите са позволени.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 За съжаление е абсолютна истина... Не ти вярвам. Не за друго, а защото вече много пъти те хващам в грешка за неща за които уж си сигурен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Т'ва щот' нИ пиииш.. Е пия ама не като някои видни личности от Форума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 В тоя ред на мисли новата серия мезета са готови за обесване... Кажете ми, мили мои, как се живее с такава комшийка: Щастливо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Къде ми изчезна поздрава за Виден?? Видене, ти ли го изтри бре? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Не ти вярвам. Не за друго, а защото вече много пъти те хващам в грешка за неща за които уж си сигурен. Аз четох огромна статия със същото съдържание за същия човек в на-големия български вестник. Ти ако щеш ми вярвай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Седя, набивам салата и си мисля.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Седя, набивам салата и си мисля.... Ся'ж дой оня 'ти каже, че мислиш кви сме злета.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Оня са ибе и са ни мий. И той същото зле, ма ние сме му виновни. Видене, следващия месещ имам одене до Карлово, мое да мина да та видя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Къде ми изчезна поздрава за Виден?? Видене, ти ли го изтри бре? Аз го изтрих. Стана грешка понеже бях с таблета. Скина за мобилни устройства директно трие мнението без да иска потвърждение... Аз четох огромна статия със същото съдържание за същия човек в на-големия български вестник. Ти ако щеш ми вярвай. Качествените журналисти в най - големия български вестник са безброй! Тези в голяма част от телевизиите също! Вярвам им на всичко което кажат или напишат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Ванка, това не ти е политическа статия, че да говориш по тоя начин. Както ти казах - в крайна сметка не ме притеснява дали ми вярваш или не - фактите са си факти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 Щастливо? Прекалено голяма зле е за да го зацепи това Седя, набивам салата и си мисля.... Ама ти можеш и да мислиииш.... Ся'ж дой оня 'ти каже, че мислиш кви сме злета.... Да не би па да излъжа!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 16, 2013 Share Posted January 16, 2013 http://www.boston.com/bigpicture/2013/01/dakar_rally_2013.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 17, 2013 Share Posted January 17, 2013 Видене, трябва да ми дадеш мостра от бекона... И трябва да обясниш как ги киснеш. Моите станаха възсоленички. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.