Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Седи, бре!

Ония са още по-големи злета ;)

Ский са - ний сме злета. Големи злета. Гигантски злета. Отвсякъде злета. Невиждани и нечувани злета. Всеки ден злета....

Ама ти нещо си ТОТАЛНО ЗЛЕ. Земи ела да пием по една кайсиева, да ми опиташ сланината, рибицата почти замина, но може да я свариш... Толкова съм доволен от продукцията си, че мисля постъпателно да удвоявам количествата devil.gif

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ама ти нещо си ТОТАЛНО ЗЛЕ. Земи ела да пием по една кайсиева, да ми опиташ сланината, рибицата почти замина, но може да я свариш...

Недей така с голямата кошница - ще вземе да му стане зле. :laughing1:

Ский са - ний сме злета. Големи злета. Гигантски злета. Отвсякъде злета. Невиждани и нечувани злета. Всеки ден злета....

Ама ти нещо си ТОТАЛНО ЗЛЕ. Земи ела да пием по една кайсиева, да ми опиташ сланината, рибицата почти замина, но може да я свариш... Толкова съм доволен от продукцията си, че мисля постъпателно да удвоявам количествата devil.gif

Не, не, не... и НЕ, пич! С тва по-горе изобщо не се и доближаваш до описанието на това колко точно, аджеба, сте зле. Аа, да! Егати!!!

П.п. Па ракиятати може да мина да я опитам, Също и сланината, че и рибицата, ако я сваря... Евентуално в Събота

П.п.2 Тъкмо щи обясня в 3D, колко точно сте злета :))

Чефо тия над мен даже не могат една добра песен да ти изберат. Най - странното е, че най - добри попадения имаше Виден :blink:.

Много здраве и щастие ти желая.

http://www.youtube.com/watch?v=wvtQT8FcTXE

О! И честитутка на Стефчо! И само какички и млади лелки да го шибкат, та да облажи хуу момчето :beer:

Нема му пущам чалга, че тъкмо хапнах, да не взема да върна. Щот то ако е малко... ш'си го глътна обратно, ама ако е повечко, да не разкаляме терена :tongue

Не, не, не... и НЕ, пич! С тва по-горе изобщо не се и доближаваш до описанието на това колко точно, аджеба, сте зле. Аа, да! Егати!!!

П.п. Па ракиятати може да мина да я опитам, Също и сланината, че и рибицата, ако я сваря... Евентуално в Събота

П.п.2 Тъкмо щи обясня в 3D, колко точно сте злета :))

Винаги по всяко време си добре дошъл в моя дом. Ти, Наско, Ванчо, другият Ванчо, Стоянчо и т.н.

Чефо тия над мен даже не могат една добра песен да ти изберат. Най - странното е, че най - добри попадения имаше Виден :blink:.

Много здраве и щастие ти желая.

Виден колко е гнил по селата - ти толко стаж в Босна нямаш. biggrin1.gif

Призовавам девите на Гуадалупе (Гергана, Яница, Баница, Тутманик, Цветелина, Курволина) всичките, както и Стефчо предимно - да застанат ей така пред сивия кол и да запеят!!!

http://www.youtube.com/watch?v=ffMjZKKj4-Y&list=PL3666F5DD61E96B6D

БЕЗ ПЛАМЕН ДА ИМ МОДУЛИРА ГРАЧЕНЕТО!!!!

Аз и преди съм ти давал линк за тази песен, но не мога да не го направя отново. Поздрав за всички

Ти докато не ни купиш блекбоксове за колите си отсвирен laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

Вие сте изегасили от ЗЛЕсия, перкеле!

14-ти път! laughing1.gif

http://www.youtube.com/watch?v=-3jrdMIOKvQ

В чест на Пешо мога да извадя досиетата, но Антарес така ме дразни, че може по телевизията да ме дават като един тъп арменски чукут

Аз казвам последно наздраве, че всичко от тук на татък е....лошо за утрешния ден :D

Нетруут, няма лоша песен на Сашо Роман :) Не се съмнявам, че най-върлите античалгари знаят песните повече от мен :D :D :D

О! И честитутка на Стефчо! И само какички и млади лелки да го шибкат, та да облажи хуу момчето :beer:

Нема му пущам чалга, че тъкмо хапнах, да не взема да върна. Щот то ако е малко... ш'си го глътна обратно, ама ако е повечко, да не разкаляме терена :tongue

до 33 годишни :D :D :D...стига съм вдигал границата :D :D

.......

само аз ли ненадейно си представих картинката как Гадин със собственоръчно сътворена тънка чекийка си кълца лентички шарена сланина от... Раптора?! Щото втория вече сам собственоръчно си е облил рибицата и вече почти я е изконсумирал?! вие сте не просто зле-та, ами и престъпно перверзни такива!!!! динозавърски деликатеси ша ядът те, а хората мажат мас на филии, за да оцелеят

Аз се замислих, че моята рибица свърши, сланина така и не направих... Тея дни го дават по-топло, дали ще стане рибицата, ако сложа?

Васко Абаджиев...

Пламене, истина ли е това?

Вероятно - да. Знам го от общата си музикална култура, но никога не съм бил запознат с биографията му...питай ме за пианисти. Вероятно жена ми знае повече, ще я питам (нищо, че и тя е пианистка). ;)

П.П. А Виден може да го питаш и да получиш от него достоверна информация за пиянистите. :beer:

Аз се замислих, че моята рибица свърши, сланина така и не направих... Тея дни го дават по-топло, дали ще стане рибицата, ако сложа?

Ще стане разбира се! Аз тъкмо кисна контра филе и още една рибица. Довечера ги обесвам, че сега нямам подправки.

А сланината, вече съм твърдо убеден, че занапред ще се прави само от домашно прасе...

Все си мислех, че рибица и контрафиле е едно и също...

Ама ти ги киснеш, а? Аз направо в солта. Чудно каква е разликата...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...