Grimjaur Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Не, дедо. Познавам двама от ентусиастите... И това е старичко...да не говорим, че когато хората правеха тоя опит, пренебрегнаха всички акъли, които им се дадоха на пияно и на трезва...Е...поучиха се. Добро утро. Кой иска да ми свърши работата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Супер много ви мразя всичките. Бахти противните дето сте ми... И тая вечер даже не чух Джена и изобщо не знам как ще заспивам... Не е ли малко рано да те хваща мъжкия климакс? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Отеби го, търси внимание... Тръгвай сине! Напред, и... късмет! Тук надежда за теб не остана. Скътах тези пари за билет и поплаках си малко зарана... Все си вярвах, че мойто момче в тоз несигурен свят ще сполучи. Но животът надолу тече и напомня помия за куче. Някой вече ни сложи черта. Като мъртви дори ни посече. Щом преминеш след тази врата - не се връщай тук никога вече. Даже вън да е тежко - ще знам, че синът ми със труд ще успее. Тук да прося за нас ме е срам, а оттатък - поне се живее. Малка пенсия имам. Уви! И за двама се никак не връзва. Тръгвай, моя любов, и върви, че сърце ми от болка измръзва. Ще намериш все нещо, нали? Армаган да изпратиш на време. Вересията свърши. Боли! Левче никой не ще да заеме. Тръгвай, сине, от тоз терминал! Колко други навън отлетяха... Не поглеждай баща си през жал! Тя, в сърцето, е родната стряха! Щом превърнаха родното в ад, то чистилище вънка поне е... Ти си силен и толкова млад, а на мен старостта ми тъмнее. И да пишеш... Ще чакам, до дни! Ето, виждам за теб самолета... Усмихни, сине мой, усмихни на баща си душицата клета.. Ясен Ведрин Link to comment Share on other sites More sharing options...
charmock Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Гугъл пак ни уважиха, по случай 150 годишнината от рождението на Алеко Константинов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Я прочетете това това по-долу и пак си помислете. Атанасе, случайно ти да имаш нещо общо с автора на въпросното произведение? Слагам го в спойлер че е дълго и незаинтересованите да не скролират много Със сълзи съм се смял, честно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Чудя се... Дали пак да ви казвам какви злета сте или няма смисъл, понеже вече си го знаете? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Галине, ти навит ли си за семейно хойкане ма? Или пак да ти казвам да си траеш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Галине, ти навит ли си за семейно хойкане ма? Или пак да ти казвам да си траеш? Бее... Кажи ми да си трая, въпреки, че съм навит принципно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Ами...трай си тогаз....То до лятото, време бол... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Чудя се... Дали пак да ви казвам какви злета сте или няма смисъл, понеже вече си го знаете? Конкуренция на Ангел ли ще правиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Конкуренция на Ангел ли ще правиш? Срещу него да тичам, пак не мога да го стигна Аню. Ама тва не ми пречи да ви напомням кви сте злета, де. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 С моята любима правим година заедно. Баси, не съм вярвал, че има човешко същество, което да ме изтърпи толкова време, а още повече и да продължава да ме обича Та да благодаря на Bulforum, че направи всичко това възможно :] Та Слънце, ако случайно четеш това - обичам те Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 Пешо, ние тука те търпим много повече време, а досега не сме видели никаква благодарност от тебе...карай, ще считаме горната благодарност към Булфорума за благодарност и към нас, понеже и ний си те обичаме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 13, 2013 Share Posted January 13, 2013 С моята любима правим година заедно. Баси, не съм вярвал, че има човешко същество, което да ме изтърпи толкова време, а още повече и да продължава да ме обича Та да благодаря на Bulforum, че направи всичко това възможно :] Та Слънце, ако случайно четеш това - обичам те Значи ний, лошите, троловете, комплексарите, наглярите и т.н. сме "виновни". Да сте живи и здрави и двамата тогаз, а ние да си останем такива, каквито сме, бих казал аз. Пешо, ние тука те търпим много повече време, а досега не сме видели никаква благодарност от тебе...карай, ще считаме горната благодарност към Булфорума за благодарност и към нас, понеже и ний си те обичаме. Колко пъти е бил на ръба дори не знае..И не търсим ничие "благодаря", както отдавна сме казали. Пешовото обаче лично аз го приемам, само преди 2 години подобна приказка от него беше като big foot или unicorn... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 Добро утро. Да, днес е понеделник. Не, не е студено. Да, някои са на работа. Не, аз също съм на работа. И кво от тва... Ше се видим утре по баирите Ред. ей тва ме нахили до гъза чак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 Наша Галка е рожденичка днес. Да ни е жива и здрава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 Галче, жива и здрава Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 Пууу, аз уж се канех да съм пръв и забравих. Да ни е жива и здрава Галя, преди всичко здраве и много късмет й пожелавам. Другото са подробности. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 Айде, да е. Видене --> Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 But before the racing can begin, each of the teams will be unveiling their new car. Here are some important dates for you diary in the weeks leading up to the start of the new season... Тва е копнато от официалната страница на Ф1. 1) Защо не е carS? 2) Защо не е youR? Въпросите са ми сериозни, не се майтапя. Бая фурни с хляб има да ям още ама ще го науча тоя език, няма на къде да ходя. edit: За 1) май се досещам Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 Тва е копнато от официалната страница на Ф1. 1) Защо не е carS? 2) Защо не е youR? Въпросите са ми сериозни, не се майтапя. Бая фурни с хляб има да ям още ама ще го науча тоя език, няма на къде да ходя. edit: За 1) май се досещам 1. Защото колите предполагам трябва да са идентични. 2. Правописна грешка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 Наслаждавайте се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 ЧРД, Галя да си жива и здрава, много успехи, радости и щастие ти желая... и да не се връзваш толкова когато някой те юрка (като мен например) Всичко е с добри чувства да знаеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 14, 2013 Share Posted January 14, 2013 Атанасе, не съм скиор, ама от това ми се прииска да съм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.