RaptoR Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 На 6 етаж бая си разлюля... Тук на 8-ми първи тест на аквариума с 350л вода... При толкова леко и плавно земетресение пак се разлашка подобаващо... Притеснително си е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Бяло море с 5.8 ...втория в Сърбия 4.1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Пичове споко! На 21.12.12 натиснах бутона POSTPONE, но не видях за колко време беше! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Бяло море с 5.8 ...втория в Сърбия 4.1 Егейско искаш да кажеш...само че нерде Егейско море, нерде Сърбия и то - след 2 минути...това трябва да е било ехото от първото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Бяло и Егейско все тая. Гледайки картата втория трус е пак от там но 5.7, затова си люшка повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Бяло и Егейско все тая. Oops, my fault. (пиша разни ЛС-та в момента и пътьом преинсталирам драйверите на видеокарата, че върнах една снимка на системата от миналата година). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 И един голям телевизор...щото да правиш горните неща на 15 инча си е ебаси "кефа". Тоя HDMI изход няма да фаща прах, вярвай ми. Искра Фидосова се извини, че е заблудила сеизмолозите. ГРАНД-дамата на българската политика(иначе казано оня монтански бивол) е танцувала степ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Oops, my fault. (пиша разни ЛС-та в момента и пътьом преинсталирам драйверите на видеокарата, че върнах една снимка на системата от миналата година). На дРЪт юзер, все ЛС-та и драйвери му пречат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Не си прав - степът на Искра Фидосова също ме разсея! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Не си прав - степът на Искра Фидосова също ме разсея! Т.е харесваш дърти подскащаи китове на ухо? Да тръскат паласки насам, натам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Вечер не мога да заспя ако не гледам снимката й и почти всяка нощ я сънувам...имам предвид нощите, когато сънувам кошмари - винаги е там. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Oops, my fault. (пиша разни ЛС-та в момента и пътьом преинсталирам драйверите на видеокарата, че върнах една снимка на системата от миналата година). Ба. Обвинявай ти лс-тата и драйверите, Йода. Тоя HDMI изход няма да фаща прах, вярвай ми. Гримьоре, нали си наясно, че за 1500 лева ще сглобиш сигурно 2 пъти по-бърза настолна машина и че ако вземеш лаптоп забравяш за игри, защото отсега ще те предупредя, за да ти спестя разкарването по сервизи - лаптопите не се взимат за игри, че картите им (не вградените) греят много и се развалят. Ориентирай се към бърз процесор с вградено видео по възможност, повечко рам и над 1ТБ хард, че много бързо се пълни при обработката на филми. Вкъщи съм с 2.5тб и от време на време не ми стига . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 уОУ. кЪК Такъ става, че играя игри на лаптопи от вече 3 години и досегиш не ми се е разваляла карта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Зависи. Ако не играеш много (по 1-2 часа макс), не го товариш с турбо яките игри на УЛТРА ХАЙ и имаш допълнителна охлаждаща подложка - ОК, може и да приемем, че става. Но аз лично страня като дявол от тамян от "геймърски" лаптопи, че преди време голям го ядох с един такъв. А и на едно приятелче 3 пъти го вкарвахме в сервиза, докато разбере, че игри се играят най-добре и спокойно на настолния. (той обаче се оливаше и цъкаше над 7-8 часа на ден) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 уОУ. кЪК Такъ става, че играя игри на лаптопи от вече 3 години и досегиш не ми се е разваляла карта? Ти си мазохист - извратеняк, бее... Не можеш да бъдеш пример в случая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 7, до 12 понякога. Всичко зависи как се отнасяш към техниката си и как я поддържаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Сега ако ми кажеш, че и не го охлаждаш допълнително, съм готов да се обрежа ритуално . Я дай модел да видя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Той Ваньо го казал вместо мен, ма и аз ще си кажа моето - на мен повече от 4-5 часа игра на ден са ми много...Не че има кой да ме остави да играя толкова де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Ако играеш шах и белот и аз бих си взел "геймърски" лаптоп ..Друго си настолната машина с 2-3 видео карти, тогава поне виждаш играта в детайли с висок ФПС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Трябва ми нов гардероб... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Трябва ми нов гардероб... Направете си клуб с жена ми! Идея - има разни кутии които могат да се слагат под леглото Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Направете си клуб с жена ми! Идея - има разни кутии които могат да се слагат под леглото Не мога да си наблъскам саката, ризите и якетата под леглото бе, дедоооо. Пък и под леглото е пълно вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Сега ако ми кажеш, че и не го охлаждаш допълнително, съм готов да се обрежа ритуално . Я дай модел да видя. Мм да и аз от 3 години играя на лаптоп и нищо му няма.Само харда почна да сдава багажа ама вината си е моя... Acer Aspire 5745G @Grimjaur. Ако ще е Acer.Имам познат в официалното представителство и би трябвало да излезне малко по на сметка.От него сме взимали лаптоп и един монитор до сега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 Трябва ми нов гардероб... Направете си клуб с жена ми! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 8, 2013 Share Posted January 8, 2013 О, моля те сподели своя гениален метод за съхранение на дрехи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.