Antares Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 във форума навремето имаше една тема, дето всеки си казваше откъде и с каква идея си е избрал ника, та там го бях обяснил по-подробно. За тази тема ли говориш? И за това обяснение? Разбира се, форумната търсачка отново се оказа абсолютно безполезна, за намирането на тази тема, да е жив и здрав гугъл... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Много народ ви/ни чете! На няколко места вече ми се случва да ми дават линкове от тук, кой какво бил написал. w00x, мерси много и за двете филмчета! Не е това за което питах, но ще ги гледам веднага. "Моето" филмче показваше доста от булевардите в Пхенян, разказваше за това за колко време са построени, потресаваща гледка бяха, защото въпреки липсата на автомобили, на всяко кръстовище имаше регулировчик. Също (по спомен коментирам в момента), показваха подготовка за манифестация, която следвало да се проведе след 8 месеца! Показваха училища, болници и дори една казарма отвътре, също и мавзолея на Ким Ир Чен, както и доброволци които се редуват да плачат и пеят пред него. Имаше още легенди за лидерите на Св. Корея и т.н. Изобилен филм беше. ЧНГ на теб, с пожелания за късмет, здраве и щастие. Предлагам да добавим още участници, да сложим такса и да го направим реалити формат. Мерси, честита нова година и на теб. Пожелавам ти здраве, щастие и да обиколиш и останалата част от света, в която не си била. За тази тема ли говориш? И за това обяснение? Разбира се, форумната търсачка отново се оказа абсолютно безполезна, за намирането на тази тема, да е жив и здрав гугъл... Много е зле търсачката.. Особено като се опитам да търся нещо в раздела за продажби. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Брей ще излезне че сме много известни тука всичките. Сега като ни порастне работата какво ще правим? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Брей ще излезне че сме много известни тука всичките. Сега като ни порастне работата какво ще правим? Супер много ме обърка за около 1 секунда. Видях, че последния пост е твоя, но като отворих темата, в периферието ми не беше бял аватар и се шашнах за момент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Брей ще излезне че сме много известни тука всичките. Сега като ни порастне работата какво ще правим? Ще си купя Бора Бора и Ватикана и ще си бича айляче Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Ще си купя Бора Бора и Ватикана и ще си бича айляче Мда. И аз бих живял във Ватикана. Много красива архитектура. Краен вариант - някой замък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Брей ще излезне че сме много известни тука всичките. Сега като ни порастне работата какво ще правим? дедо си е сменил аватара?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?! http://nooooooooooooooo.com/ ЩЕ НАПРАВЯ ПЕТИЦИЯ ВЪВ ФАЦЕБООК "ДЕДО, ВЪРНИ СИ СТАРИЯ АВАТАР"! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Мда. И аз бих живял във Ватикана. Много красива архитектура. Краен вариант - някой замък. Да те видя тия камъни как ще ги топлиш? Аз предпочитам някоя къщурка някъде на по-топло, но по възможност да не е бъкано с комари там. дедо си е сменил аватара?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?! http://nooooooooooooooo.com/ ЩЕ НАПРАВЯ ПЕТИЦИЯ ВЪВ ФАЦЕБООК "ДЕДО, ВЪРНИ СИ СТАРИЯ АВАТАР"! Че какво му е на този? Мен много ме кефи така с татуировките на ръцете : Naughty & Nice Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Мда. И аз бих живял във Ватикана. Много красива архитектура. Краен вариант - някой замък. Кой е казал, че ще живея там...нищо подобно. Пускам входна такса от 10 евро и си живея 200 години като пич Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Кой е казал, че ще живея там...нищо подобно. Пускам входна такса от 10 евро и си живея 200 години като пич Аз пък бих живял там. В центъра на Рим, големи, просторни зали/стаи с красива архитектура. Пак може да има 10 евро вход, както е и в момента. Да те видя тия камъни как ще ги топлиш? Че какво му е на този? Мен много ме кефи така с татуировките на ръцете : Naughty & Nice Ще ги топля, с дърва. Сега как ги топлят мислиш.. И на времето като са живели в тях толкова години, как са ги топлили.. Като е малък аватара не се виждат детайлите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Дедо, да се опитам ли да ти надраскам нещо ново? Че ми хрумнаха разни глупости Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Мен много ме кефи така с татуировките на ръцете : Naughty & Nice дедо си е сменил аватара?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?! ЩЕ НАПРАВЯ ПЕТИЦИЯ ВЪВ ФАЦЕБООК "ДЕДО, ВЪРНИ СИ СТАРИЯ АВАТАР"! Тихо сега, дедо има неизживяно детство...нищо чудно от утре и картинки от дъвки да започне да събира... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Дедо, да се опитам ли да ти надраскам нещо ново? Че ми хрумнаха разни глупости Давай, че ми стана любопитно Тихо сега, дедо има неизживяно детство...нищо чудно от утре и картинки от дъвки да започне да събира... Какво ти неизживяно детство, аз още от пубертета не съм излезнал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Аз го надрасках вече в тефтера, остава като се прибера да не забравя. Че още няколко колеги си чакат карикатурите... А покрай всичкото това имам нова gaming клавиатура и HoTS beta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Аз го надрасках вече в тефтера, остава като се прибера да не забравя. Че още няколко колеги си чакат карикатурите... А покрай всичкото това имам нова gaming клавиатура и HoTS beta... Не се оплаквай - още нямаш деца и имаш страшно много свободно време Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 още нямаш деца Каквото си посял, такова ще жънеш...ако ме разбираш какво имам предвид Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Не, Боре. Приказката е "Каквото си си родил, това ще ебеш"(оригинала е малко по-друг, но това е смисъла)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 "Каквото си си родил, това ще ебеш" ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Колко извратен си по-точно?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Не, Боре. Приказката е "Каквото си си родил, това ще ебеш"(оригинала е малко по-друг, но това е смисъла)... Ти можеш да раждаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Не, Боре. Приказката е "Каквото си си родил, това ще ебеш"(оригинала е малко по-друг, но това е смисъла)...Това строши WTF метъра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Който е гледал "Не сме ангели", ще знае откъде идва приказката и какво значи.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 А тези, които не сме го гледали ще кажем "dafuq man?! how sick can a man be..."... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Който е гледал "Не сме ангели", ще знае откъде идва приказката и какво значи.... Аз съм ги гледал и трите части, но явно от един път не е доловимо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 За кой по-точно филм става дума? Сръбския или онзи от 55та година? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 За кой по-точно филм става дума? Сръбския или онзи от 55та година? Аз сръбските съм гледал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.