DON_CHEFO Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 А тъй. Ако и една мусака може да направи и да врътне баница - зимай я Адрианчето ли? Нея я взимам ако да съм женен после цял живот :D Никой, но пък не слагаме наши снимки с кудупи.... И аз не слагам, че обикновено съм фиркан на 80% от снимките. Изключения има когато еротични танцьорки ми танцуват в скута Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 По принцип Ангел гледам да го храня( и сега е нацвъкал правописни грешки), ма тоя път ще мина. Мен мацката ми харесва. Както казах - казахките са добри домакини и ги бива в кревата. А доста от тях са хубави...За разлика от България, дето все по-грозни вълци миризливи виждам по улиците... Аз казахстанската не я видох - линкът не работи. Ама понеже много се изприказва, та реших да го погледна какво е показвал напоследък... Особено откъм Планета клуб много зле.... Но в крайна сметка пред мен вече е това: с отлична кайсиева ракия.... В момента се кълна, че не ми пука ако ще Ангел да си ляга и с Хари Потър! А с тебе ще имаме разговор за вино, ракия и сланина ми се струва! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 Ти, курецо, като решиш да се завръщаш във Филибето, врътни една шайба, да ти връча сланината, че само ми заема място. И ракия ще ти дам. И без искане на услуга няма да се размине Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 Ти, курецо, като решиш да се завръщаш във Филибето, врътни една шайба, да ти връча сланината, че само ми заема място. И ракия ще ти дам. И без искане на услуга няма да се размине Няма проблеми, кеУеш! Току що се прибирам тази вечер. Между другото имам два дни да реша нещо за нова година, ако не - събирам комшиите и правим мазало. Между другото казахстанката не е лоша. Интересно откъде се появи в живота на Ангел? Между другото още 3 пъти може да кажа между другото.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 Прибирам се преди малко с колата и естествено пред гаража отдалече гледам, че има нещо паркирано. Приближавайки се, установявам се, че е линейка и вътре до шофьорското място се вижда силует. Заставам аз в позиция за влизане и зачаквам за реакция. Такава няма. Слизам, отивам до десния прозорец и чукам. Отвътре ме гледа едно уплашено момче и му обяснявам, че искам да си влезна в гаража и че ми пречи. Той ме застреля с отговора "Да, веднага, няма проблеми. Само че шофьора в момента е до зъболекаря (има кабинет до нас) и ако можеш ти да дръпнеш линейката, че аз не мога." Първо си помислих, че се ебава, но след секунда осъзнах, че говори сериозно. Стана ми смешно и го попитах дали ключовете са там да я мръдна. Естествено ключовете ги нямаше и той вика, че ще отиде да извика колегата си и ако съм можел да се наслушвам дали по радиостанцията няма да ги извикат или нещо подобно. Ето в този момент вече бях готов да се изсмея здраво, но тогава тъпометъра ми удари в тавана, казах му да почака, отидох до зъболекаря и изкарах шофьора с памуци в устата набързо да премести линейката. Добър завършек на деня. ПС. Вуксе, мадамата от снимката не става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 Стига сте обсъждали чуждите жени, ходете да се гушите при вашите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 ...отидох до зъболекаря и изкарах шофьора с памуци в устата набързо да премести линейката. Добър завършек на деня. ПС. Вуксе, мадамата от снимката не става. Тц, тц, тц...лош Sothbiss...да вдигнеш човека от стола, вместо само да му вземеш ключовете... ПС. Вуксе, мадамата от снимката не става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 Стига сте обсъждали чуждите жени, ходете да се гушите при вашите Добра идея! Доглеждам един cast и отивам да я нагушя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 28, 2012 Share Posted December 28, 2012 Воксе, свършиха нормалните жени на този континент ли, та реши да ги търсиш в Казахстан? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Момчиле, поздрав: Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 аз не я видях казахстанката ма ско поне малко става и не е космата трябва да се е*е , екзотика е. пс : Рапторе какво е тва отвратително изглеждащо бобено "нещо"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 пс : Рапторе какво е тва отвратително изглеждащо бобено "нещо"? Една салата, която само майка ми прави и която ако опиташ, съвсем друга песен ще запееш... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 грах,боб, царевица ..... не мисля Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Много добре си изглежда! Видене може да споделиш рецептата Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Много добре си изглежда! Видене може да споделиш рецептата Принципно нищо против, но и аз не я знам. Знам че преди години от една т.нар. Мексиканска салата майка ми започна да експериментира и сега само тя си знае как точно я прави. Има два вида боб, грах, царевица, червена капия... нататък не знам... Знам, че снощи изядох над килограм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Принципно нищо против, но и аз не я знам. Знам че преди години от една т.нар. Мексиканска салата майка ми започна да експериментира и сега само тя си знае как точно я прави. Има два вида боб, грах, царевица, червена капия... нататък не знам... Знам, че снощи изядох над килограм... И пи, та са удави..., нали метанстанция, такава!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Абе кой качва порно с такива дърти скочубри в тракера? На тоя трябва да му сложат бан за вечни времена...Баси ужаса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Принципно нищо против, но и аз не я знам. Знам че преди години от една т.нар. Мексиканска салата майка ми започна да експериментира и сега само тя си знае как точно я прави. Има два вида боб, грах, царевица, червена капия... нататък не знам... Знам, че снощи изядох над килограм... Май има и кисели краставички. Наистина е добър микс между мексиканска и бобена салата. Аз съм правел подобен експеримент, но без грах + малко млечно майонезен сос + малко количество зехтин и лимон. Може и ситно нарязан копър да се добави. Мамка му, започнаха да ми текат лигите. Утре съм на пазар . Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 И пи, та са удави..., нали метанстанция, такава!? Този път не, между другото. Тествах новата брестнишка кайсиева, но далеч не докарах тестово количество от поне 7, изпил съм няма и 5... Между другото ракията е жестока. Нарочно е оставена бяла, без боклуци в нея и прекрасно се усеща вкусът на плода... Днес станах рано сутринта без никакви следи от употреба. Има един огромен проблем - преди празниците бяха останали няма и 70 литра, та не знам дали ще заваря още. Ако имаш желание, заповядай да я опиташ... Абе кой качва порно с такива дърти скочубри в тракера? На тоя трябва да му сложат бан за вечни времена...Баси ужаса... Танасе, купих добра сланинка от Попов и малко рибица. Ще почвам нови продукции, пиши ми за твоята рецепта, поне приблизително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Рецептите ги има в темата за мезетата. А рибицата я кисна 2 дни в солена вода и след това мажа с червен пипер и от солената вода на каша, след което беся да съхне. Нищо повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Рецептите ги има в темата за мезетата. А рибицата я кисна 2 дни в солена вода и след това мажа с червен пипер и от солената вода на каша, след което беся да съхне. Нищо повече. Ще погледна, че твойта беше нещо секретна А за рибицата - колко солена вода ползваш? Аз за пастърмите принципно ползвам рецептата на cheese, а именно сурово яйце да се подава над водата колкото 20ст. Мисля същото да ползвам... =========== Тая вечер - пекана капия с оцет и чесън... И естествено кайсиева! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Ми...бали го, аз соля на око. Към кило на литър вода. След това все пак тая вода отива за кашата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Ми...бали го, аз соля на око. Към кило на литър вода. След това все пак тая вода отива за кашата. Ти луд ли си бре?!?!? Аз сложих току що половин кило и малко в може би повече от литър вода и яйцето изскочи наполовина! Адски солено! Мушнах една цяла рибица 800 грама вътре.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Първо се соли на цвят, след това на вкус Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 29, 2012 Share Posted December 29, 2012 Новата реколта, за лична консумация. Рецептата - лют червен пипер, джоджен, мащерка, сол в равни количества. Сланината се кисне предварително два дни в саламура от вода, сол, червен и черен пипер с малко къри. Следва стандартната операция - гореописаните подправки се омесват на гъста каша, като вместо вода, се използва саламурата. Маже се сланината и се пъха в чорапогащник да се отцежда и съхне. Естествено, има и малка майсторска тайна, която не е спомената. Скийш ли маймуно, че нито грамажи си дал, па и нещо си скрил?!?!? Я веднага на лично по-подробно. За сланината ще направя водата по-солена... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.