Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Кажи ми че под националисти нямаш предвид малоумниците от Атака, моля те

Точно тях май. Аз за друга националистическа партия не се сещам.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Кажи ми че под националисти нямаш предвид малоумниците от Атака, моля те

Кои други не са малоумници? Всички други са имали шанса да ни управляват и виж до къде я докарахме. Да дадем шанс и на Атака-ВМРО, ако и при тях няма резултат..., просто не виждам какво друго следва.

В този ред на мисли да дадем и на ДПС тогава, щото те само са били в коалицията ама самостоятелно не са... Я стига. Такива комуняги са Атака, че няма накъде, само че при това са изперкали освен всичко друго :)

Що сега взехте да го обсъждате човека какво е решил да пуска в урната?! Питахте го, каза ви. Толкоз.

АТАКА, ГЕРБ, ,ДПС, БСП, ВМРО, Кунева(БКП) и всякакви други... такива са. Избираме си между куци коне. Т'ва има, това се предлага. Теглиш накрая чертата и гледаш кой те кефи, кой какво е направил. Избираш си и си опъваш каиша още едно мандатче.

И аз съм си избрал, и мен не ме кефи напълно това което виждам, но :bowdown: Господе, виждал съм и по-големи малоумщини.

Миналата зима ми падна гума в движение, има притракване и приплъзване, аз мислех, че е от снега и се чудя що на 4х4 не ще да зацепи.

Това став в София, след като един час преди това съм дошъл от Пловдив, добре че не се качих на магистралата, просто не стигнах. Колегата дето се грижи за колите каза: Пич опитали са се да ти крадът гумата.

Тва наистина е измамно щото шума е подобен. При мен беше чисто сухо.

"Сравнително" интелигентен?
Има се предвид, че си далече от Айнщяйн, но не си от тези, дето не могат без чужда помощ да смятат... Сравнително = малко над средното ниво. Ако си живял с илюзията, че гениален, изключителен и т.н. - съжалявам, но не си. И за да не решиш да ми скачаш - не мисля, че аз съм.
Кои други не са малоумници? Всички други са имали шанса да ни управляват и виж до къде я докарахме. Да дадем шанс и на Атака-ВМРО, ако и при тях няма резултат..., просто не виждам какво друго следва.
Ако някоя от тези групировки се добере до реална власт - сериозно ще се постарая да напусна държавата.

Има се предвид, че си далече от Айнщяйн, но не си от тези, дето не могат без чужда помощ да смятат... Сравнително = малко над средното ниво. Ако си живял с илюзията, че гениален, изключителен и т.н. - съжалявам, но не си. И за да не решиш да ми скачаш - не мисля, че аз съм.

Ше ти скачам, няма как.

Коефициента ми е доста над средния за населението на планетата - 110. Не е 160, че да съм гениален, но не е и средния.

Пък и думата "сравнително" е някакси обидна.

Не съм ходил в МЕНСА да ме тестват, но не съм и правил тест от 40 въпроса в някакъв глупав сайт.

Ама и ти си доста странен и търсиш под мравката слон.

Под "сравнително" имах предвид, че си средно-статистически човек. С добра работа, хубаво образование, достъп и умение за работа с интернет и т.н. Не съм имал за цел да те обидя.

Ама и ти си доста странен и търсиш под мравката слон.

Бъркаш, Ангел цяло стадо мамути ще измъкне изпод една мравка, ти ми говориш за някакъв нещастен слон...:P

Не знаех, че скоро ще се гласува пак, освен разбира се за онзи референдум, обаче идеята с гласуването отдавна ми се вижда да е наказателна в България. Искам да кажа, че лично аз гласувам за последните партийки в листата, колкото са по-незнайни, толкова по-голям шанс имат да гласувам за тях. Зелени, лилави, тъмно-пембяни и прочее партии, съдържащи членове, които вероятно не биха гласували за себе си...

Ама за друго наминах тъдява, щеше ми се да ви питам защо тукашният Дядомраз е склонен така хем да лъже, хем да да притуря? Как мислите? ;)

Предефинирам го тутакси (ако и да не обичам): Защо Дядомраз е толкова гаден лъжец-притуряч?! Вие ли го направихте такъв или той и преди такъв си беше?

Допълнителен въпрос имам към знаещите: Дали според него това лъже-притурящо поведение изглежда мъжко?

Благодаря предварително за отговорите! :)

Мислолипсието ти, както и откровената ти елементарност водят до грешки в комуникацията. Редефинирай си въпроса отново, за да си дадеш сама отговор.

Аз пък ще гласувам за Светльо. Отивам да си правя пастърмата, да ва уважа....някак. Само Аню няма, че ше земе да му хареса.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...