zlobil Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 коледа наближава и си късам гъза от работа а не мога да се видя с повечко пари , ебати коледата , усвен повечето работа по нищо друго не личи..... искам пак да съм на 10...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Сърби ме г**** Шегичка...Мисля да съм на Smugler тази вечер...Все пак шефа черпи Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 след малко отивам на годеж на 1 приятел , не го бях виждал 1 месец и в какви работи се забърка.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 сега някъв в хедофа ме спука от смях, като каза, че ще ми сложи ПАРЛАМЕНТАРЕН БАН! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Аман от тъпи грешки и тъпи уиндоуси: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Ако щеш вярвай, ама току що и аз я инсталнах, хаха ^^. Иначе утре нарамваме борда и сезонът се открива :>. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Хах, манияци. Ще се сетите какво да играете... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Понякога е супер гадно да си фейс-контрол... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 aZrud Group: Members Posts: 1641 Joined: 23-December 04 From: Endsville Member No.: 5938 Станаха 3 годинки Дано не съм дигал много нерви през тях Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 aZrud Group: Members Posts: 1641 Joined: 23-December 04 From: Endsville Member No.: 5938 Станаха 3 годинки Дано не съм дигал много нерви през тях твоя пост ме подсети, че и аз навърших 3 годинки тук... да са ми честити Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Да!Така е.../И да спра алкохола ще е хубаво....вече май халюцинирам/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 It's been a long dark road and I remember skies that weren't so hard to see, It's been a long dark day and I remember nights that made me, me... Уф, нещо ми е тъпо и скапано такова... Коледно настроение - 0. Искам да се махна надалеч и или да се върна друг човек, или да не се връщам въобще... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 странни мисли ми се въртят из тиквата, днес по улиците няма толкова движение като вчера, но по магазините е лудницааааа, хората са полуделииии , минах покрай кауфланд не е истина толкова кола на тоя паркинг не съм виждал , като някой немски автосалон втора ръка Весели Празници на всички , пчелички и змийчки също :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 странни мисли ми се въртят из тиквата, днес по улиците няма толкова движение като вчера, но по магазините е лудницааааа, хората са полуделииии , минах покрай кауфланд не е истина толкова кола на тоя паркинг не съм виждал , като някой немски автосалон втора ръка Весели Празници на всички , пчелички и змийчки също :allien На мен ли го казваш за Кауфланд... днеска за 8 часа съм изпушил всичко на всичко 3 цигари, 2 от които бяха сутринта с кафето преди работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Възможно ли е да ми е толкова тъпо. Не помня по Коледа до сега, да ми е било толкова тъпо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Възможно ли е да ми е толкова тъпо. Не помня по Коледа до сега, да ми е било толкова тъпо. Като те видях преди 1-2ч беше много весел бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Бях вечел, че те видях, а не по принцип. Не мое ли да ти се радва човек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Радвай се нали знаеш че и аз те обичам Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Не правете грешката да гледате I am Legend с Уил Смит! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Не правете грешката да гледате I am Legend с Уил Смит! е що не каза по-рано , закво го свалих тоя филм , само си таркам рейтинга сега ще го пусна да го видя що за бозя е нета нещо ми се е*ава , наван е кофтиии мъгла , в главата ми се върти само една мисъл , кафе с Cofee Mate и нищо друго Имам чувството че си coffee addict.. :ph34r: непозна обаче , обичам кафето , но сега го пия заради сметаната много ме кефи и е префектна с шоколад на Нестле Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 е що не каза по-рано , закво го свалих тоя филм , само си таркам рейтинга сега ще го пусна да го видя що за бозя е нета нещо ми се е*ава , наван е кофтиии мъгла , в главата ми се върти само една мисъл , кафе с Cofee Mate и нищо друго Имам чувството че си coffee addict.. :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 През главата ми минава мирис на магнолия... ...смесен с "Йовано, Йованке" на цигулката на Найджъл Кенеди Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Как мразя да излизам в недекя...супер гадно е...вместо да си лежа, ама приятели, к'во да ги правиш. Имам чувството че си coffee addict.. За него незнам, ама аз ако не пия по 2 хубави кафенца на ден, просто не съм аз. Къв късмет че баща ми се занимава с търговия на кафета и това, което пия ---> божество... Айде лека вечер на всички, моя милост иска да гледа сериала с летящите чинии и да присмигва, а ако имам късмет мога да погледам малко Барса/Реал...и само Барса, але...але, але!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Гледах Golden Compas. Най - тъпия филм на света. По - тъп е дори и от Date movie, Eragon и Knocked Up взети заедно! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Ебати ужасната мъгла. В Тракия един тип беше тръгнал в насрещното на последното колело в посока Асеновградско шосе.... а на центъра- видимост огромна Да &%$$ майките и на онези, които карат без фарове, колоездачите с тъмни дрехи и никакви светлоотразители. В магазините е някакъв ужас. Дали елхите в саксия са хубави? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.