Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Споко, нито една беда не идва сама.... :bgrin:

Викам да стигат толкова, че свършиха подръчните материали за закрепяне на положението. Остава само да нададем бойния вик "да му ... майката" :) Сетих се за онзи виц:

Първите американски астронавти кацат на луната. След малко виждат група от лунни жители, които не проявяват никакъв интерес към тях. Един от астронавтите отива при тях и им

казва:

- Ние сме първите хора, които стъпиха на луната. Не сме ли нещо ново за вас?

- Ами, първите! Кацнаха едни българи, стояха два дни, като от кораба се чуваше само "По дяволите, бравата" и си тръгнаха, без да слязат.

Поредният удар в нашия квартал. Преди малко се разминах с един съсед, оплака се, че вчера са му счупили стъклото на буса, отворили са капака и са взели акумулатора. 200 лв за ново стъкло и нов акумулатор. Весела Коледа...

Руми, мерси! beer.gif

Между другото оня случай с гумите на Мерцедеса, дето паднаха в движение не е изолиран. На Богомил преди 2-3 седмици видях чисто нов луксозен Мерцедес на тухли четворки, а познати споделиха, че за малко да останат и те без гуми. На късмет са се разминали с разхлабени болтове, явно някой е стреснал крадците.

Така че пазете се. Още преди няколко месеца споменах, че тази зима ще е тежка и апашките набези ще са страшно много. Защото е важно да имаме магистрали, а не пари за ядене......

Като захванахте тази тема с колите, буквално тази сутрин съседа на над нас кара C5 и всички болтове на 4 те гуми са му били свалени, като по чудо е стигнал без проблеми до работата си. Лично аз не знам какво е това, кражба ли е, гумите ли са мъчели да свалят, личен мотив? Не знам...ужас!

Луд късмет. По принцип джантите залепват за главините, но не чак толкова здраво. Просто ако наистина е бил без болтове и не украсява - това е някакъв уникален късмет.... Вероятно някой е стреснал крадците и са избягали. Ако някой е правил номер, това е углавно престъпление, тъй като спокойно може и да го убие така.

Като захванахте тази тема с колите, буквално тази сутрин съседа на над нас кара C5 и всички болтове на 4 те гуми са му били свалени, като по чудо е стигнал без проблеми до работата си. Лично аз не знам какво е това, кражба ли е, гумите ли са мъчели да свалят, личен мотив? Не знам...ужас!

Трябва да си нахакал музиката до след макса и да си тотален непукист, че да не се усетиш. Аз на едната или на двете предни имах РАЗХЛАБЕНИ болтове и си викам: майка му стара, от къде се взе този странен шум. Обаче не правя връзката, че преди 30, 40 мин съм сменил гуми(при гумаджия). Спрях и не знам защо почнах да ги ритам(по-точно да ги натискам гумите). Няма логично обяснение защо го направих, може би чаках да чуя звук и опааа...предната/ите се клатеха и веднага ми просветна, че гумаджията е за еВане с пощипване и скубане :angry1

Така че пазете се. Още преди няколко месеца споменах, че тази зима ще е тежка и апашките набези ще са страшно много. Защото е важно да имаме магистрали, а не пари за ядене......

Много точно казано, аз все още се чудя, как въобще има хора които да подкрепят тези измикяри.

Мрън, мрън. Другия мандат за БСП тогава и ще я втасаме.

Много ме кефят хора, които само и единствено мрънкат, но не предлагат друго решение.

A, добре, отдъхнах си. Не съм гласувал за герб в килия...

Какво ще съпортваш? Оцелелите след 22-ри Декември?

То между 31-ви и 1-ви никой няма да работи, надали ще се случи нещо.

Ангеле, сега виждам, че си го писал това. Не всички народи празнуват коледа и не всички народи празнуват нова година на 31-ви декември. В Бангладеш, кадето са мюсюлмани, ще си работят на пълна пара по нашите коледни празници и новата година не я празнуват. Така че отново се изказваш крайно непотготвен. И далеч не са единствения от 50-ната ни клиенти, които са така. Тъй че понякога е добра идея просто да не се обаждаш :) Не че апелирам да го направиш - напротив! Силно се надявам да продължиш да разведряваш форумното пространство с нелепите си коментари :)

Мрън, мрън. Другия мандат за БСП тогава и ще я втасаме.

Много ме кефят хора, които само и единствено мрънкат, но не предлагат друго решение.

Решения има и са предложени където трябва. И определено не мрънкаме, а констатираме.

Решения има и са предложени където трябва. И определено не мрънкаме, а констатираме.

Къде трябва?

Добре де, кажи едно решение. Идват изборите след няколко месеца, отиваме да гласуваме и какво правим? За кой си пускаме бюлетинките? Или не пускаме бюлетинки и чакаме да спечели ония дето вкара повече цигани с рейсове от съседните държави да гласуват?

Трябва да си нахакал музиката до след макса и да си тотален непукист, че да не се усетиш. Аз на едната или на двете предни имах РАЗХЛАБЕНИ болтове и си викам: майка му стара, от къде се взе този странен шум. Обаче не правя връзката, че преди 30, 40 мин съм сменил гуми(при гумаджия). Спрях и не знам защо почнах да ги ритам(по-точно да ги натискам гумите). Няма логично обяснение защо го направих, може би чаках да чуя звук и опааа...предната/ите се клатеха и веднага ми просветна, че гумаджията е за еВане с пощипване и скубане :angry1

Миналата зима ми падна гума в движение, има притракване и приплъзване, аз мислех, че е от снега и се чудя що на 4х4 не ще да зацепи.

Това став в София, след като един час преди това съм дошъл от Пловдив, добре че не се качих на магистралата, просто не стигнах. Колегата дето се грижи за колите каза: Пич опитали са се да ти крадът гумата.

Къде трябва?

Добре де, кажи едно решение. Идват изборите след няколко месеца, отиваме да гласуваме и какво правим? За кой си пускаме бюлетинките? Или не пускаме бюлетинки и чакаме да спечели ония дето вкара повече цигани с рейсове от съседните държави да гласуват?

Всеки сам си прави равносметка, ти си пълнолетен, сравнително интелигентен и не вярвам, че сам не можеш да дадеш оценка на всичко ставащо до тук и какви алтернативи имаме пред нас.

Нямам намерение да навлизам в политически полемики с теб. В горния си пост просто изразих съгласие с Раптора.

Всеки сам си прави равносметка, ти си пълнолетен, сравнително интелигентен и не вярвам, че сам не можеш да дадеш оценка на всичко ставащо до тук и какви алтернативи имаме пред нас.

Нямам намерение да навлизам в политически полемики с теб. В горния си пост просто изразих съгласие с Раптора.

"Сравнително" интелигентен? Тва ми прозвуча като "можеш да си вържеш обувките и до там". Както и да е.

Аз от политика не разбирам, та няма да споря за нищо. Попитах те теб каква алтернатива има, защото аз лично друга алтернатива освен това да не гласувам изобщо - не виждам.

Ако не гласуваш поне си вземи друго гражданство - барем като си турист, да ползваш екстрите на другото поданство.

Ако не гласуваш поне си вземи друго гражданство - барем като си турист, да ползваш екстрите на другото поданство.

Затова искам да разбера според charmock каква е алтернативата на ГЕРБ при изборите, които са поставени пред нас в момента. Защото нямам намерение да не си дам гласа.

Затова искам да разбера според charmock каква е алтернативата на ГЕРБ при изборите, които са поставени пред нас в момента. Защото нямам намерение да не си дам гласа.

Лично аз смятам да дам глас на националистите, мисля, че Европа, вече се превръща в едно огромно гето. И все повече такива партии ще печелят в бъдеще.

Лично аз смятам да дам глас на националистите, мисля, че Европа, вече се превръща в едно огромно гето. И все повече такива партии ще печелят в бъдеще.

Кажи ми че под националисти нямаш предвид малоумниците от Атака, моля те

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...