naka_g Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Дом на Културата "Борис Христов". За тия пари два нови от същия калибър могат да се построят! Къде е сега курвата Здравка, опа, Кани Даназирева, правен защитник на изпълнителя? Къде й е сега лаещата Дзурла? И къде е оня мазен плондир, бившият кмет? Опа, той е в Аквапарка на захранка. Мазни, долни помияри! Дани свирката си е общински съветник, нали и кмет се опита да става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 "Тихо се сипе винцето пак, гладно пощипвам свинския крак. Чичо замръзва, пиян като пън, снощи одрайфа всичко навън. В плевника къкри казан под капак, джибре залива къщния праг Шаро похлъцва и клати глава: "Леле, надрах се като свиня!". Шаро е още малко прасе, може ли Шаро да разбере, кой ще заколим още сега? Чакай, не бягай – майче разбра!" Добро утро. Ред.2 Момчиле, поздрав https://www.youtube.com/watch?v=2Sar5WT76kE Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 "Тихо се сипе винцето пак, гладно пощипвам свинския крак. Чичо замръзва, пиян като пън, снощи одрайфа всичко навън. В плевника къкри казан под капак, джибре залива къщния праг Шаро похлъцва и клати глава: "Леле, надрах се като свиня!". Шаро е още малко прасе, може ли Шаро да разбере, кой ще заколим още сега? Чакай, не бягай – майче разбра!" Добро утро. ======================== Излитам по трасето Пловдив-Крушево-Банкя... Черния дроб отсега пише молби и протести... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 И аз като дедо, дето днес писа какво било по неговото време......ще кажа, че днешната музика не е като едновремешната музика. Откак излезнаха тия компютри, единствено саундът се подобри, но пък идеите отидоха в 9-та глуха - основно циклене и друго няма...а едно време хората пееха и свиреха и ако не си добър, дори и в студио не може да влезнеш, пък и да влезнеш, нали ако не го можеш, трябва да повтаряш до припадък, щото по онова време най-много лентата да резнат и толкова, а пък студийното време скъпо, продуцентът се нерви...А сега може-не може...изпява го колкото да не е без хич и тръгва с думите - карай, ще го оправиш с компютъра. Лошо, Седларов - лошооо....ама добре, че другиден светът свършва, че да се оправим. По повод на музиката. Прецъквам вчера каналите и стигам до MTV и тече някаква реклама с най-новите изпълните на 2012. Нито един от тях не ми беше познат, някои песни ги бях чувал по радиото или телевизията, но като визия ич не ми бяха ясни. Отделно че всичките ми мязаха на по 16 - особено момченцата певачета. След рекламата започна някакво предаване "Какъв съм бил на 17", след това следваше някакво друго за живота на тийновете . Бах тая МУЗИКАЛНА телевизия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 MTV Цитирам учителката ми по психология от гимназията: "MTV е чиста проба мивка!" Това е преди 10 години, представям си сега какво е положението Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Комерсиализма уби и транс музиката.. http://www.youtube.com/watch?v=XHkT3fUIMMw Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 а така да не ми се работи... Никога не е било тва! Ай да идва тоя край на света и да се свършва с т'ва прасе Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Две седмици почти никаква работа и сега изведнъж всички се сещат, че им трябват разни неща преди празниците. Едни даже ме питаха дали 600 стр може да бъдат преведени за утре Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Може... ама в Google Translator... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Всичко живо се сети, че трябва да работи преди Коледа. Само интернетът отказа, да го ева. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Пффф, тъпня майна, тъпня.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 К'во ми ревете, аз съм дежурен със 24-часовия съпорт баш между 31-ви и 1ви... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 К'во ми ревете, аз съм дежурен със 24-часовия съпорт баш между 31-ви и 1ви... Какво ще съпортваш? Оцелелите след 22-ри Декември? То между 31-ви и 1-ви никой няма да работи, надали ще се случи нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Аз бачкам от McDonalds, щото нетя у офиса угасна. Катастрофа. УжасТ. Не мога повече така. Искам краят на света да дойде! По възможност утре! И некви пиксели на монитора умреха! Ибаси мамата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 К'во ми ревете, аз съм дежурен със 24-часовия съпорт баш между 31-ви и 1ви... Пеше, наказват ли те или ти обещаха много пари? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Тъй, края на света дойде, отивам да свърша...В кенефа. Може после да напиша колко гъсто е било лайното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Искам и информация за цвета по системата RAL! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 А към колко часа тряяя дойде " Краят " . Тази вечер в 00:00 или трябва да чакаме до началото на 22.12.2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Искам и информация за цвета по системата RAL! 1036 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 27 Science Fictions That Became Science Facts In 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Пеше, наказват ли те или ти обещаха много пари? Два дена отпуск, плюс всяко обаждане са ми извънредни часове. Реално погледнато се тегли томбола и се изтеглиха админи за различните дни. А към колко часа тряяя дойде " Краят " . Тази вечер в 00:00 или трябва да чакаме до началото на 22.12.2012 В Сува, Фиджи часът е 7:42, 21-ви декември. Ако изключим циклона, който ги е ударил понеделник, ако е настъпил края на света - то е пожалил нашата USSD платформа, защото току що се вързах на нея... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Ваньо не знам дали ще става премиер, но утре като започне да свършва света и след това като започне на ново, аз ще стана Император. Само да знаете.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 Ваньо не знам дали ще става премиер, но утре като започне да свършва света и след това като започне на ново, аз ще стана Император. Само да знаете.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 А... не бе. Аз не питам. Аз предупреждавам. Пък ти с тия печатчета, по добре се моли за централен удар с астероида, че при НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД ще водиш деловодството.... на целия свят! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted December 20, 2012 Share Posted December 20, 2012 През последния един час вкъщи се разваля какво ли не. Настръхвам като си помисля кой ли майстор би ни уважил по празниците. Краят на света идва - няма лъжа, няма измама. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.