vinyl_master Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Ама, Ванка, само преди няколко дена имахме мнение "Защо, подяволите се опесачава" уж, че било топло не че не било превантивно. Да, определно ще стане криминално вечерта и утре сутринта, ако няма някакви действия Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Ама, Ванка, само преди няколко дена имахме мнение "Защо, подяволите се опесачава" уж, че било топло не че не било превантивно. Да, определно ще стане криминално вечерта и утре сутринта, ако няма някакви действия Темата преди няколко дена беше коренно различна. Тогава тепърва се затопляше. В момента имаме снеговалеж и посока на температурите надолу. Почти съм сигурен, че никакви мерки няма да се вземат. За късмет утре ме чакат 800км по пътищата, за радост само 200км в Бг. Извън страната не ме притесняват в какво състояние ще са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 И преди време беше така - караш по добре изчистени пътища в Европа и Сърбия, влезеш в България и се сблъскваш рязко с мизерията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Какъв по-точно трябва да е СНЕГОРИНА в точно тоя момент в точно този град. Дори в кварталната ми уличка към момента НЕ може да натрупа. След обяд може бирата да се изстуди...ама към момента е все още топла От ГЕРБ и Макларън са виновни!!!!!!! Аз обичам да пътувам в това време, защото си е живо приключение. Ако имам достатъчно време, с удоволствие го правя. И аз така, Ванка - трябва да има Якшан! С нови зимни гуми съм и с малка работилница и вериги в багажника - грам не пука колко ще вали, доказано газя добре в 30см сняг без път отдолу. Минава ми през главата, че никога не съм пил Йегермайстер. Нищо съществено. Боза между ликьор и ракия. Иначе има интересен, екзотичен вкус. И цена. Това лято го пих на Слънчев, но не съм сглупявал да се напивам с него. Брат ми и компания с бутилки го млатеха, ама младото си е младо - нищо им няма... Децааааа! Реших го. Като стана премиер, ще забраня махмурлука. Със закон. Жив да си!!!! Нека реването, че улиците не са подсушени започне сега! :D Е то почна преди да се намокрят! Тука нали имаме отговорни лица от Чистота, Емил Чолаковци и т.н. И преди време беше така - караш по добре изчистени пътища в Европа и Сърбия Аре малко по-полека със Сърбия викам аз. Да не пускаме видеоматериали от близките седмици. Стига ревали бе! Миналата зима минахме през -30 и се справихме отлично за такива кошмарни катаклизми! Някой гледа ли напоследък какви апокалиптични новини се разнасят, че паднало някъде в Европа до -27 и хора умират и прочее? Ай сиктир! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 ... -30 ... кошмарни катаклизми! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Аре малко по-полека със Сърбия викам аз. Да не пускаме видеоматериали от близките седмици. Стига ревали бе! Миналата зима минахме през -30 и се справихме отлично за такива кошмарни катаклизми! Някой гледа ли напоследък какви апокалиптични новини се разнасят, че паднало някъде в Европа до -27 и хора умират и прочее? Ай сиктир! Не се ежи толкова де. Аз за преди 5-6 години. Оттогава насам не съм ходил натам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Не става въпрос за ежене. Не разбирам защо вечно в чуждото канче се гледа? Пешо, нещо имаш да казваш ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Не става въпрос за ежене. Не разбирам защо вечно в чуждото канче се гледа? Когато обявиха едно от първите "бедствени положения" аз бях в Австрия. Обажда ми се силно разтревожена майка ми - тука бедствено положение, няма ток, вода в разни общини, всичко парализирано... аз поглеждам навън - ами вали сняг, снегорините чистят, пътя не е сух но е само мокър - сняг натрупан няма, вижда се асфалта. Поглеждам термометъра - беше навън минус 27*С но толкова, нищо което да притесни австрийците. Идва време да се прибирам - пътищата в Австрия може да не са първа хубост (даже май дупките и кръпките им са повече от нашенските) но са добре изчистени. Минаваме през Чехия и Унгария - там също добре изчистено. В Сърбия беше леееко по-зле но пак бива. Влизаме в България и изведнъж разбираме КОЛКО сняг е валяло навсякъде, само че навсякъде хората поне малко си бяха мръднали пръста да чистят. Да подчертая дебело, че говоря за преди 5-6 години, не за сегашното положение - наблюдения тази година нямам аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Да си кажем право, всяка година е едно и също (приблизително), но ВИНАГИ има някаква агитка, която лопата за сняг не е хващала, но реве и крещи срещу местната власт, която и да е тя в момента (респективно ние с Румен се педегерберасти или каквото е там модерно). Ето ти пример с тази година - повечето машини (поне пловдивските) са едновременно снегорини и разпръсквачи. Значи видял бил Кънчо, че снегорин се движи с вдигнато гребло и веднага сере в интернет по въпроса. Ама дали е погледнал дали отзад разпръсква? В тоя ред на мисли да попитам мобо относно Герджика. Какво стана? Изведнъж булеварда взе че се изправи, както е по проект, с три платна, без грам да му пречи глупавата розова кооперация, за която се орева орталъка. И като ви казвах, че еврейските бараки и тараби отсреща са проблема, почти ме направихте съсобственик в розовата кооперация. Единствено Коста тогава правилно отбеляза, че все пак си е направил труда да застане на булеварда и да види правилната траектория. Сократце - стига ревали за глупости. Има толкова по-важни фундаментални проблеми, за които да се реве и да се крещи, дори и да се стреля, ама на мужиците им дай снегорини да търсят като дойде декември. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Ако трябва да съм честен забелязвам положителен прогрес у нас. Не става дума само за последното управление на ГЕРБ а като цяло - помня каква мизерия беше градинката до нас, помня и как тротоарите бяха затрупани с хартии и фасове и на никой не му правеше впечатление, нито се чистеше. Помня как мазилката на повечето блокове беше яко олющена, а сега поне тук-там хората са ги измазали, има и изолации сложени - верно частично, но пак е по-добре от една огромна сива стена с напукана и олющена мазилка. Пътищата помня и колко мега зле бяха дупка до дупка някъде около 95та година. Само че всички се надявахме това да се случи доста по-бързо и сегашното положение да е такова около 2002-ра година а не чак сега. И сме си свикнали да си мрънкаме че никога няма да се оправим и с такава инерция не знам кога ще отвикнем ПФУУУ одъртявам! Целия ми пост е в стил "а по мое време, какво бешеееее".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Тотев припомни още, че общината е вложила 19 900 000 лв. с ДДС в строителството на обекта. Дом на Културата "Борис Христов". За тия пари два нови от същия калибър могат да се построят! Къде е сега курвата Здравка, опа, Кани Даназирева, правен защитник на изпълнителя? Къде й е сега лаещата Дзурла? И къде е оня мазен плондир, бившият кмет? Опа, той е в Аквапарка на захранка. Мазни, долни помияри! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Дом на Културата "Борис Христов". За тия пари два нови от същия калибър могат да се построят! Къде е сега курвата Здравка, опа, Кани Даназирева, правен защитник на изпълнителя? Къде й е сега лаещата Дзурла? И къде е оня мазен плондир, бившият кмет? Опа, той е в Аквапарка на захранка. Мазни, долни помияри! Как къде - 1/4 за кмета, 1/4 за разни други. От останалата 1/2 поне 3/4-ти са чистата печалба на шефа на фирмата и пак остават 2.5 милиона някъде което също е доста парА и не вярвам да е струвал реално ремонта дори толкова. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Как къде - 1/4 за кмета, 1/4 за разни други. От останалата 1/2 поне 3/4-ти са чистата печалба на шефа на фирмата и пак остават 2.5 милиона някъде което също е доста парА и не вярвам да е струвал реално ремонта дори толкова. Тогавашният кмет е толкова тъп, че вероятно и пари не е взел... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Тогавашният кмет е толкова тъп, че вероятно и пари не е взел... Не, приказката е - толкова е тъп, че даже е дал свои пари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Грешно ме разбра. Ще спра махмурлуха. Докато си на територията на България, няма да имаш махмурлук. Искам да съм министър на спорта Нека да изчакаме още няколко часа и да видим какво ще приказвате. На мокро не можело да се опесъчава... Явно трябва да изчакат пролетта да дойде. Не че не правят точно това де. Винаги говорят за някаква причина поради която да не са си свършили работата. Довечера може да излезем малко кънки на лед да караме по улиците. убиййй ме, не помня защо съм цитирал това мнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 убиййй ме, не помня защо съм цитирал това мнение. Защото ГЕРБ и Макларън са в един отбор! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Защото ГЕРБ и Макларън са в един отбор! за ГЕРБ не ме ебе, за Мкл не ми пука :D. Но винаги е приятно да биеш тях, а не някви еднодневки Сетих се що го цитирах. С чужда кола бих карал кънки на лед с удоволствие Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Все едно да спреш гората да се разлиства. Така го определям цирка с почистването на снега КЪДЕТО и да е по света. Че лошо ли е да навали 2-3 метра да блокира всичко и да прекараме празниците с много вино и пържоли пред камината на вилата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Всяка година на 01.01. си мечтая това да се случи, поне за седмица напред... Ама тц, нивгаш не е станало...Даже времето започва да се оправя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Ставало е и пак ще става (в тая връзка гадна ти е кожата ли, че купуваш кремове за нея?) Дет се вика, дори Квазимодо е ебал, ама с акъл, не с балтон Уф RaptoR-еееее.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Всяка година на 01.01. си мечтая това да се случи, поне за седмица напред... Ама тц, нивгаш не е станало...Даже времето започва да се оправя... Има и друг проблем - Жената! - не че е наваляло, не че е непроходимо, а някой ти дудне Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Да се смееш ли, да плачеш ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Да ви уважа полово дискусията, да ви уважа...Видене, сланината ти съхне, общо взето, тая година само ти си печеливш, даже за себе си няма да правя. Ето ви Варна - да не се оплаквате. В Търново пичовете маат със ски по улиците. А вие? Мрънкала...Аз даже мислех с едни служебни ски да си тръгна, ма няма толкова сняг в Шопландия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Наздраве Насе, ще ти запазя задължително от наШто вино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 19, 2012 Share Posted December 19, 2012 Сократце - стига ревали за глупости. Има толкова по-важни фундаментални проблеми, за които да се реве и да се крещи, дори и да се стреля, ама на мужиците им дай снегорини да търсят като дойде декември. Така е, не знам дали би могъл да съществува по-фундаментален проблем от това да те управлява бивша мутра и трафикант на амфетамини. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.