Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Да, ама Европа е полудяла на тема хуманност и се стига до другата крайност и извращения...

Челен пример - свободните кокошки

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

фън факт: парите събирани с билети и СМСи едвам поркиват разходите по създаването и поддържането на системата за събирането им, т.е. тази система няма икономически смисъл. или поне така е по документи.

И не само това. Същото е и с градския транспорт - билетчетата не покриват даже заплатите на служителите. Това са "странични" пари, защото всичко това се субсидира от държавата.

Добро утро. Вали сняг. По тоя повод се сещам за стария виц:

-Геврече, геврече! - викали децата, без да знаят, че това е смъртно ранената житена питка.

Навън вали сняг и температурите са около нулата. След малко имам да обикалям доста из града. Дали ще видя на живо снегорини и опесъчаващи машини или само отявлените герберасти ще ми разправят за тях?

След малко имам машрут от Кичука, до центъра, след това улиците зад Авеню и от там към района на Метро и после може би пак Кичука. Да видим дали ще ги видя. Ако не, Виден ще може да ми разкаже за тях. Най - вече колко добре били като техника и как добре почиствали дори и парковете.

Какъв по-точно трябва да е СНЕГОРИНА в точно тоя момент в точно този град. Дори в кварталната ми уличка към момента НЕ може да натрупа. След обяд може бирата да се изстуди...ама към момента е все още топла

Нищо не разбираш! Това ще ти го обясни Румен, а не Виден. :lol:

Те и двамата са пегерберасти.

Какъв по-точно трябва да е СНЕГОРИНА в точно тоя момент в точно този град. Дори в кварталната ми уличка към момента НЕ може да натрупа. След обяд може бирата да се изстуди...ама към момента е все още топла

Да опесъчава преди да е замръзнало. Температурите са около нулата и по прогноза ще падат. Целта е да не се допусне да замръзне.

Аз днес трябваше да ходя до Русе, ама като видях времето и прогнозата виелици и навявания се отказах. Нямам спешна работа и не ми се рискува.

Миналата зима Варна - Шумен около 3 часа го взимах.

Аз обичам да пътувам в това време, защото си е живо приключение. :)) Ако имам достатъчно време, с удоволствие го правя.

Приключение си е, Шипка съм я минавал с 10-15 км/ч.

Ако са малко километри ок, но ако трябва да караш цял ден в такова време вечерта си размазан.

Минава ми през главата, че никога не съм пил Йегермайстер.

Ми малко като пиенето на спирт е, но с вкус.

Силно алкохолно, но не за напиване разбира се. Един шот само след ядене.

Минава ми през главата, че никога не съм пил Йегермайстер.

Не ти и трябва. Има вкус на нещо средно между лекарство и конска сперма. Пих такова наскоро, повече няма да повторя.

Децааааа! Реших го.

Като стана премиер, ще забраня махмурлука. Със закон.

Те баш в тоя момент срещна опозицията и то със страшна сила :laughing1: По-добре забравни идването на работа в махмурлийско състояние за сметка на лечебно прекарване в Тони 2000 с бира и шкембе....иначе ще трябва и аз да пускам кандидатура за премиер :laughing1:

Нека да изчакаме още няколко часа и да видим какво ще приказвате. На мокро не можело да се опесъчава... Явно трябва да изчакат пролетта да дойде. Не че не правят точно това де. Винаги говорят за някаква причина поради която да не са си свършили работата. Довечера може да излезем малко кънки на лед да караме по улиците.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...