Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Някой си Paul Rand го е написал. Май е политик в USA, ако правилно съм разбрал от фейсбука на една приятелка
За подобно нещо в България ще арестуват детето... Или поне ТВУ

Млъкни бееее!!!! Изверг! Как ни изтезава не е истина!

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Млъкни бееее!!!! Изверг! Как ни изтезава не е истина!

За да те подразня още малко ето ти една снимка от вчера. Отзад се вижда гондола и една от носещите колони на прословутия "Peak 2 Peak" лифт, минаващ над бездната между двете планини. :P

154449_4326846884267_457692392_n.jpg

3 еднорога с по чифт цици :lol:

или пък силиконови елфически девойки... :laughing:

За да те подразня още малко ето ти една снимка от вчера. Отзад се вижда гондола и една от носещите колони на прословутия "Peak 2 Peak" лифт, минаващ над бездната между двете планини. :P

И продължава да дразни гадината... :lol:

Спри се бре човек, окапаха ни лигите тука... :cry

Магданозен, лятно време тоя курорт е светата земя на планинското колоездене... Та за това така неблагородно му завиждам на кръстника...

ще отваряме ли взаимоспомагателна касичка "Утепи годфадър = спи спокойно" или "Няма сняг = няма годфадър"? :)

или поне да се надяваме незлобливо спестяванията да му се стопят като снега на южния склон на Снежанка :blush:

Магданозен, лятно време тоя курорт е светата земя на планинското колоездене... Та за това така неблагородно му завиждам на кръстника...

Чувал съм аз туй-онуй...А и лете и зиме, все си е 'арно там...

Зашлевих си няколко шамара, за да се мотивирам да почистя и подредя стаята. Не помогна - нацупих се на себе си заради нанесените телесни вреди и сега на инат нищо няма да барна. :ninja:

За бога, братя, не допускайте по никакъв начин да се инсталира това уникално говно skype-click to call plugin!!! Мамичката им долна, кайсиите им да изсъхнат майкроасфтски и банда анадолци да ги шибат!!! angry1.gif

За бога, братя, не допускайте по никакъв начин да се инсталира това уникално говно skype-click to call plugin!!! Мамичката им долна, кайсиите им да изсъхнат майкроасфтски и банда анадолци да ги шибат!!! angry1.gif

Че изключвай го де

Зашлевих си няколко шамара, за да се мотивирам да почистя и подредя стаята. Не помогна - нацупих се на себе си заради нанесените телесни вреди и сега на инат нищо няма да барна. :ninja:

Може да пробваш да се самоосъдиш за нанесените леки телесни повреди - току виж помогнало...

...Мамичката им долна, кайсиите им да изсъхнат майкроасфтски и банда анадолци да ги шибат!!! angry1.gif

Не кради лафовете на Чефо...особено това с анадолците...

Че изключвай го де

Изключвай?!? UNINSTALL, майка му циганска долна!!!

Не кради лафовете на Чефо...особено това с анадолците...

Ти на мене за Стефчо нЕма ми говориш! laughing1.gif

ЕДИТ:

В тая връзка

Четвъртит с контра грайка и засилка от Джумаята....другото няма да го казвам :angry:
КЛАСИК!

Аз съм сложил skype.com в /etc/hosts да препраща към 127.0.0.1, за да не си позволява волността да ми ъпдейтва насила нещо по-старо от 5.0 (щото 4.0 не работи вече).

(щото 4.0 не работи вече).

Може, но за тази сметка версия 3.5.0.239 работи :). С нея съм на главния компютър. Така и не свикнах с новия скайп. Call me Mr.Old fashion. :)

Да ви видя как ще свиквате с Windows 8 и неговия скайп

Това малко като icq 2000 - последната свястна версия на icq без реклами и чудеса (май тази беше)... после се насраха, накрая AOL ги купиха, донамазаха ги и съсипаха всичко.

PS: Стана ми любопитно на какво прилича ICQ-то в момента и изобщо живо ли е още... оказа се живо при това са разкарали рекламите... леко след дъжд качулка - като престанаха да ги ползват разкараха мега-досадните си реклами.

Още не мога да си обясня как/защо хората решиха да минат на скайп, освен че в Q-то нито файлове можеха да се пращат (фърляш боб и ако стане) нито voice-a им работеше (работеше когато му е кеф и ако си нагласил рутери и прочее)...

PS: Стана ми любопитно на какво прилича ICQ-то в момента и изобщо живо ли е още... оказа се живо при това са разкарали рекламите... леко след дъжд качулка - като престанаха да ги ползват разкараха мега-досадните си реклами.

Още не мога да си обясня как/защо хората решиха да минат на скайп, освен че в Q-то нито файлове можеха да се пращат (фърляш боб и ако стане) нито voice-a им работеше (работеше когато му е кеф и ако си нагласил рутери и прочее)...

ICQ винаги е работело, работи и до днес, аз си го ползвам. Също така винаги си е имало кракове за елиминиране на всякакви реклами в главния прозорец, както и тези в прозореца за съобщения. За всяка версия си правеха хората, аз винаги съм го ползвал и реклами не съм гледал. Между другото и файлове си се пращаха успешно, дори прилични видеоразговори съм водил. И винаги съм смятал, че е много по-приятно от Скайп, но за съжаление стадния принцип ни принуждава да го ползваме и него.

Имаше предвид да махаш отметката при инсталация.

Никакви отметки няма, това говно дойде впоследствие (наскоро) и пожела да се инсталира, не подозирах, че е подвижна кошница с лайна и проблемосъздател. Сега вече знам.

Може, но за тази сметка версия 3.5.0.239 работи :). С нея съм на главния компютър. Така и не свикнах с новия скайп. Call me Mr.Old fashion. :)

Единствената причина, поради която махнах 3.8 беше, че не ми работеше коретно с известяванията при Windows 7. Тоест няма мигане, намигане и т.н. при съобщения. С каква OS си?

... ICQ-то в момента ...
Аз ползвам браузърската версия, понеже майка ми не желае да премине на скайп... Иначе като клиент, според мен QIP са избора...

Имаше предвид да махаш отметката при инсталация.
С махната отметка пак напъва да си навира ъпдейтите...

ICQ винаги е работело, работи и до днес, аз си го ползвам. Също така винаги си е имало кракове за елиминиране на всякакви реклами в главния прозорец, както и тези в прозореца за съобщения. За всяка версия си правеха хората, аз винаги съм го ползвал и реклами не съм гледал. Между другото и файлове си се пращаха успешно, дори прилични видеоразговори съм водил. И винаги съм смятал, че е много по-приятно от Скайп, но за съжаление стадния принцип ни принуждава да го ползваме и него.

До един момент си го краквах сам - отварях ехе-то и редактирах ресурсите като разкарвах поленцето за рекламите. После го направиха по-умно и минах на qip после на миранда, накрая на трилиан, само че останаха 3ма човека на кръст и тях ги имам и в скайп.

А видеоразговори и пращане на файл може да ме цунеш отзад. Работят ако интернета ти е ръгнат направо в машината. Имаш ли някакъв рутер с firewall отпред шанса да работи е нищожен

Аз ползвам браузърската версия, понеже майка ми не желае да премине на скайп... Иначе като клиент, според мен QIP са избора...

Голяма грешка са QIP - толкова спам от руснаци не съм имал и то на email-и които съм писал в съобщения, които съм пращал а не съм ги слагал в никакво contact info. Отделно спам-а който идваше от тях и заобикаляше на QIP-то въпроса. Може и да са го оправили, аз след 1 седмица тормоз го деинсталирах тъй и тъй нямам никой вече там. Иначе много ми харесваше защото е единственото с шорткъти а не като скайпа да трябва да цъкам с мишката за да излезе, но пък с многото монитори той обикновено си седи на единия и направо поглеждам кой "досажда" и ако трябва цъкам да отговоря.

Trilian-a е свестен обаче (нищо че няма шорткъти) освен това е клиент за какво ли не a имат и платена версия, така че може да им се разчита. При това работи и на MAC даже. Само дето в тези дето поддържа нямам никой а скайп предпочитам да си ползвам техния клиент

Никакви отметки няма....

По цял ден ги слушам тия. :) Тва кво е тогава? Инсталирало ти е ъпдейта и не си му махнал отметката. Нищо, никога не се инсталира самичко. Ако се инсталира самичко - значи е вирус.

Skype-Click-to-Call.jpg

Единствената причина, поради която махнах 3.8 беше, че не ми работеше коретно с известяванията при Windows 7. Тоест няма мигане, намигане и т.н. при съобщения. С каква OS си?

С махната отметка пак напъва да си навира ъпдейтите...

Compatibility Mode > Windows XP SP3?

Ъпдейтите за Скайп нямат нищо общо с отметката за Skype Click To Call при инсталация. Ъпдейтите спокойно можеш да не ги приемаш като не искаш. Цъкаш си му "Не искам да ме ъпдейтваш" и си ползваш. Още повече, че ъпдейт сървъра на скайп надали е www.skype.com.

Не разбирам защо обаче, при положение, че това е толкова разпространена програма, някой може да не иска да инсталира ъпдейти за СИГУРНОСТ.

С две OC съм. 7 за ежедневие и XP за работа. Аз му свикнах с неизвестяването под Вин7. На XP си мига, но него го използвам по-рядко, когато имам работа.

Хер Вукс, скайпа наистина не се влияе от това, че си му дал отметката за ъпдейти, но донякъде и веднага обеснявам. Програмата не ми се ъпдейтваше или поне си питаше, когато иска да се ъпдейтне до момента, в който бях заредил 2 скайпа - стария от настолния комп и най-новата версия от лаптопа. След това каквото и да правех програмата се ъпдейтваше автоматично. Преинстална я, сложа стара версия, ресна компа и вече е най-новата. Наложи се да спра automatic updates на бозата, за да спре да се ъпдейтва...

Отделно plugina от браузъра се забранява лесно ако си го инсталирал. Не пречи и да деинсталираш скайп и да го инсталираш без него но все пак.

Наложи се да спра automatic updates на бозата, за да спре да се ъпдейтва...

Това не би трябвало да има пък нищо общо с ъпдейта на скайп или хром или коя да е друга програма... поне на теория

А видеоразговори и пращане на файл може да ме цунеш отзад. Работят ако интернета ти е ръгнат направо в машината. Имаш ли някакъв рутер с firewall отпред шанса да работи е нищожен

Аз да съм говорил нещо за рутери и файъруоли??? Може ти да ме цунеш отзад. laughing1.gif

По цял ден ги слушам тия. :) Тва кво е тогава? Инсталирало ти е ъпдейта и не си му махнал отметката. Нищо, никога не се инсталира самичко. Ако се инсталира самичко - значи е вирус.

Абе Вентилатор! Скайпът ми е инсталиран преди не знам колко време, вече дори не помня, минали са месеци от последния ъпдейт! Това говно започна да се дъни преди няколко дни, след като тъпата програма ме попита искам ли да инсталирам "новата и подобрена версия" на не-знам-си-кой насран плъгин и аз без да гледам се съгласих. Респективно Хром се побърка като днес вече на всеки рефреш откачаше, че скапаното говно било крашнало и блокираше, та съответно разкарах боклука из основи. Сега по-ясен ли съм?

Хер Вукс, скайпа наистина не се влияе от това, че си му дал отметката за ъпдейти, но донякъде и веднага обеснявам. Програмата не ми се ъпдейтваше или поне си питаше, когато иска да се ъпдейтне до момента, в който бях заредил 2 скайпа - стария от настолния комп и най-новата версия от лаптопа. След това каквото и да правех програмата се ъпдейтваше автоматично. Преинстална я, сложа стара версия, ресна компа и вече е най-новата. Наложи се да спра automatic updates на бозата, за да спре да се ъпдейтва...

Никога съм нямал такива проблеми аз, но е много вероятно скоро да спрат от Microsoft старите версии, защото не са разработени от тях, най-малкото, и не могат да поддържат качество на услугата.

А и все още не разбирам защо настоявате да ползвате стара версия при положение, че новите имат разни благинки, а последната пък има и по-хубав дизайн от предишните.

Като не съм искал да ъпдейтвам, не ми се е ъпдейтвала. Под "преинстална" имаш предвид само от контролния панел или и физически затриване на всичко свързано със Скайп на компютъра? Папки в ROAMING, LOCAL и разни други.

Това говно започна да се дъни преди няколко дни, след като тъпата програма ме попита искам ли да инсталирам "новата и подобрена версия" на не-знам-си-кой насран плъгин и аз без да гледам се съгласих.

Ти и предния път беше ясен, но май аз не съм бил ясен.

Инсталирало ти е ъпдейта и не си му махнал отметката.

Аз май същото съм ти казал...

Ако ти е ъпдейтнало плъгина, значи и преди си го имал, просто новата версия ти се е издънила. Все тая.

То без такива темпераментни компютри като твоя, които сами си инсталират някакви неща, посещават си разни сайтове и си въвеждат информацията за кредитните карти на ползвателите, щях да съм без работа.

Скайнет?

След това каквото и да правех програмата се ъпдейтваше автоматично. Преинстална я, сложа стара версия, ресна компа и вече е най-новата. Наложи се да спра automatic updates на бозата, за да спре да се ъпдейтва...

Нали Микрософт ги купиха и сигурно са ги добавили мамицата им нахална!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...