Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Иначе конфига е ПЕРФЕКТЕН за мен - на десния монитор върви някой сериал, в средата основните неща + Lineage, отляво още един Lineage.

3 Full Screen приложения на един компютър на 3 различни монитора? Няма как да стане.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

3 Full Screen приложения на един компютър на 3 различни монитора? Няма как да стане.

За това каза, че е разделен от машини -> 3 монитора , 3 машини.

Освен ако не говори какво иска да пусне, а не как е сега.

Иначе 2 виртуалки и ги цъква по мониторите и пак става. Но иска яка машина.

Машините може спокойно и да са сегашните, просто прикачени към съответните монитори. Изобщо защо коментираме тъпи и очевадни подробности? biggrin1.gif

За това каза, че е разделен от машини -> 3 монитора , 3 машини.

Освен ако не говори какво иска да пусне, а не как е сега.

Иначе 2 виртуалки и ги цъква по мониторите и пак става. Но иска яка машина.

Аз разбрах как е сега, но по това, което прочетох, реших, че става въпрос за това как иска да стане. На снимката имаше само един компютър с 3 монитора, а се споменава "конфига", та се подразбира, че се говори точно за такава конфигурация.

И с виртуални машини пак няма да стане, защото те сами по себе си са FULL SCREEN приложения. Трябва и трите неща да са в прозорци.

Ангеле, що цепиш ст'инката на 4 всеки път - карай го по-наедро, празници идват...:))

Не мисля, че цепя каквото и да било. Просто се аргументирам и казвам на Raptor-a че това, което реших, че иска - няма как да стане.

Да, ама в 90% от случаите никой не те пита и не очаква да се аргументираш - просто ти си мислиш, че някой чака отговор от тебе...и между другото от това идва и първото ти място в топ-а за брой постове. ;)

Както казах и преди - 2 виртуалки и всяка на отделния монитор.

http://www.vmware.com/support/ws5/doc/ws_running_display_multiple_monitors.html ето даже са го обяснили. Но пак повтарям, за целта иска машина. Особено ако искаш да пускаш виртуалки, на които да пукаш игри.

Мани тая работа, това си е сетъп за дедото, ако ме питаш...само дето на дедото няма да му харесат малките размери на мониторите. :lol:

И таз добра. Как ще го пробутваш тоя полуфабрикат... Тука липсват 20-30 духалки, които да го топлят. Не виждам и най-святото за всеки мъж място - кенефа. Къде ще изпуща дедо къртицата из дупката.? Дори няма и да повдигам темата с липса на 50-годишни отлежали пивки елексири.

Възмутен съм! :ghost

ПС. От възмутата ми се прияде чипс и отивам да си взема!

Раптъре, я пусни една снимка да видя как си подредил твоите монитори.

Да, ама в 90% от случаите никой не те пита и не очаква да се аргументираш - просто ти си мислиш, че някой чака отговор от тебе...и между другото от това идва и първото ти място в топ-а за брой постове. ;)

В случая, mIRCata отправи отговора си към мен и трябваше да се аргументирам. Пък и това е форум, до колкото знам. Ако някой пише нещо и не иска друг да има отношение, или да използва лични съобщения, или да си пише по Фейсбук/Скайп, или да напише името.

Броя на постовете ми е далеч от писаниците ми в тази тема. Тук имам едва 3000. ~25% от всичките ми мнения във форума. А от тези 3000, голяма част са в резултат на ей такова чоплене, като това дето ти го правиш в момента. На 2 мнения по темата, 3 мнения с ненужни обяснения провокирани от лични нападки.

Както казах и преди - 2 виртуалки и всяка на отделния монитор.

http://www.vmware.co...e_monitors.html ето даже са го обяснили. Но пак повтарям, за целта иска машина. Особено ако искаш да пускаш виртуалки, на които да пукаш игри.

Както и аз казах преди, VMWare сами са го обяснили, че на мен не ми вярвате.

Цитат от това, което си пуснал.

Note: If you switch to full screen mode, VMware Workstation always uses the primary display. To use multiple monitors, you must use either the normal (windowed) mode or quick switch mode.

Раптъре, я пусни една снимка да видя как си подредил твоите монитори.

Мани, мани - грозна картина... Неудобна работа. Отделно че се кривя на прост кухненски стол... biggrin1.gif

cimg7079.jpg

vil2_plafond.gif

Как може И от подобни дребни майтапи спор да направиш ?!?!?!?

Facepalm14.gifFacepalm14.gifFacepalm14.gif

Как може И от подобни дребни майтапи спор да направиш ?!?!?!?

Аз с никой не споря. Вие спорите с мен. Ми спрете се! То пък не може на всичко, което кажа да ми опонирате. Да не сте на 11?

То с теб май никой не спори, ама и ти нали всичко приемаш я за спор, я за заяждне....карай, никога няма да се ожениш, щото никоя няма да те изтърпи 24/7, ама пък и женитбата не е кой знае какъв келепир, та.....:P

@Рапторе, наистина грозна картинка (особено и с кухненския стол)...да вземеш да си подобриш веднага работно-битовите условия, че даже и за чашата гледам няма място! :cry

То с теб май никой не спори, ама и ти нали всичко приемаш я за спор, я за заяждне....карай, никога няма да се ожениш, щото никоя няма да те изтърпи 24/7, ама пък и женитбата не е кой знае какъв келепир, та.....:P

Не съм аз тоя дето спомена думата спор самоче...

Пък тва за женитбата, боба така ли казва? Аз 24/7 във форума ли ще си комуникирам с тая моята жена?

Пък и ако ме дразни до толкова, че да споря с нея, както е в случая с форума, закво ми е?

Мани, мани - грозна картина... Неудобна работа. Отделно че се кривя на прост кухненски стол... biggrin1.gif

cimg7079.th.jpg

Да, бая тясно изглежда. Махаш принтера и ставаш мед - както казва гусин Донът :D

Ей ма и мен - преди и сега (временно съм с 2 монитора, докато си оправя втория компот)

27465464.th.jpg54579990.th.jpg

Пушката е, ако някой ме ядоса. :bgrin:

Да, бая тясно изглежда. Махаш принтера и ставаш мед - както казва гусин Донът :D

Не че ми е чак тясно, но комбото наистина пречи. Така и не мога да измисля къде да го хакна, а не ми се ще да го "кова" на стената зад лаптопа... Иначе бюрото е идеално със своите 160х165. Повече не е нужно, най малкото защото нищо друго не държа по него. Другото много важно нещо е стола, но там съм много труден... Отделно е всекидневна и не мога да слагам какво да е, та става мазало в избора... Засега се ядват нещата, но в бъдеще ще има реконструкции.

А двата и повече монитори са ви за....? :D

На мен лично, точно 3-4 пъти ми се е налагало да имам повече от 1 монитор в къщи.

На работа обаче е много по-удобно като са 2, отколкото ако е само 1.

Отлично е! Аз в момента съм така, но разделно с три машини, като отляво много неудобно ми стои лаптопа...

Иначе конфига е ПЕРФЕКТЕН за мен - на десния монитор върви някой сериал, в средата основните неща + Lineage, отляво още един Lineage. Само че при подобна лиготия ще настигна Чистачите по размери за година....

Само бирата липсва, нали? :beer:

Мани тая работа, това си е сетъп за дедото, ако ме питаш...само дето на дедото няма да му харесат малките размери на мониторите. :lol:

Малки са и е неудобно по този начин на леглото. Главата ти няма как да я подпреш. По-скоро като моето бюро ти трябва с поставка за крачетата отдолу. :)

И таз добра. Как ще го пробутваш тоя полуфабрикат... Тука липсват 20-30 духалки, които да го топлят. Не виждам и най-святото за всеки мъж място - кенефа. Къде ще изпуща дедо къртицата из дупката.? Дори няма и да повдигам темата с липса на 50-годишни отлежали пивки елексири.

Възмутен съм! :ghost

:rofl: :rofl: :rofl: :bowdown: :bowdown:

То моето бюро за един комп е почти 2 пъти по-голямо от това с 3-те ...

Моето е 2.30х1.30 (в метри) :)

Не че ми е чак тясно, но комбото наистина пречи. Така и не мога да измисля къде да го хакна, а не ми се ще да го "кова" на стената зад лаптопа... Иначе бюрото е идеално със своите 160х165. Повече не е нужно, най малкото защото нищо друго не държа по него. Другото много важно нещо е стола, но там съм много труден... Отделно е всекидневна и не мога да слагам какво да е, та става мазало в избора... Засега се ядват нещата, но в бъдеще ще има реконструкции.

Видене, сериозно, ела да и покажа бюрото си в офиса преди да правиш нещо. Ела и виж какво съм направил аз ще докарам някой елексир по случая. Може и днес може и утре вечерта след 7-8... Чувствай се поканен

На мен лично, точно 3-4 пъти ми се е налагало да имам повече от 1 монитор в къщи.

На работа обаче е много по-удобно като са 2, отколкото ако е само 1.

3 е оптимума ако са големи. Иначе аз и за 5 се сещам какво да слагам на тях, че и на 6ти ще намеря работа...

Малки са и е неудобно по този начин на леглото.

Пфу, знаех си... :P

Аз пък няма да снимам нищо, че при мен е най-зле и ще се уплашите...ограден съм на 360 градуса, които са цепнати само на едно място, за да мога да си стигна до въртящия стол. :laughing1:

Вярно, поради естеството на работата ми имам доста повече неща с които боравя, ама наистина си е доста зле положението - отпред имам 27" монитор, 32-канален аналогов + един друг цифров миксер, малък телевизор, втори 21" монитор...отдясно имам 2 рака с HDD-рекордер, още един мишпулт, компютъра, 3 усилвателя, принтер, видеорекоррдери и друга машинария....отзад имам 2 стандартни кийборда един над друг, а отляво ми е пианото. Въобще - трагедия...постоянно имам синки от ударите тук и там, докато влизам и излизам през просеката. :cry А...забравих да спомена, че фронтално на второ ниво, точно под големия миксер имам и втори компютър, който ползвам само за MIDI към и от синтезаторите и пианото, а за лаптопа остава възможността само да бъде ситуиран върху допълнителна подложка близо до пианото... :ninja:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...