Curunir Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 PARTY UUUUUUP! Айде, 100 човека в офиса, всеки носи храна и пиене, торти, мезета, чипс, водка, сокове. Предпразничен idle! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 "Официалното" заключение от курса ми по психическа подготовка гласи:"Способен да издържа в стресови ситуации, хладнокръвен, с бързо и комбинативно мислене.При подлагане на шокови моменти реагира в нормите, но иначе психически лабилен." Ха!!!Тия са толкова психолози, колкото и козата на баба Пенка комшийката!!!Яд ме е само, че се записах на тоя КУРс. Деба и тия от абв-то дигнали пощата на 4гб Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 ''Есен, есен - умиращ сезон, кратка песен, сега полутон..." ''И тъй, загубил в сетен дъх доверие, започнах да разпитвам плахо хората: къде започва пътя към надеждата и свършва кръстопътя на умората?'' "Отново сам вървя, в дъжда сълзите крия Падащите капки гласът ми заглушават Студен безкрай като тъга се движи Угасва огъня в сърцето ми" Но иначе - заверих семестъра и ся съм...без работа Време е за маса филми, че има бая да наваксвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Може ли по темата "Осигуряване на минимална заплата" да има 13 отговора, а иначе "По какъв начин виси края на тоалетната ви хартия" се шири с 2 страници отговори, а да не говорим за "Фонда на закъсалите алкохолици"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 може, що да не може. аз например рядко влизам в друг раздел, освен тя и той щото ми е омръзнало цял ден проблеми, главоболия и ми се иска малко нещо по-весело. за другите незнам, ама аз дори е съм я видял темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Пореден рожден ден тази вечер...Rock you like a hurricane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Период, в който въпросът "какъв е смисълът от борбата с всички тия шитове" доста често ми излиза на дневен ред... Също... защо, по дяволите, все ми налитат гейове и дебелани? Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Най-накрая почивка, най-накрая ще се наспя като хората (макар че се съмнявам някой да се е насладил на хубавия момент да се излежава до късно в леглото,скоро...) Пък и времето е подходящо за малко ски релакс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Чувствам се сдъвкан, смлян и повърнат от машината на обществото ни. Точно в този момент не откривам и грам сила, за да продължа да се боря за правото си да бъда нещо различно от сивата маса. Не знам в кой тъжен момент просто ще посивея и аз... Led Zeppelin - That's The Way Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Не мога да повярвам, че утре ще имам възможност да спя до обед. Две седмици не съм се наспивал и се чувствам тотално изцеден, макар и принципно щастлив. Обичам празниците Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Може би просто започваш да откриваш, че не си толкова уникален колкото си си мислел през всички тези години. Рано или късно трябва да се случи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Тва, дет каза, не мога да го свържа с нито един от горните постове. Не знам защо, но коледата последните 2 години, не ми минава весело. Минава като поредния делник... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Свързва го към моя пост. Никога не съм се смятал за по-уникален от който и да е било. Просто винаги съм се опитвал да бъда себе си. Това, което почувствам отвътре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Тия дни отивам да кръводарявам.И да пикая на цялата тая коледна дандания...Проамериканска агитация.Коледа в бг език идва от колада/геврече/ и коля/прасето/. Да го духат гадните пеераси.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 А аз все съм си мислел, че коледа е християнски празник, на който се отбелязва рождението на Божия син... Баси гадната американска пропаганда! Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 7 кръчми , накрая в Yamaha!Много пий тоз народ, бре!Утре с резервация Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted December 21, 2007 Share Posted December 21, 2007 Свързва го към моя пост.Никога не съм се смятал за по-уникален от който и да е било. Просто винаги съм се опитвал да бъда себе си. Това, което почувствам отвътре. свали летвата и всичко ще е наред. great expextations - има една такава книга.колкото по-големи очаквания имаш, толкова по-трудно ти е да ги оправдаеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Лалалалалала... Лааааалалалалалалалалала... Лалал Лааааааааа! Иначе казано : You can't take my soul away from me!!! Събуждаме съседите със Slipknot. Колекционираме саундтрака на Fastlane, който е доста добър. Само хубави работи. Как се радвам, че не пуша и не пия кафе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 А аз - с Agalloch - Falling Snow LPFC, да, така е. Летвата е вдигната много високо. Като всеки скорпион съм изключително критичен към заобикалящите ме и особено към самия себе си. Но защо да я смъквам? За да сложа сивия шлифер? Ред: Боре, мерси! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 А аз - с Combichrist Да са живи и здрави съседите!!!! Колкото до летвите - в никакъв случай не трябва да се свалят, за да си като другите! The sky is the limit! Нека пазаруването на украси за Коледа започне СЕГА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Пак се събудих заради камбанен звън.Понякога е кофти да живееш срещу църква. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 по-добре камбанен звън отколкото комшия като мен мммм кайвето е направо треееепачс фафла и сок направо кеф, като гледам какво е временцето навън направо си дигам партакешите и отивам към Станимъката при един приятел да видим как се лее виното там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Persefona Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 днес е ден за разходка само извън Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 по-добре камбанен звън отколкото комшия като мен Можеш да попиташ Alukard какво значи комшия като мен :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted December 22, 2007 Share Posted December 22, 2007 Коледа наближава, а аз нямам никакво коледно настроение И снежеца се стопи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.