Psihara^^ Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Аз съм така обиден на Чефо, просто не е истина. Човекът, заради когото създадох събитието, ме издъни. Тъжно. Непростимо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Аз съм така обиден на Чефо, просто не е истина. Човекът, заради когото създадох събитието, ме издъни. Тъжно. Непростимо. За такава тежка обида, причакваш го до тях и му чупиш коленете. После и лактите, че да не може да лази за помощ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Направо ви се радвам какви се айляци. За мен 8-ми март е толкова далече и толкова много неща може да станат, че е пълен абсурд да планирам нещо. Като започнем от това, че вярвам повее на маите, отколкото на мошениците от Ватикана и първо ще изчакам 21-ви да мине. След това Иван като каже кога ще го отработим ще мисля за празниците... Нищо по-нататък не е ясно, камо ли за март догодина... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Направо ви се радвам какви се айляци. За мен 8-ми март е толкова далече и толкова много неща може да станат, че е пълен абсурд да планирам нещо. Като започнем от това, че вярвам повее на маите, отколкото на мошениците от Ватикана и първо ще изчакам 21-ви да мине. След това Иван като каже кога ще го отработим ще мисля за празниците... Нищо по-нататък не е ясно, камо ли за март догодина... Аз ще си купя 2 билета от евтините, та мога да ти продам един на 6-ти Март. Без надценка разбира се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 На мен. Няма да се почива по празниците. Едвам карам бай Иван да работи извън тях, камо ли след тях. Особено ако се почива. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 За такава тежка обида, причакваш го до тях и му чупиш коленете. После и лактите, че да не може да лази за помощ. Няма полза от такива леки наказания - счупи му само колата и глей' к'во става... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Няма полза от такива леки наказания - счупи му само колата и глей' к'во става... Ми нали уж е продал и сега кара на баща му. То не пречи при това да е само част от разплатата на Иван. Останалото, като си купи ферари-то. Да му изсипе буркан лютеница на капака и после да я разнесе по останалата част с бухалка Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Той вече няма такава. Ако Опел-ът се брои за негов (в което се съмнявам)... Мисля, че ако на Чефо му се свалят ферари-чалга-силиконовите очила, ще е най-тежкото наказание За него де. За всички, които го познаваме, ще е айляк Иначе вчера направих 5 години във форума. Още съм млада потребителка, ама вряла и кипяла Три пъти "Ура" Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Много обичам касиерки да ми пуфтят като дам голяма банкнота за дребна сметка. Като че ли го правя нарочно, за да им е гадно. Такива банкноти ми е дал банкоматът пред магазина, такива банкноти им давам аз. И после умишлено ми връщат две кила стотинки с поглед в стил "Вземи си, копеленце!". Дребни хорица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Много обичам касиерки да ми пуфтят като дам голяма банкнота за дребна сметка. Като че ли го правя нарочно, за да им е гадно. Такива банкноти ми е дал банкоматът пред магазина, такива банкноти им давам аз. И после умишлено ми връщат две кила стотинки с поглед в стил "Вземи си, копеленце!". Дребни хорица. А защо направо не платиш с карта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Защото е на името на фирмата и счетоводителката ми се кара като плащам с нея Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Аз съм така обиден на Чефо, просто не е истина. Човекът, заради когото създадох събитието, ме издъни. Тъжно. Непростимо. Ако не беше ЧИСТА аванта - нямаше да ида. Смятам, че сега ще ми е някак си по-сладко....а и знаеш, че ще ми е за последно(за другите дето четат....няма да мра още ) :) За такава тежка обида, причакваш го до тях и му чупиш коленете. После и лактите, че да не може да лази за помощ. Mr Фантастик познаваш ли го...гъна се като червеК Няма полза от такива леки наказания - счупи му само колата и глей' к'во става... С тая уста ядеж Ми нали уж е продал и сега кара на баща му. То не пречи при това да е само част от разплатата на Иван. Останалото, като си купи ферари-то. Да му изсипе буркан лютеница на капака и после да я разнесе по останалата част с бухалка За Ферари трепя с онодждане....преди или след трепането - няма значка :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Според ХеРо, играчите на Черноморец не били виновни той не бил се съмнявал в тяхната честност, защото не били залагали и манипулирали БГ мачове? Алоо, къде отиваш ти така, може би! 7-8 човека да са задържани, не са уреждали мачове, ма друг път. Но са ги пуснали днес, както се и предполагаше.... и всички предполагам са невинни , явно са се договорили пак да си плащат на който колкото требе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Тоя пич ме кефи да го гледам какво прави http://www.youtube.com/watch?v=XG9tjRNvd0s Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Абеее...От доста време се чудя - вместо да ми се пънат да измислят нови есктремни спортове, що не се пробват да подобрят старите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Планинското колоездене се е подобрило в огромна степен през годините, в които го наблюдавам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Колко ментално осакатен трябва да си, за да откриеш огън в начално училище и да застреляш 26 човека от който 18 деца ??? My link Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Вече има 5-6 трасета за DH,а преди 2 години бяха едва 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Колко ментално осакатен трябва да си, за да откриеш огън в начално училище и да застреляш 26 човека от който 18 деца ??? My link Living the american dream. Забелязваш ли колко често взе да се повтаря тая схема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 Днес е по-топло....Къде ми е снега? Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 Я бегай оттука с тоя сняг! Сняг да вали на къра и в Балкана. В града не ни трябва. Да не говорим, че Иван разпореди... ==================================== wooooohoooowwwww Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 Я бегай оттука с тоя сняг! Сняг да вали на къра и в Балкана. В града не ни трябва. Да не говорим, че Иван разпореди... +∞ Колкото до мониторите - ужасно грозно е, не знам защо си толкова впeчатлен. Миналата година навързах вкъщи 3х19 инча за Инфинити и ми дойде толкова некомфортно (отделно и рамките на мониторите малко или много пречеха), че ги разкарах след няколко дена. Не е за всеки тая работа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 Отлично е! Аз в момента съм така, но разделно с три машини, като отляво много неудобно ми стои лаптопа... Иначе конфига е ПЕРФЕКТЕН за мен - на десния монитор върви някой сериал, в средата основните неща + Lineage, отляво още един Lineage. Само че при подобна лиготия ще настигна Чистачите по размери за година.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 Отлично е! ... Само бирата липсва, нали? Мани тая работа, това си е сетъп за дедото, ако ме питаш...само дето на дедото няма да му харесат малките размери на мониторите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 15, 2012 Share Posted December 15, 2012 Само бирата липсва, нали? Мани тая работа, това си е сетъп за дедото, ако ме питаш...само дето на дедото няма да му харесат малките размери на мониторите. Много ясно! 30-ки и нагоре! За бирата има решения много. Тя е секъндъри ютилити. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.