Midex Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 Пешо, това е било по времето, когато тоалетните са били външни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 И все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 Съглаасен с Пешо - прецедент има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 Много е страшно как поставят икономическите резултати пред здравето на хората. Специално в икономическата комисия днес изобщо не е станало на въпрос по темата. То да кажеш и някаква икономика. Основно цигарите са вносни. Реално няма кой знае какво производство което да дърпа икономиката. Днес имах и честта да се насладя на обсъжданията относно новият изборен кодекс. Не е истина какви неща искат да направят герберастите в изборите. Отхвърлят всякакви разумни предложения, голяма част от които са направени от OSCE. Най - култовото е как са гласували в бюджета за следващата година неща които още не са приети като част от този кодекс. Предварително са си знаели, че ще си ги приемат независимо какво ще става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 Забравих да пиша тези дни относно зимната течност за почистване на стъклата. По българските бензиностанции са се побъркали. Около 4 лева за литър струват . В каквато и разфасовка да гледах цената беше горе долу тази. Още малко и разходите ми за течност ще са повече от тези за гориво. Специално при мен заради измиването на фаровете имам адска голяма консумация. В понеделник за 800 километра изхабих около 15 литра течност. При това се старая да пръскам не много често. Добре, че тук си я намирам изгодно иначе не знам. Не те знам откъде ги вадиш тия цифри, честно! Аз отново ще кажа, че течности НЕ купувам. Купувам си спирт от аптеката и си разреждам водата с него. Излиза ми 2лв на казанче през зимата, лятото по 1 лев. Аз от един магазин си взимам 1 галон(3,75л) на -30 за 2 и нещо. Просто бях забравил да си взема повече за из път. Другият път ще нося поне 4-5 в багажника. За шофьори в Бг обаче е гадното. Тази в Метро наистина не е на лоша цена. Ще имам в предвид ако някой път видя зор. Викам да вземеш да ми донесеш 2 галона. ЩЕ карам поне една година с тях. В крайна сметка депутатите не се поддадоха на собствениците на заведения. Предложената отмяна на забраната беше отхвърлена. Много ясно! Бойко каза не и естествено стадото изпълнява! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 Не те знам откъде ги вадиш тия цифри, честно! Аз отново ще кажа, че течности НЕ купувам. Купувам си спирт от аптеката и си разреждам водата с него. Излиза ми 2лв на казанче през зимата, лятото по 1 лев. Викам да вземеш да ми донесеш 2 галона. ЩЕ карам поне една година с тях. Пробвах го това със спирта. Не е много евтин вариант. Кажи речи почти същото излиза. Цените които споменах са на един Шел до Калотина. Спрях от там да си взема и нямаше на цена под 4 лева за литър. При мен казанчето е 7 литра. Свършва доста бързо. На другата кола е 5 литра и там буквално забравяш кога си налял течност. Просто адски много отива за измиването на фаровете. Доста е ефективно ако има и някой който те дразни зад теб. До сега няма някой който да не е скочил на спирачките след като му измия очите. Правели сме си експеримент колко коли назад измивам. До 3-тата зад мен стига прилично количество течност... Ако не забравя ще ти донеса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 Ако не забравя ще ти донеса. Виден го забравѝ - той си има спирт ; мен недей забравя (онова с адреса, дето искам да го поръчам от Щатите и да пристигне при тебе). Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 Интересен факт: само 6% от продаваните в САЩ нови коли са с ръчни скорости Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 Интересен факт: само 6% от продаваните в САЩ нови коли са с ръчни скорости Хаха, този процент даже е изненадващо висок. Лично аз никога повече не бих си взел кола с ръчни скоростти. Аз също, що се отнася за градски автомобил. Не тръгвам в тези задръствания с автомобил с ръчни, дори и да ми опрат пистолет в главата. Има някакво криворазбрано чувство за "превъзходство", което доста европейци искат да показват пред американците (виждал съм го при най-различни образи, от украинци до англичани, т.е. не е да кажеш само нашенски патент). Завалиите изобщо не им идва на акъла, че така единственото, което правят е сами да се прецакват, ръчкайки като хамали в ужасния трафик. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 13, 2012 Share Posted December 13, 2012 Хаха, този процент даже е изненадващо висок. Вероятно една част отиват за експорт и затова е толкова много. В Европа все още има доста хора които си мисля, че ръчните скоростти са за предпочитане. Най - култовият довод е как с автоматика нямали да имат контрол върху колата . Лично аз никога повече не бих си взел кола с ръчни скоростти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Хъ, само -15.... Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Хъ, само -15.... Добро утро. Баси бахъра, добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 За едни - бахър, за други - нормална зимна сутрин. Видяхме 4-5 зими без студ и се изнежихме. Сега чакам еднометровите преспи Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Основно цигарите са вносни. King и Merilyn са най-продаваните марки в България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Щатската полиция предотвратила атентат срещу Джъстин Бийбър, при който той трябвало да бъде отвлечен по време на концерт и да бъде кастриран по заръка на поръчителя. В заловените изпълнители на "атентата" били намерени и лозарски ножици... Ако бяхме 1-ви април, щях да кажа, че сигурно е някакъв майтап, но уви - истина било - току що по новините го съобщиха като "неуспешен атентат". П.П. Пфу, аматьори...язък... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Айде, отидохме ли? Гора от ръце да видя! Виден, тва парти ще може да го сложиш редом до Sensationa-а който посети. Line-up ASOT600 Sofia Armin van Buuren Dash Berlin Dennis Sheperd Ferry Corsten Myon & Shane54 Ruben de Ronde Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Къде ще е? В "Армеец"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Къде ще е? В "Армеец"? Там, там. Билетите са в продажба. Първите 500 - 40лв. Аз вече имам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Кога е т'ва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Кога е т'ва? 8-ми Март. Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 "Искам след 22 часа в заведенията да се разрешат чекиите! Всичко друго е ограбване на моята свобода! Искам да мога да си лъскам в баровете след 22! Не мога да лъскам навън, защото ми е студено. На който не му харесва да му свършват в лицето и върху яденето, да не ходи по ресторанти след 22. Моята свобода е нарушена, ако няма поне стая за чекиджии. Защото аз не мога да издържа 2 часа в затворено място без да си ударя една. Не мога да прекарам приятна вечер с приятелите ми нечекиджии, ако не си ударя поне 20 чекии на масата! Аз вече се съобразявам като не лъскам в тролея и в театъра, затова трябва да ми бъде разрешено след 22 часа поне в ресторанти да си лея спермата на воля. Защото това е моята свобода!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Айде, отидохме ли? Гора от ръце да видя! Виден, тва парти ще може да го сложиш редом до Sensationa-а който посети. От бая време много се чудя, не че ще повече пари, а от това, че няма нито да видя, нито да чуя нещо по-различно. Всички се изпедерастиха напоследък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 От бая време много се чудя, не че ще повече пари, а от това, че няма нито да видя, нито да чуя нещо по-различно. Всички се изпедерастиха напоследък. Armin ми е ясен с неговите тъпотии, но мисля, че другите ще се представят добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Ако ще се пуши, няма да дойда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 14, 2012 Share Posted December 14, 2012 Ако ще се пуши, няма да дойда. Хахаха. Как ще се пуши бе? Ако искаш може да спретнем още едно събитие, отдава ни се. Не е като да нямаме 1300 посетителя на това. https://www.facebook.com/events/432664173453853/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.