Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Човек, да ти плащаше - нямаше да го подкрепяш толкова! Не знам брат си дали би защитавал така пламенно... Има ли критика за кмета - моментално Виден скача да обяснява, как не е прав критикуващия...

Нещо пушил ли си днес? Или да почна като Стефчо да пиша в червено, размер 7, болд?

==============================

Дъщерята на Христо Стоичков мислела да става чалга певица...

Това за пореден път доказва факта, че талантът може и да не е наследствен, но простотията - със сигурност!!!

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Видене, не пуша нищо от няколко години. Виж, ако според теб черното ще стане бяло, ако му сложиш голям размер и го болднеш - дерзай ;)

Видене, не пуша нищо от няколко години. Виж, ако според теб черното ще стане бяло, ако му сложиш голям размер и го болднеш - дерзай ;)

Ти си този, който се опитва да направи черното бяло - не бъди тъп, моля те.

Кой първи ви каза, че новият кмет е тройкаджия от автото? Кой първи каза, че е г-н Никой и други хора нареждат? Колко пъти казах, че той няма никакво значение и единственото важно нещо е, че е човек на властта? Колко пъти още да повтарям? Като за малоумници и тъпанари ли?

кой първи ви каза, че новият кмет е тройкаджия от автото? Кой първи каза, че е г-н Никой и други хора нареждат? Колко пъти казах, че той няма никакво значение и единственото важно нещо е, че е човек на властта? Колко пъти още да повтарям? Като за малоумници и тъпанари ли?

Аз не мога да разбера защо изобщо спориш на тема политика в този точно форум. Тука всеки е наясно с нещата и другите гледни точки не са важни. Както е и за всеки друг спор. Добре че бяха ГЕРБ да скапят държавата. А тия преди тях толкова хубава работа свършиха... Но е по-важно да се мрънка :) Избори идват. Да видим кой ще си мръдне махмурлийския задник в неделя да иде да гласува. Да видим и за кой ще гласува. Щото нали разбираш, тия за които гласуваме са резултат от прекрасното ни гражданско общество. Просто не ми се мисли , тия дето тепърва ще стават политици какви педерасти ще са. Абе както и да е. Мисълта ми беше, че си губиш времето в празни спорове :)

Папата благославя в Туитър, Бийбър бутилира потта си от концерти и я продава...

Започвам да мисля, че може би е добра идея светът да свърши след десетина дни.

Добре звучи...дори бих дал едно рамо за идеята, но не се сещам как...:alien:

Като стана премиер ще обява 21.12.2012 г. за край на света. Не се притеснявайте.

Поставяш ни пред много кратки срокове в такъв случай.

Че ние ша го обявим по-нататък, бе. :)

Със задна дата? Няма да има същия ефект. Как ти звучи "Света свърши преди 1 година на тая дата.". По-символично ще е ако обявиш края на света на датата, когато ти започне мандата.

Със задна дата? Няма да има същия ефект. ...

Не, той имаше предвид 1 час предварително (примерно), един вид - сори, ама забравихме да ви кажем навреме, че така и така.........затова - действайте за тоя час по усмотрение кой както прецени и смогне...

Обаче аз няма да гласувам за Иван, понеже пише обявя с "а" - значи, не е надежден. :lol:

Хъм, може и да има оправия - детските помощи ще бъдат вързани към редовното посещение на училището и детската градина...

vinyl_master, това, че не си прочел какво съм ти писал - това си е твой проблем, а може и да опира и до възможности - не те виня. Ако можех да направя песен и да ти го изпея това - което съм написал, може би щеше да ме разбереш - не знам. Сега явно удрям в стена с капаци. Хем не четеш, хем ми пишеш простотии. Аз си плащам данъците и искам да ми е чисто - лошото е, че не ми е чисто нито до цеха (а пътя е общински), нито пред къщата (а пътя е отново общински), нито пред апартамента (до който се стига по общински път). Ама данъците си ги плащам като поп - нали?!

Добре, че и други ти пишат, че не се почиства, че щеше да ревнеш, че съм подхванал някакъв кръстоносен поход срещу теб.

Видене, аз за това намигвам, а и днес трябваше да се заядем с някой от сутринта :laughing: + това знаеш любовта ми към твоята игра.

Аз НЕ пиша такива работи!!! Някой мод (хм, кой ли) ми е едитнал поста. Not Fair.

Аз го правя чат-пат, но при доста по-оригинални случаи - това е твърде плоско, за да го направя...;)

Помна и миналогодишната ретроспекция от гугъл и таз годишната е драматична

Never Stop Searching...

http://www.youtube.com/watch?v=xY_MUB8adEQ

---------------------------------------------

Пламене, ти какъв WiFi усилвател позлваше?

А в Хасково въвели нова инициатива с услугата "уеб камери на погребенията" - един вид, няма нужда да се разстройваш като директно ходиш там...достатъчно е да си пуснеш компа, да въведеш паролата за достъп и да предаваш съболезнованията дистанционно. :bowdown:

П.П. Сега чакам кога ще си ъпгрейдват техниката, че да препредават в 3D.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...