RaptoR Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Човек, да ти плащаше - нямаше да го подкрепяш толкова! Не знам брат си дали би защитавал така пламенно... Има ли критика за кмета - моментално Виден скача да обяснява, как не е прав критикуващия... Нещо пушил ли си днес? Или да почна като Стефчо да пиша в червено, размер 7, болд? ============================== Дъщерята на Христо Стоичков мислела да става чалга певица... Това за пореден път доказва факта, че талантът може и да не е наследствен, но простотията - със сигурност!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Видене, не пуша нищо от няколко години. Виж, ако според теб черното ще стане бяло, ако му сложиш голям размер и го болднеш - дерзай Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Видене, не пуша нищо от няколко години. Виж, ако според теб черното ще стане бяло, ако му сложиш голям размер и го болднеш - дерзай Ти си този, който се опитва да направи черното бяло - не бъди тъп, моля те. Кой първи ви каза, че новият кмет е тройкаджия от автото? Кой първи каза, че е г-н Никой и други хора нареждат? Колко пъти казах, че той няма никакво значение и единственото важно нещо е, че е човек на властта? Колко пъти още да повтарям? Като за малоумници и тъпанари ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 кой първи ви каза, че новият кмет е тройкаджия от автото? Кой първи каза, че е г-н Никой и други хора нареждат? Колко пъти казах, че той няма никакво значение и единственото важно нещо е, че е човек на властта? Колко пъти още да повтарям? Като за малоумници и тъпанари ли? Аз не мога да разбера защо изобщо спориш на тема политика в този точно форум. Тука всеки е наясно с нещата и другите гледни точки не са важни. Както е и за всеки друг спор. Добре че бяха ГЕРБ да скапят държавата. А тия преди тях толкова хубава работа свършиха... Но е по-важно да се мрънка Избори идват. Да видим кой ще си мръдне махмурлийския задник в неделя да иде да гласува. Да видим и за кой ще гласува. Щото нали разбираш, тия за които гласуваме са резултат от прекрасното ни гражданско общество. Просто не ми се мисли , тия дето тепърва ще стават политици какви педерасти ще са. Абе както и да е. Мисълта ми беше, че си губиш времето в празни спорове Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Както обикновено си прав... А сега отивам да оспорвам един акт в данъчното. Там имам по-голям шанс. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Папата благославя в Туитър, Бийбър бутилира потта си от концерти и я продава... Започвам да мисля, че може би е добра идея светът да свърши след десетина дни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Папата благославя в Туитър, Бийбър бутилира потта си от концерти и я продава... Започвам да мисля, че може би е добра идея светът да свърши след десетина дни. Добре звучи...дори бих дал едно рамо за идеята, но не се сещам как... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Като стана премиер ще обява 21.12.2012 г. за край на света. Не се притеснявайте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Като стана премиер ще обява 21.12.2012 г. за край на света. Не се притеснявайте. Поставяш ни пред много кратки срокове в такъв случай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Че ние ша го обявим по-нататък, бе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Че ние ша го обявим по-нататък, бе. Със задна дата? Няма да има същия ефект. Как ти звучи "Света свърши преди 1 година на тая дата.". По-символично ще е ако обявиш края на света на датата, когато ти започне мандата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Със задна дата? Няма да има същия ефект. ... Не, той имаше предвид 1 час предварително (примерно), един вид - сори, ама забравихме да ви кажем навреме, че така и така.........затова - действайте за тоя час по усмотрение кой както прецени и смогне... Обаче аз няма да гласувам за Иван, понеже пише обявя с "а" - значи, не е надежден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 добрата стара мисъл за чифтове цици...някои от тях със силикон Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Псайхо, позвалох се да те цитирам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Хъм, може и да има оправия - детските помощи ще бъдат вързани към редовното посещение на училището и детската градина... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Обаче аз няма да гласувам за Иван, понеже пише обявя с "а" - значи, не е надежден. Къде?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Къде?!?! Като стана премиер ще обява 21.12.2012 г. за край на света. Не се притеснявайте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Как пропадна една толкова обещаваща кандидатура Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Аз НЕ пиша такива работи!!! Някой мод (хм, кой ли) ми е едитнал поста. Not Fair. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Почна се с оправданията и соченето с пръст... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 vinyl_master, това, че не си прочел какво съм ти писал - това си е твой проблем, а може и да опира и до възможности - не те виня. Ако можех да направя песен и да ти го изпея това - което съм написал, може би щеше да ме разбереш - не знам. Сега явно удрям в стена с капаци. Хем не четеш, хем ми пишеш простотии. Аз си плащам данъците и искам да ми е чисто - лошото е, че не ми е чисто нито до цеха (а пътя е общински), нито пред къщата (а пътя е отново общински), нито пред апартамента (до който се стига по общински път). Ама данъците си ги плащам като поп - нали?! Добре, че и други ти пишат, че не се почиства, че щеше да ревнеш, че съм подхванал някакъв кръстоносен поход срещу теб. Видене, аз за това намигвам, а и днес трябваше да се заядем с някой от сутринта + това знаеш любовта ми към твоята игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Псайхо, позвалох се да те цитирам Не си само ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Аз НЕ пиша такива работи!!! Някой мод (хм, кой ли) ми е едитнал поста. Not Fair. Аз го правя чат-пат, но при доста по-оригинални случаи - това е твърде плоско, за да го направя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Помна и миналогодишната ретроспекция от гугъл и таз годишната е драматична Never Stop Searching... http://www.youtube.com/watch?v=xY_MUB8adEQ --------------------------------------------- Пламене, ти какъв WiFi усилвател позлваше? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 12, 2012 Share Posted December 12, 2012 Папата благославя в Туитър, Бийбър бутилира потта си от концерти и я продава... Започвам да мисля, че може би е добра идея светът да свърши след десетина дни. А в Хасково въвели нова инициатива с услугата "уеб камери на погребенията" - един вид, няма нужда да се разстройваш като директно ходиш там...достатъчно е да си пуснеш компа, да въведеш паролата за достъп и да предаваш съболезнованията дистанционно. П.П. Сега чакам кога ще си ъпгрейдват техниката, че да препредават в 3D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.