RaptoR Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 ДЕЛФИНА ООД, Пловдив - има ги по кварталните магазини, аз напоследък ги визмам от един магазин в Първенец. Печени на скара. Убиец! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Уши и езици... бля... що е си взимате пържолки от магазина на центъра? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Уши и езици... бля... що е си взимате пържолки от магазина на центъра? Да си взема месо от магазина НА ЦЕНТЪРА??? С 20-25% надценка??? Че на мен ми идва по-евтино да ида директно до Попов и да го взема току-що транжирано... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Току-що транжирано от замразено прасенце Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Замразено MY ASS... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Да си взема месо от магазина НА ЦЕНТЪРА??? С 20-25% надценка??? Че на мен ми идва по-евтино да ида директно до Попов и да го взема току-що транжирано... Ако ми кажеш откъде другаде да си купя филе или шунка без консерванти мисля да те почерпя (то аз и без това се каня да те черпя ама ти се дърпаш нещо :lol) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 За колбаси ли говорим? Ако са колбаси филе валяло, но шунка трудно. Аз съм я отказал отдавна. Нашенска читава няма, а и на чуждите вяра не хващам. Имал съм успехи с много скъпа вносна шунка, но не си струва според мен. Почти всяко прясно филенце е по-добър вариант. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Б*х тоя Фейсбук! 2,477,700 peoplewho live in Bulgaria Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 то тва живот ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Ако ми кажеш откъде другаде да си купя филе или шунка без консерванти мисля да те почерпя (то аз и без това се каня да те черпя ама ти се дърпаш нещо :lol) Нима още не си се примирил, че ядеш изкуствени неща? Каквото и да си купиш от магазин, както и да ти го препоръчват като току-що доставено, няма начин да не са сложили нещо консервиращо в него. От друга страна съм си мислела, че ако участвам пряко в коленето на животно, после няма да ми се яде от жал. Така в магазина си е по-анонимно някак. ПП Минава ми през главата, че ми се ходи на планина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Ако ми кажеш откъде другаде да си купя филе или шунка без консерванти мисля да те почерпя (то аз и без това се каня да те черпя ама ти се дърпаш нещо :lol) На Коматевско шосе като отиваш за Коматево, по едно време в ляво ще ти изскочи един паркинг, така леко под нивото на пътя и една сива сграда. там е на Попов транжорната. Уж не слага в колбасите и т.н консерванти, сложил е етикети за това, и цените са малко по-високи от на редовните колбаси. Има и прясно месце - транжират го на място. Аз от там си купувам чат пат пушени котлети, колбаси ( саздърмата много му я харесвам) и разни пресни мръвки за ядене. Може да пробваш някой път, нищо, че ти е на другия край на града. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Ние също си взимаме месища на Попов и наистина са вкусни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 На Коматевско шосе като отиваш за Коматево, по едно време в ляво ще ти изскочи един паркинг, така леко под нивото на пътя и една сива сграда. там е на Попов транжорната. Уж не слага в колбасите и т.н консерванти, сложил е етикети за това, и цените са малко по-високи от на редовните колбаси. Има и прясно месце - транжират го на място. Аз от там си купувам чат пат пушени котлети, колбаси ( саздърмата много му я харесвам) и разни пресни мръвки за ядене. Може да пробваш някой път, нищо, че ти е на другия край на града. Слакър, ти четеш ли какво съм писал аз по-горе? И защо издаваш де е магазина? Колкото по-малко знаят и колкото повече говорят за замразени прасета, толкова повече стока има за нас! Мисли малко с тая слакърска глава! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Видене да не пушиш марихуана , напоследък ми се виждаш неестествено положителен и виждащ само хубави неща в града ни. Виден си е отявлен гербераст и вече доста пъти го показва. Не трябва да му се вярва на нито една дума свързана с тия педераси дето са на власт в момента. Днес не ми остана време, но утре ще направя едно клипче да видите колко добре са почистени нашите пътища. Не знам по колко сте шофирали вчера, но лично аз изминах 800 километра на територията на три държави. Ще изрежа моменти и от трите за сравнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Виден си е отявлен гербераст и вече доста пъти го показва. Не трябва да му се вярва на нито една дума свързана с тия педераси дето са на власт в момента. Тогава ти си отявлен комунист! Днес не ми остана време, но утре ще направя едно клипче да видите колко добре са почистени нашите пътища. Не знам по колко сте шофирали вчера, но лично аз изминах 800 километра на територията на три държави. Ще изрежа моменти и от трите за сравнение. Снимка от Киро: Много изчистено в Сарево бе!!!! Направо сухо и лъска!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Тогава ти си отявлен комунист! Снимка от Киро: Много изчистено в Сарево бе!!!! Направо сухо и лъска!!! Това което си показал е паркинга на блока в който живее. Рано сутрин с всички паркирали коли няма как да се почисти. Говоря за основните и вътрешнокварталните улици. Защото дори и малките такива се почистват редовно. Захванал си се в грешна посока ако искаш да ми сравняваш снегопочистването на Сараево. С количеството сняг, климата и баирите които са в града просто е абсурдно да си представиш някакъв живот ако не се справят перфектно. Няма значение какъв ден и колко е часа. Виждал съм как почти цялата им налична техника излиза в 4 сутринта на 1-ви януари за да почиства снега. Минавам и през места където преспите са по няколко метра. До момента за почти 7 години не е имало дори един случай в който да не са си свършили работата! Специално ще ти направя клип и от разни села в Сърбия и разни изоставени райони в Босна да видиш за какво говоря. Да ти изброявам ли колко пъти зимно време се прибирам към Бг. Всички пътищата перфектно почистени. Минавам Калотина и става страшно. Дори една машина не е минала да почисти. И по подобен начин се прибирам до Пловдив без да видя дори един снегорин или опесъчаваща машина. Вече карам с камерата постоянно и ще ти подготвя доста материали за сравнение. Ти настрещата освен с герберастките си твърдения за момента няма какво да покажеш . edit: Ето един пример от началото на годината. Дата е 26-ти януари. В сайтовете не телевизиите може да видите какво твърдеше тиквата. Беше нещо от рода на това, че никога преди това магистралите не ни не били толкова добре почистени. Клипът е от няколко места отделни участъка на магистралата с цел да покаже, че цялата беше в това състояние. После ми говорете за герберасти и техните твърдения. http://www.youtube.com/watch?v=tc1puaosKBA Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Аз ти се чудя как ти се губи толкова време в лаене, честно. И тоя ГЕРБ го сънуваш явно и ти се привижда навсякъде... Специално в нашия случай има фирма ЧИСТОТА, която макар и общинска е съвесееем друга бира. Явно трябва пак да се връщаме назад във времето да показваме какви лайна са били, че да се види колко по-добре е сега. БЕЗ оглед на партии, както 36345623 пъти съм казвал. Но българинът си е българин - като падне 2 см сняг почва панаира. Това че кара като чукундур и че половината коли са с летни гуми и/или галоши няма значение. Пътят му бил виновен! Много умно! Падна два пръста сняг и няма снегорини!!! Паника! Обаче да помисли някой , че не са нужни в тоя момент - неее. Абсурд! Да излезнат да горят гориво за спорта. И после да се плямпа как прахосват. Тази вечер все още не е паднал очакваният сняг - браво на дежурните, че отново не изкараха машини напразно. В София вали силно и ако дойде и тук със сигурност ще излезнат. Още нещо - всички машини вече са с GPS и разни номерца от едно време от типа да свърне из обекта ти да изчисти за шише ракия ги няма. Времето е много динамично, температурите вече започнаха да падат и затова всичките 32 разпръсквача са в готовност да излязат по улиците, ако завали нов сняг. Това каза шефът на общинското предприятие "Чистота" Иван Стоянов ."В следобедния трафик направихме подложка от сол по надлези, мостове, основни улици и булеварди, които са първа категория, както и по паважните пътни артерии, защото там имаше опасност да се получи обледяване. Следим метеорологичната обстановка постоянно. Имаме дежурни коли, които следят за състоянието на пътищата в града и своевременно ни информират.Преди малко разговарях с представители на "Областно пътно управление", които ме увериха, че по-късно днес се очаква по-значителен снеговалеж. Затова отново ще направим подложка от сол. Ако натрупа сняг, всички 93 снегорина са готови да излязат по всяко време на нощта. Обстановката се променя много бързо. Според предварителните прогнози следобедният сняг трябваше да е предхождан от дъжд, но сами се уверихте, че това не се случи. Непрекъснато поддържам връзка с колегите от Пазарджик, Карлово и Асеновград, за да съм в течение с това, което може да се случи и в Пловдив. Уверявам ви, че цялата налична техника е в готовност, включително и 3 челни товарача, и при необходимост ще излезе навън", обстойно обясни ситуацията Стоянов. Аз не помня в Пловдив да е имало толкова техника за снегопочистване някога. Да не говорим, че доскоро не бяхме и чували за подобни работи: Тази зима ще използваме и доставените през лятото от Дания и Шотландия 5 нови мултифункционални машини, една от чиито приставки са греблата. Част от тях разполагат и с резервоар, а това ги прави особено подходящи за третиране на тротоарите с калциев дихлорид, който може да се разрежда с вода в съотношение 3:1, отбеляза директорът на „Чистота" Иван Стоянов. Освен с 3 т калциев дихлорид, предприятието разполага с 12 т от химическия гранулат „Айсмелт" и 3400 тсол. Има и 1000 т запаси от пясък, който обаче ще се използва само в краен случай – при много ниски температури, допълни той. Сега обаче има един много важен момент! Ванката следи всички машини на Чистота и знае в целия град кога, къде и какво става! /между другото днес видях и хора на "Паркове и градини" да събират листа и боклуци/ EDIT: Дай да се разберем кога да се видим да взема ония работи. Ако си тук, аз утре пътувам и мога да мина отнякъде по твой избор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Слакър, ти четеш ли какво съм писал аз по-горе? И защо издаваш де е магазина? Колкото по-малко знаят и колкото повече говорят за замразени прасета, толкова повече стока има за нас! Мисли малко с тая слакърска глава! Ми нали си модер бе, винаги може да едитнеш/изтриеш мнението и който прочел, прочел Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 За колбаси ли говорим? Ако са колбаси филе валяло, но шунка трудно. Аз съм я отказал отдавна. Нашенска читава няма, а и на чуждите вяра не хващам. Имал съм успехи с много скъпа вносна шунка, но не си струва според мен. Почти всяко прясно филенце е по-добър вариант. Майна, иди си купи едно от техните филета и от печената шунка и нека пак да си говорим. Нима още не си се примирил, че ядеш изкуствени неща? Каквото и да си купиш от магазин, както и да ти го препоръчват като току-що доставено, няма начин да не са сложили нещо консервиращо в него. От друга страна съм си мислела, че ако участвам пряко в коленето на животно, после няма да ми се яде от жал. Така в магазина си е по-анонимно някак. Ами от онзи магазин съм се убедил че филетата не са с консерванти. Защото след 1 седмица в хладилника вече не стават за ядене. Докато такива от Метро примерно след 15 дена са като току-що отворени (освен най-външната част, която е леко изсъхнала) На Коматевско шосе като отиваш за Коматево, по едно време в ляво ще ти изскочи един паркинг, така леко под нивото на пътя и една сива сграда. там е на Попов транжорната. Уж не слага в колбасите и т.н консерванти, сложил е етикети за това, и цените са малко по-високи от на редовните колбаси. Има и прясно месце - транжират го на място. Аз от там си купувам чат пат пушени котлети, колбаси ( саздърмата много му я харесвам) и разни пресни мръвки за ядене. Може да пробваш някой път, нищо, че ти е на другия край на града. Мерси. Ще го пробвам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Бах тва мерло, чак сега се оправям....Почвам наново. А тва с хижата - ми не ходете на хижи за студентския бе! Близките до градовете хижи винаги правят такива пишки. Не са един и двама тарикатите дето сме ги били за такива изпълнения. П.С. За коя точно хижа иде реч? Че като чета - генератор, туй-онуй, накрая връзване към мрежата - тоя пич си е правил чиста постановка, само и само да ви е гадно и да има как да ви одере после. Направо му счупете коленете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Това каза шефът на общинското предприятие "Чистота" Иван Стоянов . Извинявай, ама аз на герберасти и техните фенове не вярвам . По техните думи сме по - добре финансово от почти целият свят... Аз пак ти казвам, че моите твърдения са на базата на това което видях. Цялата отговорност се носи от управляващите. Ако имаше някакви проблеми се отстраняват в началото. Вече са последните месеци от мандата им. Ако нещо не е било наред имаха 4 години да го променят. Щом не са значи всичко е наред. Какво е било преди е съвсем различна тема. Аз предпочитам да гледам в настоящето, а то не е никак розово в нито една сфера. Снегорините бяха нуждни вечерта когато падна снега. На сутринта всичко се беше сковало и беше чист лед който вече няма как да се почисти със снегорини. Дори и в самата статия която си цитирал е спомената как едва на следващият ден следобеда били обработили надлезите. Има няма почти 24 часа след като падна снега. Преди няколко месеца се бях поинтересувал от договорите за снегопочистването. Да не ти казвам какви далавери са там и в колко ПЪТИ са се увечили сумите по тях в последните няколко години откакто педерасите дойдоха на власт. Реалността по пътищата обаче е друга. Не е въпроса каква техника са закупили на стора от незнам си къде. Въпросът е как се използва. Да ти дам ли пак пример с почистването извън страната? Зимният период имат денонощно на снегорини/опесъчаващи машини които са на пътя и по преценка на шофьора може веднага да се реагира. Не да чакат да станат няколко катастрофи и тогава тепърва да изпратят машина да почисти и опесъчи. Странно защо градът толкова добре почистен, а вчера са станали рекорден брой катастрофи ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Странно защо градът толкова добре почистен, а вчера са станали рекорден брой катастрофи ... Е как защо? БСП е виновно, па и хората карат с летни гуми. А това, че джип 4х4 се пързаля върху 2 пръста лед - ми той с летни гуми бе!А човека не е като да не е сменил летните джапанки със зимни току-що.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Преди няколко месеца се бях поинтересувал от договорите за снегопочистването. Да не ти казвам какви далавери са там и в колко ПЪТИ са се увечили сумите по тях в последните няколко години Иване, много просто и логично е - като се утори (примерно) техниката, много ясно ще се повишат и сумите. А специално нашата Чистота няма нищо общо с ГЕРБ, други лапат. Е как защо? БСП е виновно, па и хората карат с летни гуми. А това, че джип 4х4 се пързаля върху 2 пръста лед - ми той с летни гуми бе!А човека не е като да не е сменил летните джапанки със зимни току-що.... ДоживЕх вчерашен антишофьор да коментира зимна пътна обстановка! Интересно аз как никъде не се пързалям да му се не види! И не, не съм с вериги! ====================================== Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Иване, много просто и логично е - като се утори (примерно) техниката, много ясно ще се повишат и сумите. А специално нашата Чистота няма нищо общо с ГЕРБ. Говорех за сумите в договорите за почистване на републиканската мрежа. Не съм видял да има някакъв напредък. Даже точно обратното. Пак ти казвам, не е важно колко и каква техника е, а как се използва. ГЕРБ нямат нищо общо с управлението на града и пътищата. И с калпавите ремонти нямат. И с приемането ни в Шенген нямат. Абе изобщо те с кое нещо което е свързано с тотален провал имат нещо общо? Аз такова не се сещам. Единствено Станишев е виновен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Ако щеш едно кило сол да изядеш, по времето на ГЕРБ кметчето (не че ми пука дали ще са ГЕРБ, ЩРЪБ или КРОП, което се уморих да повтарям) се направиха най-мащабните ремонти в града откак си се родил и се докараха най-много пари за инфраструктура - ФАКТ. На мен това ми стига. Вие си мрънкайте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.