Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Дедо, стига с тия мутренски решения!

Това е телефонен тероризъм. Ако нямате нищо на хартия, като предварителен договор, това е изнудване, заплахи и трябва да се задействат органите на реда.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Това е телефонен тероризъм. Ако нямате нищо на хартия, като предварителен договор, това е изнудване, заплахи и трябва да се задействат органите на реда.

Имаме запис от последния телефонен разговор, който не съм слушал все още, но ако има директни заплахи в него, би трябвало да е достатъчно за да се подаде жалба. Не става въпрос да се ползва като доказателство, щото никой няма да ни го приеме...

Не че не сме мислили по решението, което предлага Дедо...

Имаме запис от последния телефонен разговор, който не съм слушал все още, но ако има директни заплахи в него, би трябвало да е достатъчно за да се подаде жалба. Не става въпрос да се ползва като доказателство, щото никой няма да ни го приеме...

Не че не сме мислили по решението, което предлага Дедо...

Ами то както не може да се ползва за доказателство, така и не може да се ползва за подаване на жалба. Жалбата и без запис може да я подадете.

Организаторката просто да спре да му вдига. Не е ли вариант?

Колко мъка има по тоя свят cry.gif

....

Мдам... Напълно си прав... Трябваше да се даде шанс на Ферарио Спасов до края на сезона . Все пак имаме само 3 загуби , за отбор на 3 месеца...

едит : То няма Евроком , но аз никога няма да ги забравя :D

Май в неделя ще карам скички :)

Това прозвуча гейско. :effemine3:

Колкото за оня хижар - подкрепям дедо. Такива селяни само по този начин можеш да ги сплашиш.

А в Пловдив вали ли вали сняг. I HATE SNOW!

Едното означава да се реши проблема моментално, другото въпросния серсем да продължи да тормози девойката. Особено ако я заплашва и т.н. изобщо не бих се поколебал да постъпя по предложения от мен начин.

Оплакване в МВР и по телефона 112. Първо на 112, че лицето звънящо от телефон ХХХХХХХХХХХ отправя заплахи и т.н. към организатора. После и една жалба в МВР-то. Да ви е мирна главата. Чиста работа. Може и една разпечатчица да им подарите в управлението за вашия номер колко пъти ви е звъняло лицето.

После може и с малко кютек да продължите отношението си с това лице.

Въпроса е, че същия селянин може да направи подобно нещо, с яки мъжаги, по отношение на девойката, а това е най-притеснителното. Ще се направи някакво споразумение и да приключваме въпроса.

Другия път - или при някой наш човек или договорни отношения още отначало, та да няма такива лайна!

Правейки споразумение - реално стимулирате подобни селяни да правят подобни изцепки! Вие си решавате. Ама ако на органите на реда не им се намира работа - те никога няма да започнат да функционират като хората...

Другия път - договорни отношения още отначало, та да няма такива лайна!

Аз нещо не си представям хижаря да извади химикала, да прочете предварително изготвеното споразумение (което не знам кой ще изготви) и да го подпише.

Аз нещо не си представям хижаря да извади химикала, да прочете предварително изготвеното споразумение (което не знам кой ще изготви) и да го подпише.
Ахъм. Този метод на споразумения не се тачат особено по хижите... Отделно и що за хора ги държат...

Няма нищо мутренско в саморазправата с подобни планински селяци.

Няк'си даже ми се вижда неестествено че не сте го били , щом няма нищо подписано вярвам и данните ви няма та надали щеше да разбере и кой го е бил. Не е правилно в никъв случай ма тоя явно се е самозабравил и си е повЕрвал прекалено ..... щото догодина ше подпали пак някой така за празника и накрая ше му го набият дружно. Е тая година не сте го били догодина ще се пробва пак и ще му запалят вилата , даже трябва да се чувствате виновни че не сте му дали подарък , предколеден. :lol:

Видене да не пушиш марихуана , напоследък ми се виждаш неестествено положителен и виждащ само хубави неща в града ни.

Къде ги тия почистени улици днеска и в Тракия даже на места лявата лента беше плътно заледена , тва на тия огромни булеварди ..... ми по кварталните улички ?!? Ебахти ужаса , заледени до безобразие .... и то на някъв мижав сняг , тука тая година мноогоо много силно се моля да не завали сериозен сняг щото си мисля че и тоя мандат няма да успея да си видя улицата почистена и незаледена..... Всъщност тоя кв.Смирненски що винаги го пропускат нещо някъв прекалено пропаднал ли е станал или Тотев не го харесва :angry1

Радвам се, че ти харесва, Стефчо. beer.gif

Подлагай мощно с тежки, мазни мезета! laughing1.gif

търся си бон филето под дърво и камИк...ама и то ще стане :D. и еВал съм му майката на другото :D

Желиран свински език на ЕКОМЕС! Където видите - налазвайте! СТРАХОТИЯ!!! beer.gif

Гледам новините и за пореден път избеснявам, че съм седнал да гледам новините и да си късам нервите! ninja.gif

Желиран свински език на ЕКОМЕС! Където видите - налазвайте! СТРАХОТИЯ!!! beer.gif

Миналата година по това време хвалеше някакви свински уши . Каква им беше марката ?

едит : Утре ще ги потърся и ще изкажа мнение :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...