PSYCHOSIS Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 7,5 MB/s - нов рекорд! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 Пешо, а ти смени ли гумите? Кул'лоту е 'ноу яко Ред. Аз ли не чух правилно или няма да има промени в закона за пушенето? А дано да няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 Мислех и аз тая зима да скачам на тарабите, ма с тоя възпален нерв нямам шанс...Ще си карам снегоходките.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 ================================= Стефчо, 5 литра вино те чакат при мене. Цвети, взел съм розе, ако искате пиши ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 Утре след работа освен да мина да го взема? Демек около 6 без 15, 6:00? Да ге...тва бон филе с ФБР трябва да го издирвам майна. Свършило е и в Пени и в Триумфа, а и в Кауфланд не го видях Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 Може. Ще ми се обадиш обаче преди това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 Аз съм Сънчо, идвам от Швеция Да създам поредна излагация... Надраскал съм нещо по темата, ще кача утре... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 Пешо, дай линк или ги качвай и тука все пак не всеки ползва факбука Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 В 2 сутринта, след като спря да вали, по Кукуш мина снегорина и след него камиона, който хвърляше сол/пясък. Не знам какъв снегорин и какво опесъчаване си видял. Сутринта когато потеглих от вкъщи по основните булеварди си беше все така кофти положението и бяха в лед. Извънградските пътища също. Магистралата не беше почистена! Пътят за Калотина още по - малко. След това влезнах в уж бедстващата от снега Сърбия. Пътят първо беше изчистен и след това опесъчен. Магистралата както всеки път беше суха. Не знам с какви препарати и как я чистят, но всеки път не просто е изчистена ами суха. Дори вода няма по нея. След това в Босна беше подобно положението. Пътищата чисти и обработени. Това го гледам за не знам коя поредна година. Всеки път едно и също. Във всички останали страни се справят със снега, влизам в България и .... Сега поне с камерата мога да правя редовно клипчета да показвам колко сме зле. Аз съм Сънчо, идвам от Швеция Да създам поредна излагация... Тиквата и сам се справя отлично със създаването на излагации. Този път в световен мащаб. Отделно и това, че беше с телефон в ръка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Най-странното което видях в неделя беше как 3 снегорина чистят булевард в София.След това станаха 4 и се качиха на цариградско. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Ето мнението ми за нашия светъл премиер... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Най-странното което видях в неделя беше как 3 снегорина чистят булевард в София.След това станаха 4 и се качиха на цариградско. Къде си го видял? Аз такова нещо не забелязах Ванка, Виден сега ще ти обясни защо не са чистени пътищата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Къде си го видял? Аз такова нещо не забелязах Ванка, Виден сега ще ти обясни защо не са чистени пътищата. По бул.Ситняково. И аз не повярвах като го видях Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Ангеле, тази последната снимка у ФейсоТ, дано поне една от тия трите телесно да е добре, че в главите лоша работа... Не че няма възглавници ама... Къде ги тея, че аз на Ангел май му нямам фейсот... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Не знам какъв снегорин и какво опесъчаване си видял. Даже в двете посоки минаха. Знаех си, че трябва да снимам, но реших, че няма смисъл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Даже в двете посоки минаха. Знаех си, че трябва да снимам, но реших, че няма смисъл. Верно че няма смисъл. На някои хора като Иван просто им е хоби да говорят на въпреки. Припомняме, че сутринта шефът на общинската фирма "Чистота" Иван Стоянов заяви за нашия сайт, че са обработвали улиците на града през цялата изминала нощ, като най-напред са използвали разпръсквачи. Била е направена подложка от сол за мостовете, надлезите и улиците първа категория. Заради реалната опасност от заледяване, по основните пътни отсечки са били пуснати и 4 снегорина. През нощта са използвани общо 17 машини, включително и двете мултифункционални такива, които през лятото общината закупи от Дания. "Те показаха добро действие при зимни условия и с тях само за половин час изчистихме цялата Главна, а преди това щеше да ни отнеме много повече време", каза още Стоянов. Днес сутринта 464 служителки от "Ръчен труд" работиха по почистването на града. Приоритетно се отпушват шахти, по спирките са разхвърляни сол и пясък. Пътните артерии са обработени само със сол", изчерпателен беше шефът на ОП "Чистота". Аз с очите си видях как една от малките нови машини чисти лед около ПУ, а рано сутринта в паркчето между нашите блокове за първи път видях цяла група да почиства и остъргва пътеките. Това не съм го виждал никога досега. Лично аз не забелязах никакви проблеми из града. По-скоро видях опасност над Храбрино и към Брестник, където е по студено и на места имаше образувана тънка кора лед по пътя. Така или иначе абсолютно нищо опасно, при положение, че се шофира внимателно и автомобилът има добри гуми за сезона. Като цяло нищо особено не се е случило, отделно че говорим за 2 пръста сняг, които бяха изчезнали още вчера следобед. Не си заслужава коментарите дори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 По бул.Ситняково. И аз не повярвах като го видях Че то до нас почти...Е, там има мол, няма начин Ма добре, че вчера беше слънчево, та да стопи всичко. Ще видим днес как ще е положението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Аз с очите си видях как една от малките нови машини чисти лед около ПУ, а рано сутринта в паркчето между нашите блокове за първи път видях цяла група да почиства и остъргва пътеките. Това не съм го виждал никога досега. Лично аз не забелязах никакви проблеми из града. По-скоро видях опасност над Храбрино и към Брестник, където е по студено и на места имаше образувана тънка кора лед по пътя. Така или иначе абсолютно нищо опасно, при положение, че се шофира внимателно и автомобилът има добри гуми за сезона. Като цяло нищо особено не се е случило, отделно че говорим за 2 пръста сняг, които бяха изчезнали още вчера следобед. Не си заслужава коментарите дори. Ей сега ходих към пощата в нашия квартал. Улиците бяха посипани с пясък, но тротоарите бяха в плачевно състояние. Явно вашия парк е по-важен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Даже в двете посоки минаха. Знаех си, че трябва да снимам, но реших, че няма смисъл. АААААААА чета за някакви три мацки в предния пост... чета твоя "в двете посоки ГИ минах" (знам че не си написал това но аз така го прочетох) и продължавам с интерес следващото изречие и останах жестоко разочарован, че не става дума за никакви мацки ами за пътищата... пфуууууууу Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Че то до нас почти...Е, там има мол, няма начин Ма добре, че вчера беше слънчево, та да стопи всичко. Ще видим днес как ще е положението. Наско, ти па кво се оплакваш! Фъндъкова изкара снегорини на сухо в София, ти пак си недоволен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Ми естествено! Аз съм бългаарин, а на българина му дай да мрънка и да е недоволен. Помниш ли катчо спорехме оня ден за снегорините - тогава забравих да ти напиша, че в същото време, когато по Шипченски минаваха снегорини с вдигнати гребла, по Цариградско се движеха с пуснати, а по него нямаше сняг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Ей сега ходих към пощата в нашия квартал. Улиците бяха посипани с пясък, но тротоарите бяха в плачевно състояние. Явно вашия парк е по-важен. Да не забравяме и оная хава кой къде трябва да поддържа и чисти. Паркът не е грижа на живущите наоколо, но пред входа ни трябва ние да си оправим... Така че работата не е до важност, а до принадлежност. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 предизборна година сме. снегорин да пръдне - ш'го отразят в новините, щото е някакъв супергероизъм и резултат от прекомерните усилия на огромния екип герберасти успели да накарат някой някъде нещо да работи НОРМАЛНО. отделно че километража с вдигнати гребла ще си го платим сякаш са изместени поне 3/4 от Родопите, барабар с камъните и дръветата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Отиваме да караме 8-ми декември, нали студенти, на хижа "Воден Камък". Уж всичко е наред, обаче пристигаме и се оказва, че тока на хижата е спрян и захранване има само от един дизелов генератор, който трябва да стигне за цяла хижа, побрала около 70-80 пияни студенти. Има централно парно, пуснато преди час, и е кучи студ. Има две камини по етажите, дърва за тях - няма. Казваме си - ОК, ще почакаме и ще се оправят нещата с топлото. Как да се оправят, като генератора е на пълна мощност и през половин час умира, щото някоя кокона е включила или духалка, щото умира от студ, или някой адски инструмент за да си оправя косата... (Как може, к'ви са тея работи?!? - думи на хижаря) Позакрепи се положението, когато слязохме в кръчмата на хижата и почнахме с празника... И така до 3 през нощта, когато генератора каза - СТИГААААА и му умря таблото. От тогава, до към 18:30 - 19:00 на другия ден - на студено, без ток, без храна (щото няма на какво да се сготви) без нищо, 80 човека, че и повече (с дошлите за втората вечер) седят и си чоплят носа. Повечето са без коли, щото са с рейса на хижата, а шофьора го няма, и не могат да слязат до близкия град да се сгреят или да хапнат нещо. Топлата вода е мираж, беше мираж дори и когато имаше ток. Накрая хижарчето си плати на някой да дойде и да му върже тока нелегално, 'щото нито коли на EVN, нито униформи се мярнаха там и пооправи нещата като за вечерта. На другия ден - бесни от случката - си му заявихме, че си удържим по 20лв на човек (общата сума беше 80лв) за тая изцепка с тока и топлото (както и го бяхме предупредили, когато се разбирахме за условията). Сещате се, че всичко става без договор, без нищо, само на устна уговорка. Хижаря каза - тръгвайте си, не искам да ви виждам повече и така. В последствие се реши, че с тези пари ще организираме някакво мероприятие за хората, които умряха от студ там. Сега обаче, селския тарикат, не престава да звъни на организаторката, да я заплашва, и да си иска парите. Някой да ме светне кой крив и кой прав в цялата ситуация? ЕДИТ: Наща група наброяваше около 40 човека... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 11, 2012 Share Posted December 11, 2012 Сега обаче, селския тарикат, не престава да звъни на организаторката, да я заплашва, и да си иска парите. Някой да ме светне кой крив и кой прав в цялата ситуация? ЕДИТ: Наща група наброяваше около 40 човека... Изсипете се 20 човека с коли и го попитайте дали случайно има претенции и че ако още един път звънне на организаторката ще му заврете телефона много надълбоко в задника. Това ще е добре да му го каже някой по-едричък докато поне 5ма други са около него и го пазят да не бяга. Гарантирам че ще има необходимия ефект И ако изобщо сте му платили някакви пари да е благодарен, защото аз щях да вдигна такава патардия, защото проблема не е ваш. Той може и да не е виновен, но е хижа и трябва да е наясно че ще посреща такова количество студенти и подготовката е важна (демек генератора). И като има проблем да ви извози наобратно със съответните извинения, а не да ви остави да мръзнете цяла нощ на майната си. Сериозно от 40 човека поне 10-15 трябва да успеете да се съберете в 6-7 коли и да отидете да му обясните къде зимуват раците. Но за да има ефект трябва да го попитате къде да отидете за плащането и как да се срещнете. Едно кротко такова преди да се усети за какво става дума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.