RaptoR Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Хммм..Боли ме умъртвен отдавна зъб...Колко ли ракия мога да излоча... Повече от количеството "лунен" прах, което изхвърля "лунно" бъги без калник! Какви дупки се правят с чук бе, иииииидиът?!?!?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Ми...дупки в стени, в глави, в пещери, в стъклото на комшията, дупки в телевизора...Абе дупки пробиваме всякакви бе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Не знам. Съмнявам се. Ма ще ида на лекар де. П.С Боляло ме е много пъти по същия начин, зъба е умъртвен преди повече от 6 години. Може да не е добре умъртвен зъба. Има и вариант да те боли съседен зъб. Това къде го усещаш не е гаранция, че е точно този зъб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Честит празник, бе студенти! (Има ли все още такива тука?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Кога ли пак спейс шип управляван от човек, ще включи на 2-ра космическа и ще се откъсне от околоземна орбита??? Официалните планове на НАСА са пилотирана мисия до астероид след около малко повече от десетина години и пилотирана мисия на Марс до 2030. Проблемът е, че стандартните ракетни технологии не са пригодени за пилотирани мисии отвъд Луната. Необходими са революционно нови методи за транспорт, в смисъл надеждни и ефективни двигатели, съкращаващи значително сегашните начини за придвижване по инерция. Честит празник, бе студенти! (Има ли все още такива тука?) Много рано им го честитиш бе дедо. Кой нормален студент е буден по това време? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Много рано им го честитиш бе дедо. Кой нормален студент е буден по това време? Ами не са ли почнали вече с фиркането? Мен някакъв стрес ме беше налегнал и както се бях изнервИл, като намерих един Джак така хубаво ми стана и изведнъж ме отпуснА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Аз тази вечер се антистресирам с една чилийска мускатова отлежала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Да живей гранафурина (И читавите аптекари). Добро утро и честит празник на студентите. Ора да станете, а не говеда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Айде, чао интернет, здравей Враца Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Мразя та! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Аз, впрочем съвсем официално съм студент 4-та година Политология. Това е "едно от нещата, които не знаете за AssassiN"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Честито. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Не знам. Съмнявам се. Ма ще ида на лекар де. П.С Боляло ме е много пъти по същия начин, зъба е умъртвен преди повече от 6 години. Дори и да излекувано възпалението, на мястото на гангренното джобче се получава фиброзно ядро от свързваща тъкан, което е като мил, роден дом за всякакви последващи възпаления, пък бил и той омъртвен зъбът! Мащай го да ти е мирна главата. П.п. Казвам ти го като човек който тази пролет е преживял един едномесечен ад от хирургични интервенции из устата си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Егати. Всичките дискотеки пълни. Днеска мамата си е*ало.. Набедения празник.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Ами аз ги предпочитам пълни, отколкото празни... Като сутиените... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 8, 2012 Share Posted December 8, 2012 Ми недей оди на дискотека. Иди у Виден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 Събудих се от вик под прозореца:"Курвиии, баща ви пак е пиян". Щерката съответно се събуди и се разрева. За наказание на пияния татко лиснах една кофа ледена вода надолу(някой комшия се прибираше явно след празника). На псувните отвърнах с втора кофа вода. Деба тия селски изпълнения. Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 Събудих се от вик под прозореца:"Курвиии, баща ви пак е пиян". Щерката съответно се събуди и се разрева. За наказание на пияния татко лиснах една кофа ледена вода надолу(някой комшия се прибираше явно след празника). На псувните отвърнах с втора кофа вода. Деба тия селски изпълнения. Добро утро. Абсолютно правилно! А добър ден и от мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 Ами аз ги предпочитам пълни, отколкото празни... Като сутиените... И аз ги предпочитам пълни, но предпочитам и да мога да влезна вътре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 Събудих се от вик под прозореца:"Курвиии, баща ви пак е пиян!! тва е много добро чесно мразя 9-ти...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 Заваля пусти сняг... Усещам каква чорба ще настане... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 Вземи си балаклавата, Атанасе...Неее, няма нужда... Фани ся тая виелица вънка, като си просД! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 Стартираме най-накрая операция: "Кръгово" :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 Стартираме най-накрая операция: "Кръгово" :D С какво, нали продаде Пунтото? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 9, 2012 Share Posted December 9, 2012 С какво, нали продаде Пунтото? С на баща ми колата , с чужди коли...квото дойде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.