Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Колко би ми било весело да видя лицето на Стефчо като види Яница на тая снимка!!! laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

Наздраве с чиста гроздова! beer.gif

пак ше я мандръсам душманската :D

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

А аз сложих 6кила кисело вино за оцет.... Абе, с домашния оцет по-читава става салатката, няма кво да се лъжем...

Оправдавай се ти, че пак си осрал виното! laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

Алеле мале - вряла супичка от джоланче... Жалко че няма бира наоколо devil.gif

Граааа! С всяка промяна влошават нещата.

Мда. Аз не мога да разбера защо просто не надграждат функциите или да променят дизайна без да махат функционалност. В момента изглежда недовършен. Все едно е първата версия на YouTube.

Бутилка бърбън, две с ракия и няколко литра вино....Чудно....бял амур, шаран и сьомга, отлично...И тази вечер ще се продължаваме.. :beer: Наздраве и честит имен ден, втори ден на всички... :tongue

Макар и да съм на вино:

Клаустрофобията е страх от затворени помещения. Примерно - отивайки до магазина за Бира, ме е страх да не е затворено

Мразя декември месец.

Постоянно трябва да се пие.

А наздраве :beer:

Днеска един приятел ми спомена че имало хора които не пиели.

Не му повярвах , не съществуват такива хора нали ? :unsure:

Има и такива хора. Хич не пият вода, ама хич...

Има и такива хора. Хич не пият вода, ама хич...

Ай' да не се обаждам, че пак ще насочим разговора към динозаврите, мумиите, Лили Иванова и др. изкопаеми. :laughing1:

П.П. Иначе вярно - не пия, вода също не пия и основно го карам на безалкохолно и нат. сокове.

Постоянно трябва да се пие. laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

А наздраве :beer:

Секви луди има, Васко!!!

Днес се навършват 40 години от полета на Аполо 17 - последната мисия с екипаж на Луната. Астронавтите Сърнън и Шмит изминават около 19 мили със специалното лунно бъги. Любопитното е, че мисията извършва първата в историята космическа "катастрофа" когато Сърнан инцидентно чупи един от калниците на бъгито. Астронавтите прекарват 75 часа на лунната повърхност като 22 часа от тях са в ходене или каране на бъгито.

http://www.youtube.com/watch?v=YfmUYkkuUL8

Ай' да не се обаждам, че пак ще насочим разговора към динозаврите, мумиите, Лили Иванова и др. изкопаеми. :laughing1:

П.П. Иначе вярно - не пия, вода също не пия и основно го карам на безалкохолно и нат. сокове.

Шшшшт..., тихо, тихо...

Астронавтите прекарват 75 часа

... в съответното студио, потни и вмирисани поради високите температури в Калифорния... laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

Ей, тихо, аз може да не съм набор на Лилито и бати Пламен, ама и аз не пия. Защо никой не се сети да спомене :cry

... в съответното студио, потни и вмирисани поради високите температури в Калифорния... laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

Вземи поне изгледай клипа и виж някъде по средата се пада как Сърнън оправя калника на бъгито с някаква пластмасова лунна карта, защото иначе пръскало много прах и камънаци. :laughing1:

Аз пък намерих половин бутилка Jack в офиса от вчера, сипвам си за 2ри път и някак стреса изчезна :)

(Да подчертая дебело, че днес поне 8 човека се надпреварваха да ме ядосват. Па и аз им се връзвах вместо да вдигна един определен пръст)

Хммм..Боли ме умъртвен отдавна зъб...Колко ли ракия мога да излоча...

Хммм.. Гранулом?! :confused Гледай да не направиш моята грешка, при подобна ситуация се налочих едно хубаво и в последствие след 2 упойки "изпитах" истинското удоволствие да ти вадят зъб без да е хванала добре упойката.

Не знам. Съмнявам се. Ма ще ида на лекар де.

Жената: - С кво да пробия дупка?

Аз(незаинтересовано): - С чук...

Жената(след около 10сек): - А къде е лейкопласта?

Аз: blink.gif

П.С Боляло ме е много пъти по същия начин, зъба е умъртвен преди повече от 6 години.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...