DON_CHEFO Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Колко би ми било весело да видя лицето на Стефчо като види Яница на тая снимка!!! Наздраве с чиста гроздова! пак ше я мандръсам душманската Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 А аз сложих 6кила кисело вино за оцет.... Абе, с домашния оцет по-читава става салатката, няма кво да се лъжем... Оправдавай се ти, че пак си осрал виното! Алеле мале - вряла супичка от джоланче... Жалко че няма бира наоколо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Fak бе! Това е кисльоч, който е артисал Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Новия YouTube дизайн е мега-нефункционален. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Новия YouTube дизайн е мега-нефункционален. Граааа! С всяка промяна влошават нещата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Граааа! С всяка промяна влошават нещата. Мда. Аз не мога да разбера защо просто не надграждат функциите или да променят дизайна без да махат функционалност. В момента изглежда недовършен. Все едно е първата версия на YouTube. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Бутилка бърбън, две с ракия и няколко литра вино....Чудно....бял амур, шаран и сьомга, отлично...И тази вечер ще се продължаваме.. Наздраве и честит имен ден, втори ден на всички... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Пичове, ще се напишкам... https://www.youtube.com/watch?v=TXPQY_VRP6M Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Идейно, идейно! Не са свършили кретените на тоя свят! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Макар и да съм на вино: Клаустрофобията е страх от затворени помещения. Примерно - отивайки до магазина за Бира, ме е страх да не е затворено Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Мразя декември месец. Постоянно трябва да се пие. А наздраве Днеска един приятел ми спомена че имало хора които не пиели. Не му повярвах , не съществуват такива хора нали ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Днеска един приятел ми спомена че имало хора които не пиели. Не му повярвах , не съществуват такива хора нали ? Има и такива хора. Хич не пият вода, ама хич... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Днеска един приятел ми спомена че имало хора които не пиели. Не му повярвах , не съществуват такива хора нали ? Има и такива хора. Хич не пият вода, ама хич... Ай' да не се обаждам, че пак ще насочим разговора към динозаврите, мумиите, Лили Иванова и др. изкопаеми. П.П. Иначе вярно - не пия, вода също не пия и основно го карам на безалкохолно и нат. сокове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Неееее,не вярвам аз..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Постоянно трябва да се пие. А наздраве Днеска един приятел ми спомена че имало хора които не пиели. Не му повярвах , не съществуват такива хора нали ? Секви луди има, Васко!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Днес се навършват 40 години от полета на Аполо 17 - последната мисия с екипаж на Луната. Астронавтите Сърнън и Шмит изминават около 19 мили със специалното лунно бъги. Любопитното е, че мисията извършва първата в историята космическа "катастрофа" когато Сърнан инцидентно чупи един от калниците на бъгито. Астронавтите прекарват 75 часа на лунната повърхност като 22 часа от тях са в ходене или каране на бъгито. http://www.youtube.com/watch?v=YfmUYkkuUL8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Ай' да не се обаждам, че пак ще насочим разговора към динозаврите, мумиите, Лили Иванова и др. изкопаеми. П.П. Иначе вярно - не пия, вода също не пия и основно го карам на безалкохолно и нат. сокове. Шшшшт..., тихо, тихо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Астронавтите прекарват 75 часа ... в съответното студио, потни и вмирисани поради високите температури в Калифорния... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Ей, тихо, аз може да не съм набор на Лилито и бати Пламен, ама и аз не пия. Защо никой не се сети да спомене Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Галче, казаха ни го вече: Секви луди има... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 ... в съответното студио, потни и вмирисани поради високите температури в Калифорния... Вземи поне изгледай клипа и виж някъде по средата се пада как Сърнън оправя калника на бъгито с някаква пластмасова лунна карта, защото иначе пръскало много прах и камънаци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Хммм..Боли ме умъртвен отдавна зъб...Колко ли ракия мога да излоча... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Аз пък намерих половин бутилка Jack в офиса от вчера, сипвам си за 2ри път и някак стреса изчезна (Да подчертая дебело, че днес поне 8 човека се надпреварваха да ме ядосват. Па и аз им се връзвах вместо да вдигна един определен пръст) Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Хммм..Боли ме умъртвен отдавна зъб...Колко ли ракия мога да излоча... Хммм.. Гранулом?! Гледай да не направиш моята грешка, при подобна ситуация се налочих едно хубаво и в последствие след 2 упойки "изпитах" истинското удоволствие да ти вадят зъб без да е хванала добре упойката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 7, 2012 Share Posted December 7, 2012 Не знам. Съмнявам се. Ма ще ида на лекар де. Жената: - С кво да пробия дупка? Аз(незаинтересовано): - С чук... Жената(след около 10сек): - А къде е лейкопласта? Аз: П.С Боляло ме е много пъти по същия начин, зъба е умъртвен преди повече от 6 години. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.