Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Жоре, как имаш нерви да им обясняаш на тия у фейса, не те знам!

Ами аз съм си такъв... Не трае сърце юнашко да гледа глупости...

Мани, ми едната ми писа на лични колко съм бил ЕнтелЕгентен. Ама женена...

Пешо и аз го видях това като търсих одеве, ама ме изгубиха тука "Оператор на "България без дим" ще верифицира сигнала Ви, ще го препрати към компетентните органи и ще Ви информира за предприетите от тях действия в рамките на 30 дни."

Вие кажете за рибата! Къде в Пловдив има едра и евтина скумрия?

Ами аз мисля, че по мое време, даскала щеше да ми откине ушите, па като се прибера, тате и той щеше да ме наложи...

Ама сега не е така...

Те затова растат неграмотни нехранимайковци...

На същия ръб баща му дошъл да се разправя че била безвредна и скъпа. Айде у лево и бащата и синчето, аз ако съм на даскала грам няма да го изпитвам нито да се занимавам с него, дори 6ци ще му пиша авансово пък ще му разреша дори да не идва в час. Очевидно образованието не им е приоритет.

Неее. Никви такива. Това е лично отношение, точно толкова зле, колкото и да му праскаш двойки. Аз чисто и просто бих го оставил на мира. До края на срока. Тогава бих го млатнал с голямата тояга през копитата. Което също е лично отношение laughing1.gif

П.С. А щом бащата има пари за елцигари за наследника си - директно му се искат пари за ремонт на класната стая. rolleyes.gif И се поставя ребром въпроса - иска ли да дава пари за образование или ще дава пари за цигари?

П.С 2 А най-лесно е аргументацията със смехотворните задължения на ученика:"Да не внасят в училище ненужни за учебния процес и опасни за здравето вещи."

>> "Да не внасят в училище ненужни за учебния процес и опасни за здравето вещи."

Хаха верно ли го има това някъде написано? Как тогава не им събират телефоните при започване на часа не знам

Според училището е, по принцип. Направих бърза справка из някои от по-"елитните" училища в страната и при всички присъства като задължение в един или друг вид следното :"

7. Да не участва в хазартни игри, да не пуши, да не употребява наркотични вещества и алкохол.

8. Да не използва мобилен телефон и други технически и електронни средства по време на час без разрешение на учителя."

Което е похвално, наистина, отделен е въпросът доколко се спазва. Горните редове са от тук .

Абе... Аз да питам. Кви са тия петнисти мЪде с обици, горе на логото на форОма?

blink.gif Кво си пушил?

Бе не знам ама е яко... Четериесе годин' вече, от как ма държи :rolleyes:

Коледни...

Коледни макарици, викаш... :laughing1:

http://vbox7.com/play:399cecffe7&start=222&r=emb

Наздраве на всички празнуващи....след малко ставам дурдан и си лягам, че 5 и 30 сутринта е много скоро :D

едит: Аз, човека не харесващ рибата си облизах пръстите от толстолопа дето го беше направил баща ми.

Честит имен ден на дедо Ники и на всички именици днес! За съжаление аз няма как да се подкарам толкова рано с уиски, но довечера ще се пие подобаващо! :) :beer:

Бърках.,бърках и видях, че няма как да ми замръзнат ключалките, хеле па уплътенията tounge.gif

ЕДИТ:.. КОРДЕЛИЯ ... ххаахаххаххаха

А аз сложих 6кила кисело вино за оцет.... Абе, с домашния оцет по-читава става салатката, няма кво да се лъжем...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...