Stenli Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 http://plovdivchanin...=49%3Aheadlines Ебаси наглите наркомани... Аз лично ще се обадя на компетентните органи, че в Даяната се пуши! От ДВАТА си телефона! И честит имен ден на всички, които празнуват днес! Живи и здрави най-вече, другото го има по магазините! Наздраве! EDIT: То хубаво ще звънна, ама не мога да намеря на кой телефон?! Бугарска работа... Ако сме малко по-нормални като граждани във въпросния ден ще бойкотираме заведенията да останат напълно празни. Но не вярвам да стане това нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 EDIT: То хубаво ще звънна, ама не мога да намеря на кой телефон?! Бугарска работа... И аз ще ги разцепя! 070020009 Аз ако бях на мястото на общината, след тва показно неспазване на законите, щях да наема допълнителен персонал да прави инспекциите и точно за 1 седмица ще им се секне ентусиазма за неподчинение на тия нещастници като им напляскат глобите. Щели улици да блокират. Боже, мили Господи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Започваме ли? Да правя ли фейсбук мейсбук група, а, у? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Започваме ли? Да правя ли фейсбук мейсбук група, а, у? Направи. Ще се включа. Тъпотия е да се протестира за такова нещо. Все едно някой наркоман да обяви гладна стачка, че от хероин са го накарали да мине на метадон...Някак си не виждам връзката, логиката и прочие. Да, пушачи и непушачи имат равни права. Както и наркомани и независими. Но това е тъпотия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Тва ако се случи, аз ще си купя от най-евтините и гадни миризливи пръчки от Индийския магазин, ще ида на централна маса в някоя кръчма, в която се пуши и ще я запаля да кади. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 http://plovdivchanin.com/index.php?option=com_content&view=article&id=1161%3A-15-&catid=49%3Aheadlines Ебаси наглите наркомани... Аз лично ще се обадя на компетентните органи, че в Даяната се пуши! От ДВАТА си телефона! И честит имен ден на всички, които празнуват днес! Живи и здрави най-вече, другото го има по магазините! Наздраве! EDIT: То хубаво ще звънна, ама не мога да намеря на кой телефон?! Бугарска работа... Хайде вече да намалиш определенията, щото почва да ми писва, а ? Не знам дали се усещаш колко хора обиждаш като ги наричаш наркомани, включително и мене. Това че има тъпи парчета, които не искат да спазват закона и които са свикнали да правят каквото си искат, не значи че всички пушачи сме тоя модел. И не ми обяснявай, че не съм прав, щото ми е омръзнало вече. Обясних хиляда пъти и това е последния път когато обяснявам. Вместо да обиждаш хората, които поради някаква причина не са като тебе и са решили да не спазват закона, обърни се към съответните инстанции, но недей никога повече да си позволяваш да ме наричаш наркоман или егоист или прост или нещо подобно. Другия път направо ще те изтрия от форума. Това важи за всички останали светци и праведници, които освен да мрънкат по форумите друго не правят. Оплачете се където трябва, неколкократно ако трябва, докато не се вземат мерки и да се реши въпросното погазване на закона. Начина на мислене в случая е част от проблема. Не е част от решението. Да обиждаш хората и да се държиш меко казано просташки, може да накара повечето хора да НЕ спазват въпросния закон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 http://www.facebook.com/events/432664173453853/ А това, че ти не знаеш какво означава наркоман, Бат Весо, е само твой проблем... Защо всичко се приема буквално, баси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 http://www.facebook....32664173453853/ А това, че ти не знаеш какво означава наркоман, Бат Весо, е само твой проблем... Защо всичко се приема буквално, баси. Аз се присъединих Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 http://www.facebook.com/events/432664173453853/ А това, че ти не знаеш какво означава наркоман, Бат Весо, е само твой проблем... Ваньо, няма никакво значение какво е наркоман и какво не е. Омръзна ми да гледам и да търпя обиди на тая тема. Един път, втори път, то няма спиране. Няма никакво право да говори подобни работи, нито той, нито останалите. Мисля обясних вече. Който не ебава да спазва, ако искат и да на площада да го обесят. Но не можеш да говориш, че всички били такива. П.С. Не ме карай да вадя по-стари мнения, от миналата седмица например, за да ти доказвам, че това не е единственото изказване, което обижда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Хммм, ами при положение, че аз също съм пушач(не съм пушил от 3 седмици, ама както и да е)и никога не съм намирал проблем в този закон, не знам как да нарека тези, които не могат да се лишат от цигарката, без значение какво струва на тях, или на околните?! Как да ги наречем? Може ли да кажа "никотинозависими"? Не знам защо се съзираш в тая група, която визирам? Да не би и ти да си решил да запалиш в знак на протест? То си е твоя работа, естествено, просто питам? Аз искам в знак на протест да се изсера пред общината. Или пък не... да се изпърдя в лицата на протестиращите пушачи. Може би тогава ще схванат идеята? Или пък не... едва ли... Както казах, по-нагло същество от страстния пушач няма! Това пък за изтриването от форума, направо не знам какво да кажа... Много сте докачливи нещо. То верно тука не е демокрация, ама не знаех, че е фашизъм! То по тая логика трябва да изтриеш всички, започвайки със себе си. Или по-скоро накрая, за да можеш да изтриеш останалите! Може да оставиш съгласните, и да си пушите тук, впрочем... Абе общо-взето, през к*ра ми е! Не знам дали мога да използвам тая дума. Може би пенис... Ще мина пак след известно време, да видя мога ли да вляза... Ако не мога - сполайте! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Хммм, ами при положение, че аз също съм пушач(не съм пушил от 3 седмици, ама както и да е)и никога не съм намирал проблем в този закон, не знам как да нарека тези, които не могат да се лишат от цигарката, без значение какво струва на тях, или на околните?! Как да ги наречем? Може ли да кажа "никотинозависими"? Не знам защо се съзираш в тая група, която визирам? Да не би и ти да си решил да запалиш в знак на протест? То си е твоя работа, естествено, просто питам? Аз искам в знак на протест да се изсера пред общината. Или пък не... да се изпърдя в лицата на протестиращите пушачи. Може би тогава ще схванат идеята? Или пък не... едва ли... Както казах, по-нагло същество от страстния пушач няма! Това пък за изтриването от форума, направо не знам какво да кажа... Много сте докачливи нещо. То верно тука не е демокрация, ама не знаех, че е фашизъм! То по тая логика трябва да изтриеш всички, започвайки със себе си. Или по-скоро накрая, за да можеш да изтриеш останалите! Може да оставиш съгласните, и да си пушите тук, впрочем... Абе общо-взето, през к*ра ми е! Не знам дали мога да използвам тая дума. Може би пенис... Ще мина пак след известно време, да видя мога ли да вляза... Ако не мога - сполайте! Това , че отказваш да прочетеш и разбереш какво съм написал, говори повече от достатъчно. Да , аз съм пушач, но като има закон да не пуша по кръчмите, не пуша. Може да питаш големия Чистач. И не обиждам страстните НЕпушачи, че са егоисти, нагли, прости и т.н. Продължавай да гледаш на една педя пред носа си , няма проблем. Не виждам да съм направил проблем за САМИЯТ закон или за измисления протест или за каквото и да е свързано по темата. Няколко пъти казах какво мисля. И за разлика от повечето праведници тука, на мене ми се е налагало на практика да спазвам такъв закон за доста по-дълго време и никога не ми е било проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Пичове, не се карайте! А дайте да измислим как да помогнем в решаването на проблема! Нали все се говори за гражданска позиция? Хайде да се обединим около една такава! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Пичове, не се карайте! А дайте да измислим как да помогнем в решаването на проблема! Нали все се говори за гражданска позиция? Хайде да се обединим около една такава! Ами тя е ясна бе, Ваньо. Закон -> спазване на закона. Има ли нарушение, без да се обясняваш, сигнализираш в съответната инстанция и това е. Няма нужда да се занимаваш със собственика, няма нужда да мрънкаш по форумите. Вдигаш телефона и докладваш нарушението. Ако има други хора с тебе, караш ги и те да се обадят. И така докато не се вземат мерки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Добре, така ще процедираме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Ами тя е ясна бе, Ваньо. Закон -> спазване на закона. Има ли нарушение, без да се обясняваш, сигнализираш в съответната инстанция и това е. Няма нужда да се занимаваш със собственика, няма нужда да мрънкаш по форумите. Вдигаш телефона и докладваш нарушението. Ако има други хора с тебе, караш ги и те да се обадят. И така докато не се вземат мерки. Аз така съм го и намислил. Яко сигнали, да ги видим ако им насвяткат глобите, какво ще правят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Аз да питам, пушенето на тия електронните цигари и то ли е забранено? Да занм като видя накъде, е се пуши такава, да знам нарушение ли е или не е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Аз да питам, пушенето на тия електронните цигари и то ли е забранено? Да занм като видя накъде, е се пуши такава, да знам нарушение ли е или не е. Не е забранено Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Ами тя е ясна бе, Ваньо. Закон -> спазване на закона. Има ли нарушение, без да се обясняваш, сигнализираш в съответната инстанция и това е. Няма нужда да се занимаваш със собственика, няма нужда да мрънкаш по форумите. Вдигаш телефона и докладваш нарушението. Ако има други хора с тебе, караш ги и те да се обадят. И така докато не се вземат мерки. И ако до 30 минути не се появи съответен орган да поизчисти въздуха с жилка отстрани можеш да опукаш прозорците за да влиза чист въздух по-бързо. После ще се наложи да се пораздвижиш, но пък последното е полезно PS: Ей какви идеи ми идват след малко уиски. Определено не трябва да го правя в работно време Аз да питам, пушенето на тия електронните цигари и то ли е забранено? Да занм като видя накъде, е се пуши такава, да знам нарушение ли е или не е. Разрешено е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Аз пък се чудя откъде да си взема голяма скумрия, че все някакви малки продават, а искам да си мариновам? А за цигарите спора е странен, при положение, че май всички сме на едно мнение! Мен просто ме дразни наглостта на някои хора да протестират! А иначе гражданската позиция е ясна. На 100 човека, протестиращи да се премахне закона - 1000 протестиращи до тях да се запази! За мен това е начинът! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Точно така. Хайде сега малко спам у фейса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Да са похвала, аз спирам цигарите Това си е лично мое желание и не съм подтикнат от какъвто и да е било закон, който ме познава по отблизо може да каже, че винаги съм се съобразявал с околните около мен, дори питам дали мога да запаля цигара в собствената си кола, въпреки, че избягвам да пуша и там, но определно съм коректен към останалите на каквото и да е място. Преди има няма 2 години ги започнах пак след близо 3 годишна пауза и ги спрях със замах от веднъж, и сега ще се случи пак така. Но за да си поговорим по темата, какво мислите за тия дечица по на 15-16 години, които си пафкат в час по литература с електронните цигари, въпреки, че са неотровни за околните, лично аз го намирам за супер неморално и невъзпитано. Някой също каза, че и родилния дом може да си пушиш такива лайна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Ами аз мисля, че по мое време, даскала щеше да ми откине ушите, па като се прибера, тате и той щеше да ме наложи... Ама сега не е така... Те затова растат неграмотни нехранимайковци... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Това е същото като да слушаш музика в час, да играеш на GSM-а в час и т.н. Всичко идва от домашноконтролния орган и не съм сигурен, че даскалиците могат да направят нещо по въпроса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Но за да си поговорим по темата, какво мислите за тия дечица по на 15-16 години, които си пафкат в час по литература с електронните цигари, въпреки, че са неотровни за околните, лично аз го намирам за супер неморално и невъзпитано. Някой също каза, че и родилния дом може да си пушиш такива лайна. Аз сложих статията. Ами няма много какво да си говорим. От всички тия в средата на 11-ти клас я има 4, 5 човека дето да са на по 18, я няма => нямат право на глас, а дори да са пълнолетни пак от тях НЕ трябва да зависи нищо. Внася се поправка в закона, че всякакъв вид цигара(електронна, хартиена, с трева и т.н) не може да бъде пушена в класните стаи и в дворовете на у-щата и край. Решава се проблема генерално. Като това да важи и университетите(смехотворните колежи и т.н не ги броим). Макар, че не смятам, че някой студент би извадил електронна цигара. Може би лектора в лекция има по-малко права от един учител, ама думата му се чува повече(може би пък е от възрастта на участниците в случката). Много ми е любопитно да видя как някой вади електронна цигара на лекция на директора, декана на ФЕА, Зюмбюлчето и Стефчо по Физика в ТУ Пловдив(слагам тях понеже са ми преподавали) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 6, 2012 Share Posted December 6, 2012 Жоре, как имаш нерви да им обясняаш на тия у фейса, не те знам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.